News , Guide

Βροχές και χιόνια στο Τρόοδος στο «μενού» του καιρού

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 08 Δεκεμβρίου 2020

Ασθενής χαμηλή πίεση παροδικά θα επηρεάσει την περιοχή.

Απόψε, περίοδοι με κυρίως αίθριο καιρό θα εναλλάσσονται με συννεφιά, που αναμένεται να δώσει μεμονωμένες βροχές, κυρίως στα παράλια και στα ορεινά. Στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους πιθανό να πέσει χιόνι ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ αλλά σε υπήνεμες περιοχές, ασθενείς, 3 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, στα νότια και στα ανατολικά παράλια και ταραγμένη, στα δυτικά και στα βόρεια παράλια. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 9 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 12 στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 14 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 5 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Αύριο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα ελαφρές βροχές και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδική ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί και τοπικά μεταβλητοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 Μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι μέχρι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, στα νότια και στα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και στα βόρεια παράλια και γύρω στους 10 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Το βράδυ, ο καιρός θα είναι κατά τόπους μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται, κυρίως σε παράλιες περιοχές, να πέσουν λίγες ελαφρές βροχές. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί και τοπικά μέχρι νοτιοανατολικοί, ασθενείς, 2 με 3 Μποφόρ ενώ η θάλασσα θα είναι ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη.

Την Πέμπτη, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και αναμένονται κατά διαστήματα μεμονωμένες βροχές, ενώ στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους παροδική ελαφρά χιονόπτωση ή χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή,  και θα κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Την Παρασκευή, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος και αναμένονται τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες και στις ψηλότερες κορυφές του Τροόδους χιονόνερο. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή,  και θα κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως συννεφιασμένος, από μέσες και ψηλές νεφώσεις, οι οποίες κυρίως το απόγευμα και το βράδυ αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα. Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή,  και θα κυμανθεί κοντά ή και λίγο πιο πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close