Δημοσιεύτηκε στις 16 Νοεμβρίου 2020
Το Grey’s Anatomy, η επική σειρά του Fox επέστρεψε με ένα επεισόδιο πρεμιέρας πολύ δυνατό. Έλα όμως που το πρόμο της επόμενης εβδομάδας, μας έκανε να λυγίσουμε, να δακρύσουμε, να χαμογελάσουμε, να βρούμε λίγο φως στην γκρίζα τούτη μέρα.
Στο τρέιλερ της επόμενης εβδομάδας, η Meredith αρρωσταίνει, η Meredith περνάει δύσκολα, πιθανότατα έχοντας νοσήσει από covid19 αλλά κάπου εκεί συμβαίνει κάτι μαγικό.
Όπως θυμάσαι ο τηλεοπτικός της σύζυγος Dereck, κατά κόσμον Patrick Dempsey, πέθανε στη σειρά πριν από μερικές σεζόν, αφήνοντας τη Mer πίσω με τα τρία τους παιδιά. Ο θάνατος του χαρακτήρα του Patrick ήταν αποτέλεσμα της κακής σχέσης του τόσο με την Ellen Pompeo όσο και με τη δημιουργό της σειράς Sonda Rhymes, δύο γυναίκες που ήταν κολλητές και με τη σύζυγο του ηθοποιού Jill. Τότε, ο Dempsey ήταν στα χωρίσματα με τη σύζυγό του και μακιγιέρ του και οι φήμες τον ήθελαν να έχει κάνει σχέση με άλλη γυναίκα.
Η συμπρωταγωνίστριά του Ellen ουσιαστικά ζήτησε τον τηλεοπτικό θάνατό του και από φίλοι έγιναν δύο άγνωστοι.
Έλα όμως που ο Patrick τα ξαναβρήκε με τη σύζυγο και είναι πιο ευτυχισμένοι από ποτέ. Αυτό το γεγονός φαίνεται πως ήταν αρκετό για να ξαναδούμε τον Dereck στο Grey’s τον αγαπημένο μας Mc Dreamy.
Σύμφωνα με τους σεναριογράφους, η επιστροφή του Dereck που δεν είναι throwback θα διαρκέσει για παραπάνω από μία σκηνή και ένα επεισόδιο, και η πρώτη συνάντηση θέλει τον Dereck να συναντά τη Meredith σε μια παραλία:
«Μου λείπεις», φωνάζει εκείνη.
«Το ξέρω», απαντά αυτός κι εμείς δακρύζουμε.
Ήταν Απρίλης του 2015, όταν ο γιατρός που λάτρεψε κάθε γυναίκα- τηλεθεάτρια του Greys, πέθανε, αφήνοντάς μας πληγωμένες.
Οι σεναριογράφοι επιμένουν πως εν μέσω κρίσης και πανδημίας, ήθελαν να προσφέρουν στους τηλεθεατές που βλέπουν το Grey’s Anatomy, δεκαπέντε χρόνια τώρα, κάτι χαρούμενο, μια στιγμή ευτυχίας μέσα στο γκρίζο και στο μαύρο.
Τι είπαν όμως οι δύο ηθοποιοί για την τηλεοπτική τους επανένωση;
Ο Patrick τόνισε:
«Ήταν τέλεια, διασκέδασα, ένιωσα οικεία, ένιωσα ασφάλεια».
H Ellen είπε:
«Έχουμε απίστευτη χημεία με τον Patrick από τη μέρα που γνωριστήκαμε και ξέρουμε ο ένας τον άλλο εδώ και εκατό χρόνια και ήταν το ίδιο συναίσθημα, σαν να κάνεις ποδήλατο, η ίδια δυναμική. Ήταν επουλωτικό το να ξαναείμαστε μαζί, να κάνουμε κάτι καλό».
Σχετικά
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.