News , Guide

Άστατος απόψε ο καιρός – Βροχές και ισχυροί άνεμοι (video)

Δες live την εξέλιξη του καιρού

Δημοσιεύτηκε στις 08 Νοεμβρίου 2020

Βορειοανατολικό ρεύμα αέρα επηρεάζει την περιοχή, ενώ ασταθείς καιρικές συνθήκες αναμένονται από απόψε. Στην ατμόσφαιρα θα παρατηρείται κατά διαστήματα σκόνη, από το απόγευμα και μετά, οι συγκεντρώσεις της οποίας θα είναι παροδικά αυξημένες.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με μεμονωμένες βροχές αρχικά αλλά αργότερα αναμένεται και καταιγίδα κυρίως στα νοτιοανατολικά και στα δυτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως ανατολικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι 3 με 4 μποφόρ, αλλά τοπικά στα παράλια ισχυροί, 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη, αλλά στα προσήνεμα ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 16 βαθμούς στο εσωτερικό και στα δυτικά παράλια, στους 18 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 8 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο ο καιρός θα είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα. Σε καταιγίδα δυνατό να πέσει χαλάζι. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί ως νοτιοανατολικοί, μέτριοι μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 24 βαθμούς στο εσωτερικό και στα παράλια και γύρω στους 14 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Αύριο βράδυ ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος με το ενδεχόμενο μεμονωμένων βροχών. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοανατολικοί, ασθενείς, 3 μποφόρ και η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη.
 
Την Τρίτη ο καιρός θα εξακολουθήσει να είναι παροδικά συννεφιασμένος με τοπικές βροχές και μεμονωμένες καταιγίδες κατά διαστήματα, ενώ την Τετάρτη και την Πέμπτη αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα.
 
Η θερμοκρασία δεν αναμένεται να σημειώσει αξιόλογη μεταβολή, αλλά στα δυτικά παράλια θα σημειώσει πτώση την Τρίτη και μη αξιόλογη μεταβολή στη συνέχεια, για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.

 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close