Δημοσιεύτηκε στις 21 Οκτωβρίου 2020
Το φθινόπωρο έφτασε για τα καλά, όπως αποδείχθηκε τις τελευταίες ημέρες, και αυτό σημαίνει πως πέρα από τα χειμωνιάτικα, θα πρέπει να «κατεβάσουμε» ιδέες για τα επόμενα, πιο φθινοπωρινά στέκια μας.
Εμείς κάναμε μία μικρή έρευνα, και παρουσιάζουμε 3 νέες λύσεις για καφέ, και brunch, σε μαγαζιά που είτε έκαναν την εμφάνισή τους τελευταία ή απλά έβαλαν το brunch στο μενού τος.
Στα παρακάτω στέκια θα έχεις στη διάθεσή σου για να διαλέξεις μια ευρεία γκάμα από καφέδες, γλυκά, πιάτα για να τσιμπήσεις και φυσικά να απολαύσεις το brunch σου.
B.R. Hub
Το μαγαζί που έχει καθιερωθεί ως ένα από τα απόλυτα gastro & beer places της πόλης, σερβίρει πλέον και πεντανόστιμο brunch με επιλογές που μπορούν να ικανοποιήσουν ακόμη και τους πιο απαιτητικούς. Το brunch σερβίρεται τα σαββατοκύριακα, από τις 11.00-15.00, στην ηλιόλουστή του αυλή αλλά και στον στολισμένο με πόστερς εσωτερικό του χώρο και περιλαμβάνει από αυγά ποσέ και σκραμπλ, French toast, steak sandwich, τυριά και αλλαντικά, αλλά και τις χειροποίητες σος.
(70087018) Αθηνών 22, Λευκωσία.
Nocciola Sweets + More
To μικρό και πολύ χαριτωμένο Nocciola Sweets + More θα το βρεις στο κέντρο της Λευκωσίας, σ' ένα μινιμάλ φωτεινό περιβάλλον. Κι εδώ μπορεί κανείς κάθε σαββατοκύριακο από τις 11.00-15.00, να απολαύσει καλό καφέ, συνοδεύοντας τον με νόστιμες επιλογές brunch. Από κρουασάν, σάντουιτς με pretzel, brownies, american cookies, τάρτες, σοκολατίνες αλλά και healthy snacks, που ξεχωρίζουν για τη φρεσκάδα και την ποιότητά τους.
(22775588) Δημοφώντος 1, Λευκωσία.
Strange Days
Είναι κι αυτά τα πρωινά του σαββατοκύριακου...που και πάλι θα μας βρίσκουν στο Strange Days, το εναλλακτικό σποτ της πόλης, το οποίο έχει κάτι νέο, διαφορετικό, καινοτόμο και συνάμα απλό και φιλικό να προσφέρει. Κουβαλά εξάλλου μια street, urban κουλτούρα και το καταλαβαίνεις με την είσοδό σου στον χώρο. Και πλέον έχει ακόμα κάτι, που επίσης εντυπωσιάζει: το “The Brunch Club”. Ξεκινώντας, λοιπόν από την Κυριακή 11 Οκτωβρίου, σερβίρει brunch τα σαββατοκύριακα που περιλαμβάνει σπέσιαλ πιάτα, ζεστά και κρύα ροφήματα, κοκτέιλ και καλή μουσική.
(99226613) Ευαγόρου 1, Λευκωσία. Δ-Κ 17.30-01.00.
Σχετικά

Το μαγαζί της Λευκωσίας που ξέρει τον γύρο καλύτερα
Γεύση αυθεντική, όπως την αγαπήσαμε – Εκεί που ο γύρος γίνεται τέχνη στην πρωτεύουσα

Heisen Burger: Πώς το θρυλικό "Breaking Bad" μπήκε στην κουζίνα της Αγίας Νάπας
Μενού εμπνευσμένο από τον Heisenberg, σε ένα μπεργκεράδικο που μαγειρεύει γεύσεις με… επιστημονική ακρίβεια

Η επιστροφή του οφτού - 10 μαγαζιά που πύρωσαν ξανά τους φούρνους τους κι επανέρχονται
Το λατρεμένο κυπριακό πιάτο του καλοκαιριού επιστρέφει μαζί με παγωμένη μπίρα και καλή παρέα

Μάθαμε πότε ανοίγει ο διάσημος Κλατσίμπαμπας
Οι φούρνοι πυρώνουν και το οφτό μπαίνει και φέτος στον φούρνο

Brunch με θέα στο χωριό: 20 μοναδικές επιλογές
Ανακαλύψτε τα πιο όμορφα χωριά για ένα χαλαρό και γευστικό brunch στην εξοχή

Πλούσιο μπουφέ την Κυριακή σε 10 οικογενειακά εστιατόρια στο χωριό
Πάμε εκδρομή στα ορεινά και κάνουμε στάση για νόστιμο φαγητό σε 10 καλά εστιατόρια που ξέρουν από καλό μπουφέ και φιλοξενία

Η Κύπρος στο ποτήρι: Εργαστήρι γευσιγνωσίας κυπριακού κρασιού στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου
Mε οδηγό τη συγγραφέα και εκπαιδεύτρια Φλωρεντία Κυθραιώτου

Πατέρας και γιος έκαναν ένα χωριό της Λεμεσού προορισμό για πίτσα
Ένα μοναδικό στο είδος του food truck, που λέγεται ab ovo, φέρνει στον χώρο σου την αυθεντική ναπολιτάνικη πίτσα

Το πιο χαλαρό και ανεπιτήδευτο μπαράκι του νησιού, επιστρέφει!
Μοναδικό νησιώτικο σκηνικό, με δροσερά κοκτέιλ, ωραία μουσική και ατμόσφαιρα καλοκαιριού

Δημοφιλές ταβερνάκι της Λευκωσίας "πύρωσε" ξανά τους φούρνους του για το πρώτο οφτό της σεζόν
Ετοιμάσου να απολαύσεις ξανά το αγαπημένο κυπριακό πιάτο του καλοκαιριού

Ταβερνείο Το Ιστορικόν: To success story ενός δημοφιλούς μαγαζιού της πρωτεύουσας (Podcast)
O Κύπρος Πολυκάρπου μοιράζεται στο 6ο επεισόδιο των "The Tasty Stories" όλα εκείνα τα μυστικά της δικής του επιτυχημένης πορείας μέσα από το δημοφιλές ταβερνείο του Αγίου Δομετίου

Η παγωταρία Pahit Ice στην Αγία Νάπα μετακομίζει σε νέα, ανανεωμένη τοποθεσία
Ο χώρος εκείνος άλλαξε μορφή και έχει ανοίξει ήδη τις πόρτες του αλλιώς