Δημοσιεύτηκε στις 15 Οκτωβρίου 2020
Κυκλοφόρησε το τρέιλερ του Jiu Jitsu, της πρώτης Χολιγουντιανής ταινίας που γυρίστηκε στην Κύπρο, στην οποία πρωταγωνιστούν οι Nicolas Cage, Alain Moussi, Tony Jaa και Frank Grillo και με σκηνοθέτη τον Δημήτρη Λογοθέτη.
Σε ανάρτηση του ο σκηνοθέτης της ταινίας ανέφερε ότι θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 20 Νοεμβρίου 2020.
Ο Δημήτρη Λογοθέτης, σκηνοθέτης της ταινίας Jiu Jitsu σε προηγούμενες δηλώσεις του είπε ότι «είμαστε εξαιρετικά περήφανοι και χαρούμενοι που το Jiu Jitsu επιλέχθηκε ως η πρώτη ταινία που θα κυκλοφορήσει κάτω από την συμφωνία της The Avenue Entertainment - Paramount Home Entertainment. Ανεξάρτητες ταινίες όπως το Jiu Jitsu, πολύ σπάνια επιλέγονται για διανομή από μεγάλα στούντιο όπως η Paramount. Η διανομή της ταινίας μας από το συγκεκριμένο οργανισμό, όχι μόνο επαληθεύει την ποιότητα της δουλείας μας αλλά και δίνει ξανά το «βήμα» στην Κύπρο, να επικοινωνήσει ότι είναι ένα ιδανικό μέρος για γυρίσματα ταινιών».
Ο Δημήτρη Λογοθέτης ο οποίος βρίσκεται στο τελικό στάδιο του preproduction για το Man of War, τη δεύτερη ταινία που θα γυρίσει στη Κύπρο, όπου τη διανομή ανέλαβε η Highland Film Group σε συνεργασία με την Avenue Entertainment, συνέχισε λέγοντας ότι «η δουλεία που έγινε από όλες τις πλευρές είναι πραγματικά απίστευτη. Η σχέση μας με την εταιρία διανομής Highland Film Group και ειδικά με την εκτελεστική διευθύντρια Αριάν Φρεϊζερ, μας οδήγησε στο να πετύχουμε αυτή τη πολύ σημαντική προβολή, αλλά και μας επιτρέπει να μοιραζόμαστε κοινές και συναρπαστικές νέες ιδέες για ταινίες που θέλουμε να φέρουμε Κύπρο».
Παραγωγοί της ταινίας Jiu Jitsu είναι ο Μάρτιν Μπάραπ, ο Κρις Οικονομίδης και ο Δημήτρη Λογοθέτης.
Δείτε το τρέιλερ:
Σχετικά
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.
Μπρέντα Φρίκερ: Πέθανε η «κυρία με τα περιστέρια» από το Home Alone – Η πορεία της ως το Χόλιγουντ και η «κατάρα των Όσκαρ»
Η Φρίκερ είχε τιμηθεί με το Όσκαρ Β’ Γυναικείου Ρόλου το 1990 για την ερμηνεία της ως μητέρα του Κρίστι Μπράουν στην ταινία «Το Αριστερό μου Πόδι»
Όταν ο κινηματογράφος συναντά τη μαγεία του καλοκαιρινού ουρανού
Mια σειρά από ξεχωριστές κινηματογραφικές βραδιές Cinema Under the Stars, σε ένα ειδυλλιακό σκηνικό δίπλα στη θάλασσα
Ματ Ριβς, Ρόμπερτ Πάτινσον και teaser για το «The Batman Part II»
Διότι μπορεί το έργο να μετατέθηκε για το 2028, αλλά κάπως πρέπει να μείνει η φωτιά αναμμένη.
«I Play Rocky»: Η ιστορία της ταινίας που καθιέρωσε τον Σιλβέστερ Σταλόνε – Το πρώτο τρέιλερ
Η απόλυτη περιπέτεια ενός αουτσάιντερ. Ήταν η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία του 1976. Απέσπασε 10 υποψηφιότητες στα Όσκαρ και κέρδισε το Βραβείο Καλύτερης Ταινίας.
Το τρέιλερ του «The Uprising» αποκαλύπτει τον πιο φιλόδοξο Πολ Γκρίνγκρας των τελευταίων χρόνων
Το πρώτο τρέιλερ του νέου ιστορικού δράματος του Πολ Γκρίνγκρας έφτασε, με τον Αντριου Γκάρφιλντ να ηγείται μιας από τις σημαντικότερες εξεγέρσεις της μεσαιωνικής Αγγλίας.
Ο Πίτερ Τζάκσον επιστρέφει στη σκηνοθεσία με το πολυαναμενόμενο sequel του «Τεντέν»
Υστερα από δώδεκα χρόνια μακριά από τη σκηνοθεσία ταινιών μεγάλου μήκους, ο Πίτερ Τζάκσον επιβεβαίωσε ότι η επόμενη κινηματογραφική του δουλειά θα είναι η συνέχεια του «Τεντέν».
Οι 10 καλύτερες ταινίες του 21ου αιώνα σύμφωνα με τους New York Times
Η λίστα με τις 100 καλύτερες ταινίες δημιουργήθηκε μετά από την ψηφοφορία 500 σκηνοθετών, σταρ και άλλων επαγγελματιών του κινηματογράφου.