Cine News , Κινηματογράφος

Έρχεται το remake του "The Others"

Ένα από τα πιο ατμοσφαιρικάθρίλερ των τελευταίων δεκαετιών, σε μία πιο μοντέρνα εκδοχή

Δημοσιεύτηκε στις 13 Οκτωβρίου 2020

Δεν χωρά αμφιβολία ότι το μεταφυσικό θρίλερ "The Others" είναι μία από τις πιο ατμοσφαιρικές και ανατρεπτικές ταινίες του είδους. 

Η ταινία του Ισπανού σκηνοθέτη και σεναριογράφου Alejandro Amenábar, κέρδισε οκτώ βραβεία Γκόγια, ανάμεσα στα οποία αυτά για την Καλύτερη Ταινία και την Καλύτερη Σκηνοθεσία. Ήταν η πρώτη ισπανική ταινία που βραβεύτηκε στα Γκόγια τη στιγμή που σε αυτή δεν ακούγεται ούτε μία ισπανική λέξη! Το κόστος της ήταν μόλις 17 εκατομμύρια δολάρια και κατάφερε να συγκεντρώσει 209,9 εκατομμύρια δολάρια παγκοσμίως. 

Το κλασικό πλέον "The Others" (2001) με την Nicole Kidman στον πρωταγωνιστικό ρόλο (για της οποίας την καριέρα η ταινία αποτέλεσε κομβικό σημείο), αποκτά σχεδόν δύο δεκαετίες μετά την πρώτη προβολή της, το δικό της remake. Πολλοί είναι φυσικά αυτοί που υποστηρίζουν (κάτι που μας βρίσκει σύμφωνους) ότι δεν υπάρχει κανένας λόγος επανεκτέλεσης του συγκεκριμένου φιλμ, αλλά το Χόλιγουντ αποφάσισε ότι τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να δούμε μια νέα εκδοχή της ταινίας. 

H Universal Pictures πήρε τελικά τα δικαιώματα από την Sentient Entertainment και ετοιμάζεται για την παραγωγή ενός remake, που θα φέρει την ιστορία στη μοντέρνα εποχή, χωρίς ωστόσο να δίνονται περαιτέρω πληροφορίες, ούτε για την υπόθεση, ούτε για τον σκηνοθέτη, ούτε για το πρωταγωνιστικό καστ. 

Η υπόθεση της ταινίας του 2001 έχει ως εξής: Το 1945, στη Νήσο Τζέρσεϊ, η Grace μένει σε μια απομονωμένη βικτωριανή έπαυλη μαζί με τα δύο παιδιά της, που μια σπάνια ασθένεια κρατά μακριά από το φως του ήλιου. Ο παράξενος τρόπος ζωής της οικογένειας διαταράσσεται από τον ερχομό τριών μυστηριωδών υπηρετών, αλλά και από τη διαπίστωση ότι το σπίτι κατοικείται από "άλλους" που θέλουν να τους εκδιώξουν.

Δείτε το τρέιλερ: 

 

 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close