Shopping , News

Το The Mall of Cyprus... αλλάζει

Νέοι χώροι, νέες εμπειρίες, νέο λογότυπο

Δημοσιεύτηκε στις 21 Φεβρουαρίου 2020

Στο Mall of Cyprus τίποτα δεν παραμένει στάσιμο. Ήδη ολοκληρώθηκε το έργο Expanding Experiences που στόχο είχε να αναβαθμίσει την εμπειρία των επισκεπτών του μέσα από τους ανανεωμένους χώρους εστίασης με νέες προσθήκες εστιατορίων.

To The Mall of Cyprus στη Λευκωσία ανανέωσε τους χώρους του, προσφέροντας νέες εμπειρίες στους επισκέτες, ενώ μόλις άλλαξε και το λογότυπό του. Όσον αφορά στο νέο λογότυπο, αυτό αντικατοπτρίζει όλα όσα πρεσβεύει το Mall of Cyprus. Συγκεκριμένα «οι κύκλοι σε διάφορα μεγέθη συμβολίζουν το σύνολο των καταστημάτων, υπηρεσιών, εστιατορίων, εμπειριών αλλά και επισκεπτών, οι οποίοι αλληλοεπιδρούν στο Mall of Cyprus, δίνοντάς του παράλληλα και την οντότητα που έχει. Χρωματικά αποτελείται από 4 χρώματα, βουργουνδί, μπλε, κίτρινο και πράσινο. Η χρήση των χρωμάτων αυτών δεν είναι καθόλου τυχαία αφού είναι χρώματα τα οποία χρησιμοποιούνται στην Κυπριακή κουλτούρα και τέχνη και ο συνδυασμός τους προκαλεί την αίσθηση του οικείου. Το Mall of Cyprus είναι το πρώτο εμπορικό του είδους του που έχει εδραιωθεί στην Κύπρο (μέσα από το προηγούμενο βουργουνδί λογότυπο), ενός νησιού που χαρακτηρίζεται για τον ιδανικό συνδυασμό βουνού (πράσινο), θάλασσας (μπλε) και ήλιου (κίτρινο)».

Νέοι χώροι, νέες εμπειρίες, νέο λογότυπο, λοιπόν. Ξεκινάει μια νέα εποχή για το Mall of Cyprus και μας προσκαλεί να το γιορτάσουμε παρέα.

Μας περιμένουν το ερχόμενο Σαββατοκύριακο, 22 & 23 Φεβρουαρίου σε μια ολοκληρωμένη και διαδραστική εμπειρία για μικρούς και μεγάλους. Όλοι οι συμμετέχοντες θα λάβουν μέρος σε κλήρωση και ένας από αυτούς θα κερδίσει κουπόνια αξίας €300, από διάφορα καταστήματα του Mall of Cyprus.

Τι θα βρείτε:
– Διαδραστικό ψηφιακό παιχνίδι
– 350 δωροκουπόνια
– DJ σε ήχους mainstream
– Photo Wall
– Kids Corner με παιχνίδια
– Φωτογράφος


– 22 & 23 Φεβρουαρίου (Σάββατο και Κυριακή)
– Ώρες: 14:00 – 19:00
– Mall of Cyprus (Πλατεία 2)

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close