Δημοσιεύτηκε στις 15 Σεπτεμβρίου 2020
Το Δάσος της περιοχής Κακομάλλη το συναντά κανείς καθ’ οδόν προς το χωριό Λουβαράς, σε απόσταση μισής ώρας με το αυτοκίνητο από την πόλη της Λεμεσού (23 χλμ). Αποτελεί ένα από τα πιο όμορφα και πυκνά δάση του νησιού, με πανύψηλα πεύκα, ενώ η κορυφή του λόφου φτάνει μέχρι και τα 1000 μέτρα υψόμετρο.
Στην είσοδο του δάσους, μόλις 2,3 χλμ από το χωριό, υπάρχει ένας μοναδικός εκδρομικός χώρος, που αποτελεί ενδιαφέρουσα επιλογή για εξορμήσεις στη φύση, τόσο το χειμώνα όσο και το καλοκαίρι. Πρόκειται για ένα μεγάλο πάρκο με χωρητικότητα 500 ατόμων, που διαθέτει ειδικά σημεία για άναμμα φωτιάς, ξύλινα τραπέζια και στο πιο ψηλό σημείο του πάρκο για τη διασκέδαση των παιδιών. Οι βρύσες που υπάρχουν στο χώρο προσφέρουν δροσερό, πόσιμο νερό σε όλους τους επισκέπτες.
Κι από την προσεχή Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου, ο εκδρομικός αυτός χώρος θα είναι πλέον και ιδανικός για Άτομα με Aναπηρίες.
Μάλιστα, ο Διευθυντής του Τμήματος Δασών, το Κοινοτικό Συμβούλιο Λουβαρά και ο Πρόεδρος της Π.Ο.Α.Α Λεμεσού, μας προσκαλούν στην εκδήλωση παράδοσης του πάρκου ΑμεΑ στον εκδρομικό χώρο του κρατικού δάσους Κακομάλλη την Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2020 και ώρα 10:00 π.μ.
Την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους ο Επίτροπος Ανάπτυξης Ορεινών Περιοχών Κώστας Χαμπιαούρης, ο Διευθύνων Σύμβουλος της χορηγού εταιρείας Παραδεισιώτης Λτδ κ Παύλος Παραδεισιώτης και ο αρχιτέκτονας του έργου Κυριάκος Μαυρίκιος.
Για πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον Πρόεδρο του Κοινοτικού Συμβουλίου Λουβαρά Πανίκο Καρκαλλή.
Τηλέφωνο 99888288.
Σχετικά

Τα πεφταστέρια, η πανσέληνος και όλα όσα θα φωτίσουν τον ουρανό αυτόν τον Αύγουστο
Όλα όσα θα συμβούν στον Ουρανό του Αυγούστου 2025


Οι νέες ταινίες και τα ντοκιμαντέρ που θα δούμε τον Αύγουστο στο Netflix
Από αγωνία και αγάπη μέχρι έρευνα και αδρεναλίνη, οι πιο αναμενόμενες πρεμιέρες της σεζόν

Αυτές είναι οι πιο αγχωτικές και οι πιο χαλαρωτικές πόλεις στον κόσμο
Τις πιο αγχωτικές και οι πιο χαλαρωτικές πόλεις στον κόσμο αποκάλυψε έρευνα με βάση μια σειρά παραγόντων.

Στους 37 βαθμούς σήμερα η θερμοκρασία - Θα ανεβεί κι άλλο ο υδράργυρος
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Μικρή ανάσα από τον καύσωνα σήμερα με τη θερμοκρασία στους 36 βαθμούς
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Συνεχίζονται οι μέρες «δροσιάς» στο κατακαλόκαιρο - Αναμένονται βροχές
Η πρόγνωση της Μετεωρολογικής Υπηρεσίας

Sex and the City: Επιτέλους τελειώνει...
Η συγκινητική ανάρτηση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ για το τέλος του «And Just Like That...» - Το «αντίο» στην Κάρι Μπράντσο

Στους 36°C η θερμοκρασία -Πιθανότητα μεμονωμένων βροχών στα ορεινά
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για το σαββατοκύριακο

"Η Ναυμαχία της Λεύκολλας" του Φίλιππου Γιαπάνη πήρε της θέση της στην πλατεία
Η εκδήλωση εντάσσεται στο πλαίσιο της θεματικής ενότητας εκδηλώσεων με τίτλο «Η Μουσική συναντά τη Γλυπτική», που περιλαμβάνει τέσσερις μουσικές βραδιές σε τέσσερα νέα γλυπτά στον Πρωταρά

Οι 3 ευρωπαϊκές χώρες που φτιάχνουν την περισσότερη μπύρα
Η μπύρα είναι το ποτό που μπορεί να είναι απλό και καθημερινό, αλλά και ιδιαίτερο, χάρη στη μεγάλη ποικιλία γεύσεων, στυλ και παραδόσεων

Travel+Leisure: Οι καλύτεροι νησιωτικοί προορισμοί της Ευρώπης και το ελληνικό νησί που κέρδισε τις εντυπώσεις
Πέντε ελληνικά νησιά στη λίστα «World’s Best Awards το 2025»