Δημοσιεύτηκε στις 19 Φεβρουαρίου 2026
Σε μια εκδήλωση που σηματοδοτεί μια νέα, δυναμική εποχή για το δίκτυο πρατηρίων ESSO, η διοίκηση της Petrolina (Holdings) Public Limited και της θυγατρικής της eWise Cyprus Ltd παρουσίασε το όραμα και τα επόμενα βήματά της στους ιδιοκτήτες πρατηρίων, την Τρίτη 17 Φεβρουαρίου 2026, στο Amathus Beach Hotel Limassol στη Λεμεσό.

Η συνάντηση επικεντρώθηκε στη διασφάλιση της συνέχειας και στην αναβάθμιση των υπηρεσιών του δικτύου Esso, μετά την εξαγορά της ExxonMobil Cyprus Limited από τη Med Energywise Ltd (θυγατρική της Petrolina (Holdings) Public Limited).
Ο κ. Nτίνος Λευκαρίτης, Διευθύνων Σύμβουλος (CEO) της Petrolina (Holdings) Public Limited, παρουσιάζοντας τον Όμιλο Petrolina, υπογράμμισε τη σταθερότητα και τις προοπτικές ανάπτυξης που προσφέρει ο Όμιλος, ενώ η κα Νατάσα Πηλείδου, Γενική Διευθύντρια της eWise Cyprus Ltd, παρουσίασε τη στρατηγική της εταιρείας με έμφαση στα επόμενα βήματα και στους στόχους ανάπτυξης.

Κεντρικό πυλώνα της συζήτησης αποτέλεσε η στρατηγική δέσμευση της νέας διοίκησης για τη συνέχιση και περαιτέρω ενίσχυση των υψηλών προδιαγραφών και της ποιότητας που χαρακτηρίζουν διαχρονικά το brand ESSO παγκοσμίως.
Όπως τονίστηκε:
«Με στόχο την περαιτέρω ενδυνάμωση του δικτύου, η eWise Cyprus Ltd και οι συνεργάτες της θέτουν ως κορυφαία προτεραιότητα την προώθηση των αξιών του brand Esso. Βασιζόμενοι στη σταθερή ποιότητα και τεχνογνωσία που καθοδηγεί διαχρονικά τη λειτουργία του δικτύου, η νέα διοίκηση και οι ιδιοκτήτες πρατηρίων προχωρούν μαζί σε μια κοινή πορεία ανάπτυξης, με απόλυτη έμφαση στη συνεχή αναβάθμιση της εμπειρίας του καταναλωτή και στην παροχή άριστης, εξατομικευμένης εξυπηρέτησης».
Σχετικά
Η τοιχογραφία που έδωσε χρώμα στον Πρωταρά
Νέα τοιχογραφία δίνει χρώμα και καλλιτεχνική ταυτότητα στην τουριστική περιοχή του Δήμου Παραλιμνίου - Δερύνειας.
Διεθνής διάκριση για την παραλία Αγίου Ερμογένη
Ένα από τα σημαντικά σημεία αναφοράς της παράκτιας ζώνης του Δήμου Κουρίου, πήρε και φέτος τη "Γαλάζια Σημαία"
Δωρεάν είσοδος στο διάσημο υδροπάρκο για όλους τους μπαμπάδες!
Οι μπαμπάδες μπαίνουν δωρεάν στο Fasouri Watermania για τη Γιορτή του Πατέρα
Στο «μενού» βροχές, καταιγίδες και χαλάζι - Πότε αναμένεται άνοδος θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση
Coastal Urban Futures: Τριήμερη έκθεση και πρόγραμμα παράλληλων δράσεων για το μέλλον της παράκτιας ζώνης της Λάρνακας
Με προβολή ταινιών, ποδηλατική περιήγηση και ακρόαση ηχοτοπίων
Αυτές είναι οι 18 πιο καθαρές, οργανωμένες και προσβάσιμες παραλίες του Πρωταρά
Πρώτος παγκύπρια ο Δήμος Παραλιμνίου - Δερύνειας με 18 Γαλάζιες Σημαίες για το 2026
Η καλοκαιρινή Madame Figaro κυκλοφορεί με cover girl τη Βίκυ Καγιά
Ένα τεύχος γεμάτο μόδα, ομορφιά, προτάσεις για τις καλοκαιρινές διακοπές και ουσιαστικές συναντήσεις.
Νέα σημαντική διάκριση για κυπριακό ξενοδοχείο
Το Louis Ledra Beach, μέλος της Elegant Collection της Louis Hotels, βραβεύεται ξανά για τις καινοτόμες κοινωνικές πρακτικές του
Ένα καλοκαίρι γεμάτο εμπειρίες στο Cap St Georges Hotel & Resort
Υπάρχουν μέρη που απλά πας για διακοπές, και υπάρχουν και μέρη που σε κάνουν να νιώθεις ότι ζεις κάτι πραγματικά ξεχωριστό
Αυτές είναι οι παραλίες της Κύπρου με Γαλάζια Σημαία για το 2026
56 παραλίες και οι 2 μαρίνες βραβεύθηκαν φέτος από σύνολο 123 περιοχών νερών κολύμβησης
Καιρός: Έρχονται βροχές και καταιγίδες το απόγευμα – Ποιες περιοχές θα επηρεαστούν
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Απόψε ξεκινά το Μουντιάλ 2026: Πρεμιέρα με Μεξικό–Νότια Αφρική στο Sigma
Το Μουντιάλ 2026 κάνει πρεμιέρα και το Sigma σε βάζει στο παιχνίδι