Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Το νέο ατμοσφαιρικό εστιατόριο της Λευκωσίας, έχει υπέροχη αυλή

Αυθεντικό ιταλικό εστιατόριο στην καρδιά της Λευκωσίας

Δημοσιεύτηκε στις 09 Σεπτεμβρίου 2020

Η πίτσα ταιριάζει... πολύ με κοκτέιλ και ο άκρως ελκυστικός αυτός συνδυασμός βρίσκει εφαρμογή στο νέο cocktail Bar & Eatery της πόλης, ονόματι Bella Vita.

Το νέο στέκι δημιουργήθηκε στο χώρο όπου μέχρι πρότινος έβρισκες το εστιατόριο Atelier, εδώ και λίγο καιρό, και είναι έτοιμο να φιλοξενήσει όλους όσοι έχουν ταυτιστεί με τις γευστικές του προτάσεις αλλά και όλους εκείνους που αρέσκονται στο νόστιμο.

Πίσω από το νέο εγχείρημα βρίσκεται ο Joseph, ο οποίος ύστερα από ένα μεγάλο γαστρονομικό ταξίδι στις κουζίνες γνωστών εστιατορίων της πρωτεύουσας, αποφάσισε πως ήταν καιρός να κάνει το όνειρό του πραγματικότητα δημιουργώντας το δικό του εστιατόριο.

Και κάπως έτσι δημιουργήθηκε το Bella Vita cocktail Bar & Eatery.

Ο χώρος έχει ανανεωθεί, κρατώντας ωστόσο τη διαχρονικότητα και την ατμοσφαιρικότητα που του χαρίζει το ίδιο το κτίριο, ενώ ιδανικός για την εποχή είναι ο εξωτερικός του κήπος που σε υποδέχεται κάτω από τον έναστρο ουρανό, έχοντας θέα το φεγγάρι. 

Όσο για το μενού του, σ' αυτό θα βρεις φρέσκες δημιουργίες όπως νόστιμα Pizza & Pasta φτιαγμένα με ιταλικό ταμπεραμέντο, δροσερές σαλάτες, απολαυστικά finger food, ζουμερά burgers και Steaks, platters για να συνοδεύσεις το ποτό σου, καθώς επίσης και πληθώρα από cocktails και αλκοολούχα για υπέροχες βραδινές εξόδους.

Πληροφορίες στο 22262369.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close