Δημοσιεύτηκε στις 25 Οκτωβρίου 2013
Στον Σκοτεινό Κόσμο του Έλεμπρος,η πανίσχυρη Αυτοκρατορία του Δρακοφοίνικα κυβερνά με σιδερένια γροθιά και όλοι οι Λαοί βρίσκονται κάτω από την κυριαρχία της.Ένας Βάρβαρος πολεμιστής από τις περιοχές του Βορρά,ο Ντράγκαρ,είναι σκλάβος, και παίρνει μέρος σε μονομαχίες ,διασκεδάζοντας έτσι τους Ευγενείς της Αυτοκρατορίας.Το σώμα του βρίσκεται εκεί,αλλά το μυαλό του είναι στον τόπο του και στην γυναίκα που άφησε πίσω του.Ο Ντράγκαρ καταφέρνει να αποδράσει και παίρνει ως όμηρο την Βαλέρια,κόρη ενός Στρατηγού της Αυτοκρατορίας.Ο Στρατηγός στήνει άγριο ανθρωποκυνηγητό για να φέρει πίσω την κόρη του.Ο δρόμος του γυρισμού θα είναι δύσκολος και γεμάτος περιπέτειες και εκπλήξεις για τον Ντράγκαρ και για την κακομαθημένη Βαλέρια.Ο Ντράγκαρ θα έρθει αντιμέτωπος με το παρελθόν,το παρόν και το ζοφερό μέλλον, όμως θα παραμείνει... Αδάμαστος! Η ταινία θα προβληθεί στο πλαίσιο του 8ου Διεθνούς Φεστιβάλ Κινηματογράφου Κύπρου και είναι υποψήφια για το βραβείο Χρυσή Αφροδίτη.
-
Cine Studio
27 Οκτωβρίου 2013
Σχετικά
Το Toy Story 5 «έσπασε» το φράγμα του 1 δισ. και έγινε η μεγαλύτερη εισπρακτική επιτυχία της χρονιάς
Το Toy Story 5 συνεχίζει την εντυπωσιακή πορεία του στις κινηματογραφικές αίθουσες, ξεπερνώντας το ορόσημο του 1 δισεκατομμυρίου δολαρίων σε παγκόσμιες εισπράξεις
Ο Ράιαν Γκόσλινγκ θα είναι ο νέος Ghost Rider της Marvel
Ο Γκόσλινγκ τόνισε ότι πρόκειται για έναν χαρακτήρα που «ήθελε να υποδυθεί εδώ και πολύ καιρό»
Το «Mamma Mia!» προβάλλεται κάτω από την πανσέληνο, δίπλα στη θάλασσα του Πρωταρά
Μια ξεχωριστή βραδιά θερινού κινηματογράφου με τις διαχρονικές επιτυχίες των ABBA, την Παρασκευή 28 Αυγούστου
Ο Σνούπ Ντογκ αποκτά το δικό του biopic το καλοκαίρι του 2027
Την ώρα που το Χόλιγουντ συνεχίζει να επενδύει στις μουσικές βιογραφίες, ένας ακόμη θρύλος της σύγχρονης μουσικής ετοιμάζεται να περάσει στη μεγάλη οθόνη.
Το «The Prestige» του Κρίστοφερ Νόλαν επιστρέφει στις αίθουσες 20 χρόνια μετά την πρώτη του κυκλοφορία
Στο ψυχολογικό δράμα πρωταγωνιστούν οι Κρίστιαν Μπέιλ, Χιου Τζάκμαν, Σκάρλετ Γιόχανσον και Μάικλ Κέιν
Plas Johnson: Πέθανε ο θρυλικός σαξοφωνίστας που ερμήνευσε το μουσικό θέμα του «Ροζ Πάνθηρα» (βίντεο)
Εκτός από τον αυτοσχεδιασμό του στο γνωστό soundtrack του Χένρι Μαντσίνι, έπαιξε επίσης με τον Φρανκ Σινάτρα, τον B.B King και τη Μπάρμπαρα Στρέιζαντ.
Έρχεται νέα ταινία «Hostel» από τον Ιλάι Ροθ
Έρχεται νέα ταινία «Hostel» από τον Ιλάι Ροθ
Μια απολαυστική Τζέσικα Τσάστεϊν στο τρέιλερ του «Other Mommy»
Με την ιστορία να παίζει γύρω από το θέμα της μαμάς και της...«μαμάς», και την ηθοποιό να βγάζει ήδη από το τρέιλερ όλο το δυναμικό τρομάρας που κρύβει η φυσιογνωμία της, δεν αποκλείεται να είμαστε καλά και από αυτό το horror φέτος.
Το πρώτο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύφθηκε
Η αντίστροφη μέτρηση για το επόμενο μεγάλο κινηματογραφικό γεγονός της Marvel ξεκίνησε, καθώς το πρώτο επίσημο τρέιλερ του «Avengers: Doomsday» αποκαλύπτει την πιο φιλόδοξη σύμπραξη ηρώων στην ιστορία του MCU.
Ξεπέρασε τις προσδοκίες η «Οδύσσεια» του Νόλαν: Πάνω από 264 εκατ. δολάρια έσοδα το πρώτο Σαββατοκύριακο που προβλήθηκε
Η παραγωγή της ταινίας κόστισε 250 εκατομμύρια δολάρια και η προώθησή της 125 εκατομμύρια δολάρια
Οι ταινίες που προβάλλονται αυτή την εβδομάδα στον Θερινό Κινηματογράφο Κωνστάντια
Πέντε βραδιές, πέντε ιστορίες κάτω από τα αστέρια
Τρέιλερ «Mayday»: Ράιαν Ρέινολντς και Κένεθ Μπράνα σε ψυχροπολεμική κωμωδία!
Οι δύο ηθοποιοί πρωταγωνιστούν σε μια buddy κωμωδία τοποθετημένη στα χρόνια του Ψυχρού Πολέμου.