Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουλίου 2020
Την Τετάρτη, 15 Ιουλίου,2020, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία το κοκτέιλ πάρτυ του εστιατορίου Ουσία!
Η εκδήλωση έγινε με αφορμή της παρουσίασης του νέου καλοκαιρινού μενού του εστιατορίου που συμπεριλαμβάνει καινούργιες δροσιστικές μα κυρίως πεντανόστιμες καλοκαιρινές συνταγές όπως: παγωμένη σούπα απο παντζάρια, το καρπούζι με φέτα, την Πάβλοβα απο κρέμα καρύδας και μούρα, το ριζότο με Αβοκάντο, καρύδα και μπιζέλια κ.ά.
Στην εκδήλωση που έγινε στο ομώνυμο εστιατόριο παρεβρέθηκαν καλεσμένοι από τα τοπικά ΜΜΕ, εκλεκτοί προσκεκλησμένοι και φυσικά ένας μεγάλος αριθμός των αληθινών «θαμώνων» του εστιατορίου που το στηρίζουν για χρόνια τώρα!

Ο Διευθύνων Σύμβουλος του εστιατορίου Κωνσταντίνος Γεωργιάδης είπε: «νιώθω πολύ ευτυχισμένος που ακόμα και σε δύσκολες εποχές όπως αυτή που περνάμε λόγω πανδαιμιας, οι πελάτες μας, βρίσκονται στο πλάι μας αλλά και πολύ χαρούμενος που βλέπω και γνωρίζω καινούργιους ανθρώπους να μας επισκέπτονται και να απολαμβάνουν τις γαστρονομικές μας δημιουργίες! Εμείς, στην Ουσία, θέλουμε πάντα οι καλεσμένοι μας να φεύγουν από εδώ με τις καλύτερες εντυπώσεις και το στομάχι γεμάτο!»
Το εστιατόριο Ουσία ιδρύθηκε το 2008 και βρίσκεται στην καρδιά της Λεμεσού δίπλα στο Μεσαιωνικό κάστρο! Είναι γνωστό για τα πρωτότυπα πιάτα του τα οποία φτιάχνονται όλα απο βιολογικά προϊόντα καθώς επίσης για τα δροσιστικά του κοκτέιλ και τα λαχταριστά του επιδόρπια! Το εστιατόριο παρέχει επίσης ένα πλούσιο μενού για χορτοφάγους!



Σχετικά
Τις Τρίτες πάμε για (all you can eat) ασιατικό
Το εστιατόριο σε προσκαλεί να απολαύσεις τον κινεζικό του μπουφέ, με ποικιλία επιλογών που σε ταξιδεύουν στις γεύσεις της ασιατικής κουζίνας.
Ένα στέκι στο χωριό με πέτρα, ξύλο και τραπεζάκια κάτω από την κεραμοσκεπή σερβίρει κυπριακό καφέ με €1
Μία καλή αφορμή για εξόρμηση και brunch στο βουνό
Το Pizzomparo πάει στο Comfy για μια βραδιά με πίτσα και ποτό
Ραντεβού στη Λεμεσό την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, από τις 18:00, χωρίς κρατήσεις.
Κλείνει μετά από 10 χρόνια γνωστό στέκι στην παλιά πόλη
Η Γωνιά κλείνει την πόρτα της, αφήνοντας πίσω της δέκα χρόνια ιστοριών και αναμνήσεων από μια εποχή της Σαριπόλου που πολλοί θα θυμούνται με νοσταλγία
Το GRANDYARD φέρνει νέο αέρα στη λεωφόρο Τσερίου
Το Food Park City γιορτάζει 10 χρόνια και συστήνεται ξανά με νέο όνομα, ανανεωμένη εικόνα και μενού!
Όταν ένα resort γίνεται γαστρονομικός προορισμός: Το εστιατόριο που αξίζει να ανακαλύψεις ακόμη κι αν δεν μένεις εκεί
Όσα απολαύσαμε και ό,τι θα κρατήσουμε από τη μοναδική -γαστρονομική- απόδρασή μας σε ένα από τα πιο εμβληματικά resorts της Πάφου, το οποίο φιγουράρει ανάμεσα στα φετινά υποψήφια εστιατόρια των Cyprus Eating Awards
ÓRIS x THE CLUMSIES: Ο απόλυτος συνδυασμός γαστρονομίας και cocktail δημιουργίας στο Trilogy
Δύο ξεχωριστές βραδιές που συνδύασαν signature cocktails με δημιουργική γαστρονομία
Ένα νέο Asian street food spot έρχεται στη Λευκωσία και μας βάζει σε Tokyo mood!
Με μότο «Tokyo, our way», το AKIBA ετοιμάζεται να φέρει στην Αγλαντζιά μια διαφορετική street food εμπειρία
Πρώτες εικόνες από το ολοκαίνουριο Smoothie Factory της Λευκωσίας
Το Smoothie Factory μετακόμισε σε νέο, μεγαλύτερο χώρο στο κέντρο της Λευκωσίας
Ένας καινούργιος Καφενές στο βουνό σερβίρει αναρή με έψημα και ιστορίες 35 χρόνων
Ο Άγης Ιακωβίδης παραδίδει το The Village Tavern στα παιδιά του και μας υποδέχεται ακριβώς απέναντι, σε ένα φιλόξενο στέκι για καφέ, κρασί και παραδοσιακά γλυκά
Το Bean Bar γιορτάζει 5 χρόνια γεμάτα γεύσεις, ενέργεια και θετική διάθεση!
Η αλυσίδα γιορτάζει από τις 26 έως τις 30 Οκτωβρίου με πέντε ημέρες ξεχωριστών προσφορών και συνεχίζει τις εκπλήξεις όλο τον μήνα.
Το Sunday Carvery που αγαπά η Λεμεσός, ετοιμάζεται να επιστρέψει
Και προσκαλεί οικογένειες και παρέες να απολαύσουν ένα ξεχωριστό γεύμα γύρω από το ίδιο τραπέζι