Shopping , News

Η μαγική στιγμή που βρίσκεις το καλύτερο δώρο για τον Άγιο Βαλεντίνο

Το απόλυτο δώρο; Αυτό που ταιριάζει στο χαρακτήρα της, αλλά κι αυτό που θα φωτίσει το χαμόγελό του. Aπό τo Roses Moss.

Δημοσιεύτηκε στις 07 Φεβρουαρίου 2020

Στο τραγούδι ‘Εκείνη’ ο Φοίβος Δεληβοριάς, περιέγραψε το πορτρέτο Εκείνης, της κάθε γυναίκας που ορίζει τη ζωή ενός άντρα. Μπορεί να είναι η μητέρα, η αδελφή, η φίλη, η σύντροφος, ακόμα και η συνάδελφος ή συνεργάτιδά του. 

Όλα συμβαίνουν χάρη στην ύπαρξή της. Είναι το επίκεντρο της ζωής... Είναι μια γυναίκα και βρίσκεται πάντα εκεί για να αλλάξει τις συνθήκες της ζωής σου.

Κι είναι κι Εκείνος... που συνήθως ακούει στο όνομα "Αυτός" ή "Ο ένας". Εκείνος που υπάρχει μέσα σου πάντα, το σημείο αναφοράς σου και ο άντρας της ζωής σου! 

Γι’ αυτό και η στιγμή που θα αναζητήσεις ένα δώρο για το άλλο σου μισό, είναι από μόνη της, μια μοναδική εμπειρία!

Και να ξέρεις... από τη μια οι γυναίκες δεν χρειάζονται πανάκριβα κοσμήματα για να ενθουσιαστούν! Αρκεί το δώρο που επέλεξες να ταιριάζει στην προσωπικότητά της… και να έχει διάρκεια! Όπως ακριβώς και η αγάπη σου! Τα λουλούδια που αγαπά, τα χρώματα που λατρεύει, τα υλικά και τα αντικείμενα που θέλει πάντα να έχει δίπλα της, όπως και τα μικροπράγματα που ανεβάζουν την ψυχολογία της, είναι μερικές από τις παραμέτρους που αξίζει να προσέχεις πριν από την επιλογή ενός δώρου.

Από την άλλη, το δώρο που θα επιλέξεις για Εκείνον πρέπει να αποδεικνύει την αγάπη σου και να είναι ξεχωριστό. Όπως και ο ίδιος για σένα!

Εκείνη η στιγμή    
Κι έφτασε η μαγική στιγμή που περιμένεις γεμάτος αγωνία, που έχεις βάλει δεκάδες αισιόδοξα και λιγότερο αισιόδοξα σενάρια με το μυαλό σου. Η στιγμή που το βλέμμα της ‘μιλάει’ περισσότερο από τα λόγια της. Η στιγμή που θα της χαρίσεις το δώρο της! 

Ένα τριαντάφυλλο με μεγάλη διάρκειας ζωής, σε μία μοναδική σύνθεση, με απεριόριστο γούστο και φινέτσα ή ένα μοναδικά λαμπερό και μαλακό αρκουδάκι που δεν θα σταματήσει να το αγκαλιάζει! Γιατί όχι και τα δύο!

Κι εκεί απλά ευχαριστείς το πρωτοποριακό Roses & Moss στην Πάφο! Εξάλλου οι άνθρωποί του είναι γνωστοί για τη δημιουργικότητα και την εφευρετικότητα στο σχεδιασμό αλλά και την άψογη ποιότητα και ομορφιά των λουλουδιών τους! Είναι αυτό που λέμε οι άνθρωποί σου! Ο απόλυτος προορισμός σου για τις πιο ιδιαίτερες στιγμές σου!

Και το πιο σημαντικό είναι ότι παρόλο που το υπέροχο αυτό κατάστημα εδρεύει στην Πάφο, μπορείς να αποκτήσεις τις δημιουργίες του οπουδήποτε κι αν βρίσκεσαι, καθώς αποστέλλονται σε όλη την Κύπρο. Αρκεί να κάνεις την παραγγελία σου τηλεφωνικώς και μέσω της σελίδας τους στο Facebook ή στο Instagram

Αρκεί να επιλέξεις! 
Λουλούδια ξεχωριστά και όμορφα… και που κυρίως αντέχουν στο χρόνο για να χαρίσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Τόσο στις γυναίκες όσο και στους άντρες! 

Πανέμορφα τριαντάφυλλα, εντυπωσιακές ορτανσίες και εξωτικές ορχιδέες με διάρκεια ζωής μέχρι τρία χρόνια θα «μεταμορφωθούν» σε μοναδικές συνθέσεις και θα μπουν σε υψηλής ποιότητας κουτιά και βάζα δημιουργώντας ξεχωριστά και μοναδικά δώρα για Εκείνη που αγαπάς. 

Είναι όμως και τα υπέροχα αρκουδάκια και άλλα ζωάκια τόσο μοναδικά και απαλά, φτιαγμένα μάλιστα από συνθετικά τριαντάφυλλα με απεριόριστη διάρκεια ζωής, που θα ενθουσιάσουν και τον δικό σου Βαλεντίνο. 

Για Εκείνον μπορείς να επιλέξεις ένα αρκουδάκι από τη συλλογή "Τhe Rose Teddy Collection" ή ένα λουλούδι από τη μεγάλη συλλογή από λουλούδια σε διάφορους χρωματισμούς τα οποία ανταποκρίνονται σε κάθε προσωπικότητα.

Kρατήστε τα καλύτερα δώρα για… τον εαυτό σας
Tο άρωμα που θέλατε, σίγουρα θα σας ευχαριστήσει, υπάρχουν όμως πολύ πιο σημαντικά δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας! Eκείνα τα δώρα που θέλουμε μόνο για μας, οπότε φροντίζουμε να τα χαρίζουμε στον εαυτό μας. Κι αυτά σίγουρα είναι από το Roses & Moss

Το μόνο που απομένει λοιπόν είναι να επισκεφθείς το Roses & Moss, για δώρα και λουλούδια με διάρκεια! 

Roses & Moss
Ιωάννη Αγρότη 2, Πάφος.
Τηλέφωνο: 26652404.
Facebook: RosesandMoss   
Instagram: rosesandmoss

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close