Δημοσιεύτηκε στις 10 Ιουνίου 2020
Αλλάζει ημερομηνία διεξαγωγής η παγκόσμια περιοδεία της Celine Dion, η οποία περιλαμβάνει μεταξύ άλλων και την Κύπρο στους σταθμούς της, γεγονός που μας χαροποιεί ιδιαίτερα και μας κάνει να ανυπομονούμε πάρα, μα πάρα πολύ!
Κι ενώ αρχικά η συναυλία στο νησί μας ήταν προγραμματισμένη για τις 2 Αυγούστου, η διοργανώτρια εταιρεία μάς ενημέρωσε πριν από μερικές ημέρες ότι μεταφέρεται σε νέα ημερομηνία.
Συγκεκριμένα, μετά τις αποφάσεις του Υπουργικού Συμβουλίου, οι οποίες αφορούν μεταξύ άλλων και τη διοργάνωση συναυλιών (αναφέρεται πως οι προγραμματισμένες συναυλίες θα μπορούν να πραγματοποιηθούν από την 1η Σεπτεμβρίου και μετά), η διοργανώτρια εταιρεία της συναυλίας, Moonlight Show Productions Ltd, ενημέρωσε όλους τους κατόχους εισιτηρίων αλλά και όλους τους ενδιαφερόμενους ότι "η προγραμματισμένη συναυλία της Celine Dion στην Κύπρο μετατίθεται και η νέα ημερομηνία θα ανακοινωθεί εντός των επόμενων ημερών".
Όλα τα εισιτήρια που έχουν ήδη αγοραστεί θα ισχύουν ως έχουν για τη νέα ημερομηνία.
Σύμφωνα λοιπόν με αποκλειστικές πληροφορίες του Check in Cyprus η νέα ημερομηνία αναμένεται να ανακοινωθεί σήμερα νωρίς το απόγευμα κι εμείς ανυπομονούμε να την πάρουμε στα χέρια μας.. Άσε που ήδη ονειρευόμαστε τη στιγμή που θα βρεθούμε εκεί, και ήδη σιγοτραγουδάμε τις μεγάλες της επιτυχίες!
Οπότε stay tuned!
Σχετικά
Από τον Χέντελ στον Ρουμί: Μια μουσική συνάντηση Ανατολής και Δύσης στη Λευκωσία
Η μεσόφωνος Anousha Nazari και ο κιθαρίστας Antoine Morinière συνδέουν την ευρωπαϊκή παλαιά μουσική με την περσική παράδοση, σε ένα ρεσιτάλ του Ιδρύματος Τεχνών Φάρος, στις 19 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory.
Αυτός είναι ο καλλιτέχνης που θα τραγουδήσει στη φωταγώγηση του χριστουγεννιάτικου δέντρου στον Στρόβολο
Μια ξεχωριστή συναυλία, γεμάτη μουσική και γιορτινή διάθεση.
Ο Κώστας Μακεδόνας και Κύπριοι καλλιτέχνες σε ένα αφιέρωμα στον Γιώργο Ζαμπέτα και το μπουζούκι του, στη Λευκωσία
Ένας από τους μεγαλύτερους θρύλους του ελληνικού πενταγράμμου ζωντανεύει στο DownTown Live!
Η Μαρία Παπαγεωργίου επιστρέφει δυναμικά μετά από τρία χρόνια στη Λεμεσό,
Μία συναυλία – πρόσκληση σε ακρόαση, παρουσία και συμμετοχή.
«Το Βιβλίο της Ζούγκλας»: Οικογενειακές συναυλίες από τη ΣΟΚ
Η μέτζο σοπράνο Μαριλένα Νησίδη ερμηνεύει το πανέμορφο νανούρισμα για τον Μόγλη!
Eurovision 2027: Έξι ηχηρά ονόματα διεκδικούν το χρίσμα του εκροσώπου μας στον μεγάλο διαγωνισμό
Γνωστές φωνές της ελληνικής ποπ σκηνής και μια κυπριακή παρουσία βρίσκονται ανάμεσα στις προτάσεις που συζητούνται για το εισιτήριο του διαγωνισμού.
«Η Μουσική της Κύπρου – 1ο Μέρος: Χοροί»: Τα αδέρφια Κουλουμή παρουσιάζουν τη πρώτη τους κοινή δισκογραφική δουλειά
Αποτελείται από 38 οργανικούς σκοπούς και είναι το πρώτο μέρος μιας τριλογίας που φιλοδοξεί να καταγράψει, να διαφυλάξει και να αναδείξει την κυπριακή μουσική στο σύνολό της
Οι επιτυχίες του Michael Jackson υπό το φως των κεριών στο Θέατρο Παλλάς
Οι συναυλίες Candlelight φέρνουν στη Λευκωσία ένα αφιέρωμα στον βασιλιά της ποπ, με κουαρτέτο εγχόρδων και αγαπημένα τραγούδια.
«Με τους στίχους σου Λευτέρη»: Ένα ξεχωριστό αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο
Το Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου θα φιλοξενήσει την παράσταση μουσικής, λόγου και εικόνας « Με τους στίχους Λευτέρη» με το σχήμα «Μουσικοί Συνοδοιπόροι»
Ο βραβευμένος πιανίστας Pavle Krstic για πρώτη φορά στην Κύπρο
Το Ίδρυμα Τεχνών Φάρος τον υποδέχεται στις 11 Νοεμβρίου στο The Shoe Factory, με έργα Σοπέν, Ραχμάνινοφ, Χιναστέρα, ντε Σεβεράκ και Στραβίνσκι.
Το CHUNKY FUNKY εκπροσωπεί την Κύπρο στο 10th European Jazz Festival στο Κατάρ
Το κυπριακό instrumental project παρουσιάζει την πρωτότυπη μουσική του στο Katara Cultural Village στις 5 Νοεμβρίου 2026
Οι Thirty Seconds to Mars έρχονται για πρώτη φορά, στην Κύπρο με την περιοδεία «A Beautiful Lie vs This Is War 2027»!
Στις 4 Ιουνίου 2027, στο Σπύρος Κυπριανού Αρένα, στη Λεμεσό, για μια μοναδική συναυλία αφιερωμένη σε δύο εμβληματικά άλμπουμ της καριέρας τους