Μουσική , Συναυλίες & Events

Οι 20 καλύτερες μουσικές στιγμές του Φλεβάρη

Δες τι πρόκειται να ακούσεις τις επόμενες εβδομάδες και γίνε ο πιο (μουσικά) ενημερωμένος τύπος της παρέας

Δημοσιεύτηκε στις 30 Ιανουαρίου 2020

Ο Φεβρουάριος πλησιάζει και ήρθε η ώρα να ενημερωθείς για τα σημαντικότερα μουσικά δρώμενα της Κύπρου, ώστε να μη χάσεις κανένα!

Δες τη λίστα που ακολουθεί παρακάτω με τις πιο ενδιαφέρουσες μουσικές προτάσεις, που ανταποκρίνονται σε όλα τα γούστα, και αποφάσισε πώς θα περάσεις τα βράδια σου στο νησί.

Η Συμφωνική Ορχήστρα συναντά την Άλκηστη Πρωτοψάλτη
Η σπουδαία ερμηνεύτρια επιστρέφει στον χώρο των συμφωνικών ακουσμάτων. Κι αν πριν από μια πενταετία μάς εξέπληξε με την υπέροχη συνεργασία που είχε με τη Συμφωνική Ορχήστρα Νέων Κύπρου, τώρα επιστρέφει για να μας καθηλώσει, αυτήν
τη φορά συμπράττοντας με τη Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου, για να ερμηνεύσουν παρέα τις μεγάλες επιτυχίες της πολύχρονης πορείας της στην ελληνική μουσική. Θα ακουστούν όλα τα σπουδαία της τραγούδια, με μια άλλη μορφή, συμφωνική, όπου
ο δυναμισμός και η μαγική φωνή της ερμηνεύτριας θα σμίξει με το ταμπεραμέντο και τον πλούσιο ήχο της Συμφωνικής μας ορχήστρας, την οποία θα διευθύνει ο Γιώργος Κουντούρης.
>> Κ 2 Φεβ | Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός, 20.30, €30 (πλατεία) & €25 (εξώστης). Πληρ. 25377277. / Τρ 4 & Τετ 5 Φεβ | Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.30, €30 (πλατεία) & €25 (εξώστης). Πληρ. 22797979.

Alcatrash
Η μπάντα που σαρώνει δίπλα στον Νίκο Μουτσινά στην εκπομπή του "Καλό Μεσημεράκι¨που προβάλλεται μέσω της τηλεόρασης ΣΙΓΜΑ, έρχεται στη Λευκωσία για ένα ξέφρενο party, που ξεκινά από νωρίς. Οι Πέτρος Πυλαρινός, Κωνσταντίνος Παπασπυρόπουλος, Ανδρέας Βούλγαρης και Σταύρος Κωστής είναι παλιοί γνώριμοι στην τηλεόραση, καθώς μας συστήθηκαν πριν από περίπου δύο χρόνια μέσα από την επιτυχημένη εκπομπή «The 2Night Show» του Γρηγόρη Αρνατούτογλου. Οι Alcatrash, που ανήκουν στο δυναμικό της Panik Records από την οποία έχουν κυκλοφορήσει τα hit "Έχω Ξεχάσει Τι Πίνω" και "Δεν μ' ακουμπάς" είναι τέσσερις φίλοι από την Πάτρα, οι οποίοι έχουν κάνει πολλά και επιτυχημένα live ανά την Ελλάδα και, σίγουρα, θα μας απασχολήσουν πολύ με την μουσική τους! Το πιο σίγουρο ωστόσο είναι ότι θα μας ξεσηκώσουν και στην επικείμενη εμφάνισή τους στη Λευκωσία, σε μία TheJollySundays, την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου στις 18.00. 
>> Κ 2 Φεβ, The Jolly Joker, Λευκωσία, 18.00. 

Πυξ Λαξ
Οι Πυξ Λαξ είναι πλέον οι Φίλιππος Πλιάτσικας και Μπάμπης Στόκας. Δυο μουσικοί των οποίων η φιλία έγραψε ιστορία. Συνόδεψαν τις χαρές και τις λύπες των Ελλήνων, τα ξενύχτια, τα δάκρυα, τις αγάπες, τους όρκους και τις απιστίες. Έχουν περάσει 31 χρόνια από τη δημιουργία τους και οι Πυξ Λαξ είναι ακόμα εδώ αποδεικνύοντας ότι είναι κάτι περισσότερο από μια επιδραστική μπάντα. Είναι η ψυχή, το συναίσθημα, η φωνή μιας γενιάς. Στο νησί επιστρέφουν με δύναμη, θέλοντας να μας ενώσουν όλους σε μια ατμόσφαιρα φιλική και συνάμα ρυθμική. Δύο παραστάσεις στις οποίες ‘καίνε’ τις κιθάρες τους, μαρσάρουν και ζωντανεύουν θρυλικές μουσικές μέσω ενός ταξιδιού με όλα τα τραγούδια που αγαπούν να ερμηνεύουν.
>> Πεμ 6 Φεβ & Παρ 7 Φεβ | DownTown Live, Λευκωσία, 21.00, €25. Πληρ. 99810011.

Λόγιες και λαϊκές παραδόσεις της μουσικής μας γειτονιάς
Οι Έλληνες δεξιοτέχνες Περικλής Παπαπετρόπουλος (λάφτα, τραγούδι,συνθέσεις) και Στρατής Ψαραδέλλης (πολίτικη λύρα) μαζί με την Έλενα Ξυδά (τραγούδι) φιλοξενούνται για πρώτη φορά στο Windcraft για να παρουσιάσουν μια συναυλία με ήχους της μουσικής μας γειτονιάς. Απ' την Πόλη στο Αιγαίο κι απ' το Αιγαίο στην Κύπρο, οι τρεις καλλιτέχνες πλέκουν το νήμα που συνδέει τα μουσικά ιδιώματα της ευρύτερης περιοχής μας.  
>> Παρ 7 Φεβ, Windcraft Music Centre, Ξάνθης Ξενιέρου 27,  Λευκωσία, 20.30. Είσοδος συναυλίας: 10 ευρώ (8 ευρώ για μέλη του Windcraft Loud). Περισσότερες πληροφορίες και κρατήσεις: 22-377748/www.windcraftmusic.com.

Θάνος Πετρέλης 
Ο αγαπημένος καλλιτέχνης, Θάνος Πετρέλης, έρχεται για να μας ξεσηκώνει με τις μοναδικές του επιτυχίες. Συγκεκριμένα ο δημοφιλής καλλιτέχνης θα εμφανιστεί στο Pavilion, το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 9 το βράδυ. Με την 8μελή ορχήστρα του θα χαρίσει στο κοινό μοναδικές στιγμές διασκέδασης με τις επιτυχίες του και λαϊκό πρόγραμμα! Οργανωτής: Αθλητικός Σύλλογος ΑΠΟΝΑ Ανάγυιας.
>> Σ 8 Φεβ, Pavilion, Λευκωσία, 21.00. Εισιτήρια: €25 με φαγητό και ποτό. Πληρ. 99816606.

Birthday με την Αλέξια
Η Αλέξια γιορτάζει τα γενέθλια της με μια ξεχωριστή συναυλία από τη σειρά παραστάσεων «The Untold Story of Women in Jazz», η οποία βρίσκεται σε συνεχή εξέλιξη. Η Αλέξια ερμηνεύει τα τραγούδια των γυναικών της Jazz και της Γκόσπελ που την έχουν εμπνεύσει και διδάξει μέσα από τις δεκαετίες, όπως η Νίνα Σιμόν, η Μπίλυ Χόλιντεϊ, η Έλλα Φιτζέραλντ, η Μαχέϊλια Τζάκσον, η Φελίσια Σάντερς, Ανίντα Ο’Ντέϊ, Μπέτυ Κάρτερ, Άμπυ Λίνκιν κ.ά. Μέσα από τα τραγούδια, τόσο τη μελωδία και το περιεχόμενο των τραγουδιών, το κοινό θα μεταφερθεί στην άκρως ενδιαφέρουσα ατμόσφαιρα των υπογείων περιθωριακών Τζάζ κλάμπ της Νέας Ορλεάνης, του Χάρλεμ, της Νέας Υόρκης αλλά και στις εκκλησίες στο Νότο της Αμερικής, εκεί όπου γεννήθηκε η μουσική αυτή. Οι γυναίκες αυτές μας δείχνουν, μέσα από αυτά που επέλεγαν να τραγουδήσουν, ποιές ήταν, τι τις ενέπνεε, τι ένοιωθαν γιά τον κόσμο γύρω τους και τι επίδραση είχαν και έχουν στην κοινωνία, μέσω των τραγουδιών, όπως: “Strange Fruit”, “Just a Closer Walk with Thee”, “Four Women”, “Throw it Away”, κ.λ.π. Το «Untold Story of Women in Jazz», φωτίζει επίσης, την άγνωστη μουσική πορεία της ίδιας της Αλέξιας, με τραγούδια τα οποία συνέθεσε από το δίσκο της Re-bE, που έχει πάρει διθυραμβικές κριτικές αλλά και από τον ανεγνωρισμένο από τα GRAMMY Jazz δίσκο της «Birds Have to Fly». Μέσα από αυτή την παράσταση, η Αλέξια φέρνει το ακροατήριο, ακόμα πιό κοντά στην ουσία της Τζαζ, με το να σπάζει τις προκαταλήψεις γιά το τι είναι η Τζαζ. Η συναυλία απευθύνεται σε όλους όσους αγαπούν τη Μουσική. Η Αλέξια συνοδεύεται από πενταμελή ορχήστρα, από επίλεκτους μουσικούς απο την Ευρωπαϊκή Σύγχρονη Τζαζ σκηνή.
>> Σ 8 Φεβ, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.30. Εισιτήρια διατίθενται: www.Tickethour.com.cy και σε όλα τα καταστήματα ACS Τ. 77777040.

Αφιέρωμα στους τρεις Μάνους της μουσικής
Ένα μοναδικό αφιέρωμα στους 3 Μάνους της μουσικής, διοργανώνει το DownTown στη Λευκωσία. Πρόκειται για ένα αφιέρωμα στους Μάνο Λοΐζο, Μάνο Ελευθερίου και Μάνο Ξύδους, το οποίο θα αναλάβουν οι Κούλης Θεοδώρου, Μαρία Θεοδότου, Νικόλας Φιλήτας, Δημήτρης Μεσημέρης, Φρειδερίκή Τομπάζου, και ο Σάββας Λαγού. 
>> Τετ 12 Φεβ, μουσική σκηνή  DownTown Live, Λευκωσία. Είσοδος €10. Πληρ. & κρατήσεις: 99810011.

Τίνα Αλεξοπούλου
Η υπέροχη Ελληνίδα Performer Τίνα Αλεξοπούλου επιστρέφει... Γνωστή από τις προηγούμενες sold out εμφανίσεις της θα βρίσκεται ξανά στη Κύπρο για δύο μοναδικές βραδιές.  Μαζί της θα απολαύσουμε ένα πρόγραμμα φωτιά που δεν θα αφήσει κανένα στη θέση του, γιατί ως γνωστό εκτός από τη βελούδινη φωνή της διαθέτει το χάρισμα να γίνεται ένα με το κοινό και να ξεσηκώνει τους πάντες. Θα ερμηνεύσει ελληνικές και ξένες επιτυχίες αγαπημένων τραγουδιών της δεκαετίας του 70' 80' 90'.  Mην χάσεις αυτό το ανατρεπτικό και κεφάτο live. Mαζί της ο καταπληκτικός Βασίλης Γεωργακόπουλος, γνωστός από την εκπομπή ''Ελλάδα έχεις ταλέντο'' όπου απέσπασε το Golden Buzzer.
>> Παρ 14 & Σ 15 Φεβ, Λόλα Bar, Λευκωσία. Είσοδος: 10 ευρώ. Προπώληση: 22422412. Περιορισμένος αριθμός κρατήσεων.



Κωστής Μαραβέγιας
Έρωτας χωρίς συναυλία Μαραβέγια δεν γίνεται! Εξ ου και ο δημοφιλής καλλιτέχνης έρχεται στην Κύπρο στις 14 Φεβρουαρίου για να γιορτάσει την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου με μια μοναδική συναυλία. Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός έχει ετοιμάσει την πιο ερωτική συναυλία της χρονιάς, την Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου στις 8.30 μ.μ στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, όπου θα παρουσιάσει τις μεγάλες του επιτυχίες που τον έχουν κάνει ένα από τα πιο αγαπητά πρόσωπα του ελληνικού τραγουδιού τα τελευταία χρόνια. Μέρος των καθαρών εσόδων θα διατεθούν στο σύνδεσμο «Μωρά Θαύματα».
>> Παρ 14 Φεβ, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, 20.30. Εισιτήρια: tickethour.com.cy και ACS COURIER, Τηλέφωνο: 77777040.

Blues Cargo
Με επικεφαλής τον χαρισματικό Δημήτρη Ιωάννου και με funk, R&B και jazz χρώματα στον ήχο τους, οι Blues Cargo καταφέρνουν -όπως πολλοί ισχυρίζονται- να πλησιάσουν τον αυθεντικό ήχο των blues του Σικάγο. Οι Blues Cargo δημιουργήθηκαν το 1987 και έχουν τρεις δίσκους στο ενεργητικό τους -‘First Delivery’ (1993), ‘Delayed Delivery’ (2009) και ‘On Time’ (2016), των οποίων οι πολύ καλές κριτικές εξάπλωσαν τη φήμη τους πέρα από τα σύνορα της Ελλάδας και της Ευρώπης. Στην 33χρονη πορεία τους είχαν την τύχη να συνοδεύσουν μια σειρά από σπουδαίους blues καλλιτέχνες, οπότε η εδώ παρουσία τους για συναυλίες, οι οποίες θα εμπλουτιστούν με warm-up sets από τους δικούς μας The Zilla Project, σίγουρα αξιολογείται ως σημαντικότατη. 
>> Σ 15 Φεβ | Ravens Music Hall, Λεμεσός, 21.00, €20 (€15 προπώληση). Πληρ. 99614100. / Κ 16 Φεβ | DownΤown Live, Λευκωσία, 20.00, €20 (€15 προπώληση). Πληρ. 99810011.

Μπλε Unplugged
Έπειτα από επτά album και ένα διπλό best of στο ενεργητικό τους, σίγουρα μπορούμε να πούμε ότι έχουν καθιερωθεί ως ένα από τα μακροβιότερα και πιο αγαπημένα συγκροτήματα της ελληνικής μουσικής σκηνής. Στο επικείμενο live στο νησί θα ακουστούν όλα τα αγαπημένα τραγούδια των Μπλε, μεταξύ των οποίων τα ‘Φοβάμαι’, ‘Νιώθω ενοχές’, ‘Πιάνω φωτιά’, ‘Τον ίδιο τον Θεό’, ‘Δεν θέλω’, ‘Κόκκινο φιλί’ και πολλά ακόμη, με έναν διαφορετικό τρόπο από αυτόν που έχεις συνηθίσει. Ο ήχος αλλάζει και η Τζώρτζια μαζί με τον Γιώργο Παπαποστόλου, συνθέτη και ιδρυτή του συγκροτήματος, στο σαξόφωνο, και τον Πάνο Παπάζογλου στην κιθάρα, παρουσιάζουν ένα πιο εσωτερικό, ξεχωριστό unplugged live.
>> Σ 15 Φεβ | Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.30. Πληρ. 99300430.

Νίκος Καββαδίας: Χόρεψε πάνω στο φτερό του Καρχαρία
Συναυλία-αφιέρωμα στον ποιητή της θάλασσας, με τη συμμετοχή των Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαΐδη και Δημήτρη Φανή.
>> Πεμ 6 Φεβ | Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.00, €15 & €12. Πληρ. 22797979.

Μαργαρίτα Ζορμπαλά, Παντελής Θαλασσινός
Στον Αστερισμό του Μίκη Θεοδωράκη μας ταξιδεύουν Ζορμπαλά και Θαλασσινός Αφιέρωμα στον κορυφαίο συνθέτη του ελληνισμού. Ιστορίες ζωής, μνήμες, εικόνες και μελωδίες, σε τέσσερις μοναδικές παραστάσεις, αφιερωμένες στο Μίκη Θεοδωράκη, τον άνθρωπο που δάμασε τις νότες και μεγαλούργησε στη μουσική. Στον Αστερισμό του Μίκη Θεοδωράκη, μας ταξιδεύουν η Μαργαρίτα Ζορμπαλά και ο Παντελής Θαλασσινός, που ενώνουν τις φωνές τους και συνεργάζονται για πρώτη φορά καλλιτεχνικά, με αφορμή τη συμπλήρωση 95 χρόνων, από τη γέννηση του μεγαλύτερου συνθέτη του ελληνισμού. Σε μια νύχτα που προβλέπεται μαγική, οι δύο σπουδαίοι ερμηνευτές, μετράνε τα δικά τους αστέρια από τον Γαλαξία του μεγάλου δημιουργού, μας καλούν να αφουγκραστούμε τη δική τους αλήθεια και να μοιραστούμε συναισθήματα, με τραγούδια που στιγμάτισαν τις δικές τους προσωπικές και ερμηνευτικές στιγμές. Ο Βάσος Αργυρίδης, ενορχηστρώνει και διευθύνει τη μουσική πανδαισία - αφιέρωμα στο Μίκη Θεοδωράκη, που σκιαγραφεί σημαντικά ορόσημα από το σπουδαίο έργο και τη διαδρομή του. Στο μουσικό γεγονός που εντάσσεται στο πλαίσιο του έτους Μίκη Θεοδωράκη, συμμετέχει η Βυζαντινή Χορωδία "Ρωμανός ο Μελωδός".
>> Δ 10 Φεβ | Μαρκίδειο Θέατρο, Πάφος, 20.00, €15. Πληρ. 26932571.
>> Τρ 11 Φεβ | Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός, 20.00, €17 & €23. Πληρ. 25377277.
>> Τετ 12 Φεβ | Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας, 20.00, €25. Πληρ. 22797979.
>> Πεμ 13 Φεβ | Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, 20.00, €20. Πληρ. 24665795.

Ιωάννης Βαφέας feat. Daniele Gorgone
Οι γνωστοί μουσικοί της κυπριακής jazz μουσικής σκηνής, Ιωάννης Βαφέας (ντραμς) και Μιχάλης Μέσσιος (κοντραμπάσο), συναντούν τον Ιταλό πιανίστα και συνθέτη Daniele Gorgone, που εμφανίζεται για πρώτη φορά στην Κύπρο. 
>> Πεμ 13 Φεβ | Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.00. Πληρ. 70002420.

Γιάννης Κότσιρας
Ένα ξεχωριστό live ανήμερα Αγίου Βαλεντίνου ετοιμάζει και φέτος η Μουσική Σκηνή RED. Το καθιερωμένο πλέον live θα είναι αφιερωμέο στον έρωτα, θα έχει και φέτος χρώμα RED και θα γίνει παρέα με τον Γιάννη Κότσιρα! Με ένα πρόγραμμα που στόχο έχει τη γνήσια διασκέδαση, αλλά και τις πάντα στοχευμένες αναφορές του στο αυθεντικό λαϊκό τραγούδι, μας υπόσχεται μοναδικές εμπειρίες όπως άλλωστε πάντα στις παραστάσεις του.
>> Παρ 14 Φεβ | Μουσική Σκηνή Red, Λευκωσία, 21.30. Πληρ. 99059257.
>> Σ 15 Φεβ | Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30, €25 & €20. Πληρ. 77777745.

Sara So Far - Jazz Poems In Blue
Εξερευνώντας τον πλούτο του ήχου και τις ατελείωτες δυνατότητες συνδυασμού των λέξεων με τη μουσική, η jazz τραγουδίστρια και συνθέτις Sara So Far παρουσιάζει την πρώτη σόλο παράστασή της στην Κύπρο. Παίζει στην Κύπρο με γνωστούς ντόπιους jazz μουσικούς για πάνω από τρία χρόνια και τώρα, ήρθε η ώρα να εμφανιστεί για πρώτη φορά μόνη επί σκηνής. Συγκεκριμένα, θα τραγουδήσει τη δική της ποίηση και θα παρουσιάσει τα δικά της λόγια, μέσα από τραγούδια, με τη βοήθεια του groovy πιάνου και του live looping.
>> Παρ 21 Φεβ | Τεχνόπολις 20, Πάφος, 20.00, €12. Πληρ. 70002420.

Tonis Sfinos
Ο φαντασμαγορικός Tonis Sfinos έρχεται στη Λευκωσία για ένα καρναβαλίστικο πάρτι που δεν πρέπει να χάσει κανείς. Ο βγαλμένος από άλλη εποχή, μοναδικός showman της Ελλάδας, με το απόλυτο one man show του έρχεται μαζί με τους playmates για να απογειώσουν το κέφι. Αυτός ο τύπος, που αποτελεί την πιο ρετρό μορφή στη Μεσόγειο, φορώντας και πάλι τα φανταχτερά του (κοστούμια), μπόλικο strass και τρέλα, θα σε βάλει σε αποκριάτικους ρυθμούς με τρόπο που κανένας άλλος δεν θα μπορούσε να το κάνει.
>> K 23 Φεβ | Μουσική Σκηνή Red, Λευκωσία, 19.00, €25. Πληρ. 99310031.

Κώστας Μακεδόνας
Στo πλαίσιo των Πολιτιστικών και άλλων εκδηλώσεων με την ευκαιρία των δέκα χρόνων εγκαινίων του ναού του Αποστόλου και Ευαγγελιστού Μάρκου Αρχαγγέλου Στροβόλου, η Εκκλησιαστική Επιτροπή του ναού, διοργανώνει την Τρίτη 25 Φεβρουαρίου 2020 στις 20.00 στο Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου μεγάλη συναυλία «Με Τραγούδια της Καρδιάς». Πρόκειται για ένα μουσικό συναπάντημα του κορυφαίου Ελλαδίτη ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα και των Κυπρίων καταξιωμένων καλλιτεχνών Φίλιππου Κτενά, Αννίτα Κωνσταντίνου. Η συναυλία θα είναι ένα αφιέρωμα στα μεγάλα τραγούδια και αξέχαστα τραγούδια των σπουδαίων Ελλήνων συνθετών Μίκη Θεοδωράκη, Μάνου Χατζιδάκι, Σταύρου Ξαρχάκου και Σταύρου Κουγιουμτζή που αγαπήθηκαν από τον απανταχού Ελληνισμό μέσα από τις φωνές του Γρηγόρη Μπιθικώτση, του Στέλιου Καζαντζίδη, του Γιώργου Νταλάρα, της Νάνας Μούσχουρη, της Μελίνας Μερκούρη, του Δημήτρη Μητροπάνου, Νίκου Ξυλούρη κ.ά., καθώς επίσης και γνωστές επιτυχίες του Κώστα Μακεδόνα. Τους καλλιτέχνες θα πλαισιώνουν ο νεαρός Κύπριος τραγουδιστής Μιχάλης Λυσιώτης, το φωνητικό σύνολο «Sinfonia Magistrale» και 7 μελής λαϊκή ορχήστρα.  Ενορχήστρωση: Φώτης Μουσουλίδης, Καλλιτεχνική Διεύθυνση: Ρούλα Τυρίμου.
>> Τρ 25 Φεβ, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.00. Τιμή εισόδου €15. Προπώληση εισιτηρίων στα τηλέφωνα 99643608, 99491637.

>> ΑΚΟΜΑ

Η Άντζελα Δημηρίου και ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου τραγουδούν μαζί στις Νότες
Είναι μια από τις σημαντικότερες λαϊκές τραγουδίστρια της γενιάς της και έρχεται στο νησί μας για να μας χαρίσει μοναδικές βραδιές διασκέδασης. Ο λόγος φυσικά για την Άντζελα Δημητρίου η οποία ανεβαίνει στη σκήνη του Notes live γα να συναντήσει τον live performer Κωνσταντίνο Χριστοφόρου, και να δώσει την καλύτερη παράσταση της καριέρας της. Μαζί τους θα εμφανίζονται επίσης και ο Λούκας Γιώργκας , η Χριστίνα Κυριάκου και ο Στέφανος Χριστοφόρου. 
>> Σάββατο 23:00 & Κυριακή 21:00. Πληροφορίες 25 344344.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close