News , Guide

Σύμμαχος ο (καλός) καιρός στο τριήμερο του Κατακλυσμού

Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού για τιςεπόμενες μέρες

Δημοσιεύτηκε στις 05 Ιουνίου 2020

Σε εορταστικό τριήμερο για τον Κατακλυσμό εισέρχεται από αύριο η Κύπρος με τις παραλίες και τα τουριστικά θέρετρα να έχουν όπως είθισται την τιμητική τους, ενώ όσοι εκδρομείς προγραμμάτισαν από νωρίς τις δουλειές τους ξεκίνησαν από σήμερα το τριήμερο τους.
Η επιδημιολογική εικόνα της Κύπρου είναι τέτοια και δίνει την δυνατότητα στην κοινωνία να βγει από το σπίτι και να χαλαρώσει, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του νησιού μας. Η ΠΑΣΥΞΕ εξέδωσε εδώ και λίγες μέρες προσφορές για τον ξενοδοχειακό τομέα ελπίζοντας ότι θα προσελκύσει ντόπιο τουρισμό, καλύπτοντας μερική από τη ζημιά που προκάλεσε η πανδημία.

Σύμμαχος είναι και ο καιρός, καθώς σύμφωνα με την μετεωρολογική υπηρεσία αύριο Σάββατο, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 37 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 31 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 29 στα υπόλοιπα παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.

Την Κυριακή, τη Δευτέρα και την Τρίτη, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος και στο εσωτερικό σχετικά θερμός, ενώ στην ατμόσφαιρα ενδέχεται να παρατηρείται κατά διαστήματα αραιή σκόνη. Η θερμοκρασία θα σημειώσει την Κυριακή μικρή άνοδο, για να κυμανθεί, κυρίως στο εσωτερικό, αισθητά πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, ενώ τη Δευτέρα και την Τρίτη δεν αναμένεται αξιόλογη μεταβολή.

Ωστόσο είναι σημαντικό να μην ξεχνάμε ότι ο κορωνοϊός είναι εδώ και χρειάζεται ο καθένας ξεχωριστά να προσέχει τον εαυτό του αλλά και τους γύρο του, ακολουθώντας τους κανόνες υγιεινής, κρατώντας τις απαραίτητες αποστάσεις και χρησιμοποιώντας μάσκα και γάντια όπου κρίνει ότι είναι απαραίτητα.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close