Δημοσιεύτηκε στις 01 Ιουνίου 2020
Ο Αμερικανός σκηνοθέτης και ηθοποιός σε συνέντευξή του στο περιοδικό «Premiere» είπε ότι η ταινία «The Social Network» του Ντέιβιντ Φίντσερ εύκολα κερδίζει ως το καλύτερο φιλμ και πρόσθεσε ότι ο σεναριογράφος της Άαρον Σόρκιν είναι «ο σπουδαιότερος εν ενεργεία δημιουργός διαλόγων». Η ταινία «The Social Network» είναι το νούμερο ένα, επειδή είναι η καλύτερη, κατατροπώνει όλες στην αναμέτρηση, τόνισε ο Κουέντιν Ταραντίνο.
Το κινηματογραφικό έργο για τον ιδρυτή του Facebook, Μαρκ Ζούκεμπεργκ, με πρωταγωνιστή τον Τζέσι Άιζεμπεργκ ήταν υποψήφιο για οκτώ Όσκαρ, μεταξύ άλλων στην κατηγορία Καλύτερης Ταινίας και κέρδισε τρία. Ας θυμηθούμε την ταινία
Πέρσι τον Ιανουάριο ο σκηνοθέτης αποκάλυψε ότι η ταινία «Δουνκέρκη» (Dunkirk) του Κρίστοφερ Νόλαν είναι για εκείνον η δεύτερη καλύτερη της περασμένης δεκαετίας ωθώντας τους θαυμαστές του να υποθέσουν ότι θα επέλεγε ως κορυφαίο ένα από τα δικά του φιλμ.
Ο Κουέντιν Ταραντίνο έχει εγκωμιάσει ξανά τον Ντέιβιντ Φίντσερ λέγοντας ότι η ταινία του «The Fight Club» βρίσκεται στη λίστα με τις καλύτερες της περιόδου 1992-2009.
Πηγή: iefimerida.gr
Σχετικά
Τρέιλερ: Η επιστροφή του «Street Fighter»
Το ομότιτλο βιντεοπαιχνίδι μεταφέρεται ξανά στον κινηματογράφο, πάνω από τριάντα χρόνια ύστερα από την αποτυχημένη μεταφορά της δεκαετίας του ’90.
Ο Τομ Κρουζ επιστρέφει ως Maverick στη συνέχεια του "Top Gun"
Η συνέχεια της μεγάλης επιτυχίας βρίσκεται επίσημα σε στάδιο παραγωγής
Η Ιζαμπέλ Ιπέρ γράφει «Παράλληλες Ιστορίες» στη νέα ταινία του Ασγκάρ Φαραντί
Πρώτες εικόνες από τη νέα «γαλλική» ταινία του Ιρανού σκηνοθέτη.
«The Hunt for Gollum»: Ποιος είναι ο νέος Άραγκορν στο πρίκουελ του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών
Παράλληλα, έχει δημιουργηθεί μία μεγάλη συζήτηση γύρω από την παραγωγή σχετικά με τις σκηνοθετικές ικανότητες του Άντι Σέρκις.
Lord of the Rings: Eπιστρέφουν και επίσημα Γκάνταλφ και Φρόντο
Η Warner Bros αποκαλύπτει τα πρώτα ονόματα του καστ της πολυαναμενόμενης ταινίας «The Lord of the Rings: The Hunt for Gollum»
Ανακοινώθηκε ο επίσημος τίτλος της κινηματογραφικής επιστροφής του «Game of Thrones»
Το πολυσυζητημένο πέρασμα του «Game of Thrones» στη μεγάλη οθόνη αρχίζει να αποκτά σχήμα, καθώς αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά ο τίτλος της ταινίας στο CinemaCon.
Κάννες 2026: Το μικρού μήκους «Free Eliza» της Κύπριας Αλεξάνδρας Ματθαίου στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών
Η νέα μικρού μήκους ταινία της Κύπριας σκηνοθέτη θα κάνει την παγκόσμια πρεμιέρα της στο Δεκαπενθήμερο των Σκηνοθετών.
Στην ισπανική ταινία «Deaf»το βραβείο LUX 2026 του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
Το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο απένειμε το βραβείο LUX στην ταινία «Deaf» (Κωφή) της Ισπανίδας σκηνοθέτιδας Eva Libertad και της ηθοποιού Miriam Garlo, οι οποίες αναπαρήγαγαν στη μεγάλη οθόνη τη βαθιά και ιδιαίτερη σχέση τους
Ο Τζέρεμι Στρονγκ γίνεται Μαρκ Ζάκερμπεργκ στο πρώτο τρέιλερ του νέου φιλμ του Άαρον Σόρκιν
Ο Άαρον Σόρκιν παρουσίασε στο CinemaCon τα πρώτα πλάνα από το The Social Reckoning, τη νέα ταινία που επιστρέφει στον κόσμο του The Social Network.
Το «Hunger Games: Sunrise on the Reaping» φέρνει την ανατολή των φονικών αγώνων
Τρέιλερ για το νέο κεφάλαιο του σύμπαντος των «Αγώνων Πείνας», που λειτουργεί ταυτόχρονα ως πρίκουελ αλλά και συνέχεια του «The Hunger Games: The Ballad of Songbirds and Snakes»
Πλούσιο και φέτος το πρόγραμμα του 79ου Φεστιβάλ των Καννών
Γνωστοί, καθιερωμένοι auteur δημιουργοί, αλλά και νέοι και ανεξάρτητοι σκηνοθέτες, περιλαμβάνονται στο φετινό, πλούσιο και συναρπαστικό πρόγραμμα