Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Το στέκι με τη μαγευτική θέα και τα όμορφα ηλιοβασιλέματα, επιστρέφει για το καλοκαίρι

Ένα μέρος στην Πάφο για χαλάρωση και ηρεμία, διασκέδαση και μοναδική θέα!

Δημοσιεύτηκε στις 25 Μαΐου 2020

Σ' ένα ύψωμα στο χωριό Πάνω Γιαλιά της Πάφου (κοντά στην Πόλη Χρυσοχούς), με υπέροχη θέα του βουνού και της θάλασσας, θα βρεις το Val's Place.

Ένας κρυμμένος παράδεισος που προσφέρει φαγητό, ποτό, καφέ, ακόμα και μουσική! Από το πρωί θα σε υποδεχθεί με καφέδες και νόστιμο πρωινό, φτιαγμένο με όλα τα καλούδια των παραγωγών της περιοχής. Αν πας λίγο αργότερα θα σου στρώσει τραπέζι με νόστιμους κρεατομεζέδες, μεζέδες για χορτοφάγους, επιλογές για Vegans και σαλάτες με λαχανικά από τον κήπο τους.

Aυτό όμως που δεν πρέπει να χάσεις με τίποτα είναι η θέα του ηλιοβασιλέματος από το Val's.

Μπορείς να το διαπιστώσεις και από τις φωτογραφίες στη σελίδα τους στο Facebook: Val's Place.

Ετοιμάζεται να επιστρέψει... και το ανακοινώνει 
"Αγαπημένοι φίλοι και οικογένεια του Val’s, ευχόμαστε να σας βρίσκουμε όλους καλά. Με απέραντη χαρά κι επειδή μας λείψατε, σας ανακοινώνουμε ότι το Vals Place καθώς και ο κατασκηνωτικός μας χώρος θα ανοίξουν Παρασκευή 5 Ιουνίου με περιορισμένο μενού (pοτά,σάντουιτς και το πιάτο της ημέρας).

Θα λειτουργήσουμε με το ανανεωμένο μενού μας από τις 3 Ιουλίου. Θα μπορείτε να απολαύσετε την μοναδική κουζίνα του Val’s μέσα σε καλά σφραγισμένα κουτιά συνδυασμένα με μαχαίρια και πιρούνια μιας χρήσης.

Έπειτα μπορείτε να επιλέξετε πάντα στον εξωτερικό μας χώρο ελεύθερα σε ποιο από τα πολλά σημεία που ετοιμάσαμε, θα απολαύσετε το φαγητό σας τηρώντας πάντα τις αποστάσεις ασφαλείας.

Σας ενημερώνουμε ότι έχουμε πάρει όλα τα μέτρα προστασίας όπως προστάζει ο νόμος με κύριο στόχο την ασφάλεια και την καλύτερη εξυπηρέτηση σας. Ανυπομονούμε να σας δούμε. Να έχετε μια υπέροχη μέρα".

Πληρ. 96511179.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close