Δημοσιεύτηκε στις 21 Μαΐου 2020
Η θερμή αέρια μάζα και η αραιή σκόνη που παρατηρείται κατά διαστήματα στην ατμόσφαιρα αναμένεται να υποχωρήσουν από αύριο. Συνθήκες αστάθειας αναμένεται να επηρεάσουν παροδικά την περιοχή, το Σαββατοκύριακο.
Απόψε, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά κατά διαστήματα θα παρατηρούνται αυξημένες μέσες και ψηλές νεφώσεις. Τοπικά, κυρίως στα δυτικά ενδέχεται να σχηματιστεί χαμηλή νέφωση. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως δυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει στους 21 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα δυτικά και βόρεια και στους 18 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Αύριο, θα παρατηρούνται κατά διαστήματα αυξημένες ψηλές ή και μέσες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ, ενώ παροδικά το απόγευμα στα νότια παράλια, μέχρι πολύ ισχυροί, 5 με 6 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, ενώ το απόγευμα λίγο ταραγμένη μέχρι ταραγμένη και τοπικά ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα ανέλθει στους 36 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα δυτικά και βόρεια παράλια και στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ, θα παρατηρούνται αυξημένες νεφώσεις, οι οποίες δεν αποκλείεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα δυτικά και βόρεια παράλια. Οι άνεμοι θα πνέουν δυτικοί ως βορειοδυτικοί, μέτριοι και αρχικά τοπικά μέχρι ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη και τοπικά μέχρι ταραγμένη.
Το Σάββατο, ο καιρός θα είναι μερικώς συννεφιασμένος και δεν αποκλείεται να πέσουν μεμονωμένες βροχές κυρίως στα δυτικά, ενώ το μεσημέρι και νωρίς το απόγευμα τοπικά αυξημένες νεφώσεις αναμένεται να δώσουν μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδα, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει χαλάζι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Την Κυριακή, αρχικά αναμένονται μεμονωμένες βροχές ή και καταιγίδες, ωστόσο σύντομα αναμένεται βελτίωση του καιρού. Σε καταιγίδα ενδέχεται να πέσει και χαλάζι. Η θερμοκρασία θα σημειώσει σταδιακά αισθητή πτώση, κυρίως στο εσωτερικό, για να κυμανθεί κάτω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Τη Δευτέρα, ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή άνοδο για να κυμανθεί κοντά στις μέσες κλιματολογικές τιμές.
Σχετικά
Τελετή λήξης FIDE Candidates Tournament 2026 στο Cap St Georges Hotel & Resort
Ολοκληρώθηκε η πιο Σημαντική Διοργάνωση του Παγκόσμιου Πρωταθλήματος Σκακιού
Δωρεάν ξεναγήσεις, πεζοπορίες και εκδηλώσεις σε χώρους Παγκόσμιας Κληρονομιάς της Κύπρου
Με αφορμή τη νέα έκδοση της Κυπριακής Εθνικής Επιτροπής UNESCO «Παγκόσμια Κληρονομιά της Κύπρου: Ιστορία, Μύθος, Θρησκεία»
Lidl Κύπρου: Δυναμική παρουσία και ουσιαστική στήριξη στο Ayia Napa Youth Soccer Festival 2026
Ως Platinum Sponsor, η Lidl Κύπρου συνέβαλε καθοριστικά στην επιτυχία της φετινής διοργάνωσης, προσφέροντας χιλιάδες θρεπτικά γεύματα και αναδεικνύοντας έμπρακτα τη σημασία της ισορροπημένης διατροφής στον αθλητισμό
Η Ryanair ανακοίνωσε πτήσεις σε 22 προορισμούς, με τιμές από €19 (μόνο για σήμερα)
Το μόνο που χρειάζεται είναι να διαλέξεις προορισμό
Ζήσαμε την απόλυτη εμπειρία διαμονής στο πρώτο πολυθεματικό θέρετρο του νησιού
Μείναμε για 24 ώρες στο City of Dreams Mediterranean και σου μεταφέρουμε εικόνες και εντυπώσεις
Πότε αρχίζει το Κύπρος-Ελλάδα με το πλοίο «AF Marina»
Η έναρξη των κρατήσεων και η αγορά των εισιτηρίων για την φετινή χρονιά, θα ξεκινήσει την Τετάρτη 22 Απριλίου
Τιτανικός: Η ιστορία του πιο διάσημου ναυαγίου που έγινε σαν σήμερα το 1912
Το παρθενικό ταξίδι του Τιτανικού ξεκίνησε σαν μια θριαμβευτική στιγμή της ναυπηγικής ιστορίας και κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα κατέληγε σε μία από τις μεγαλύτερες ναυτικές τραγωδίες όλων των εποχών
Το «The Floor» επιστρέφει και... παίζεται αλλιώς
Πρεμιέρα, την Παρασκευή 17 Απριλίου στις 21:00 και κάθε Παρασκευή την ίδια ώρα
Η νέα τηλεοπτική σεζόν στο ΣΙΓΜΑ φέρνει στις οθόνες μας το «DRAGONS’ DEN»
Με παρουσιαστή τον Σάκη Τανιμανίδη
«Το μικρό σπίτι στο λιβάδι»: Πρώτο τρέιλερ της νέας σειράς του Netflix – Η ιστορία μιας οικογένειας στην Αμερικάνικη Δύση
Η πρώτη σεζόν είναι εμπνευσμένη από το τρίτο βιβλίο της πολυαγαπημένης σειράς της Λόρα Ίνγκαλς Ουάιλντερ.