Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ένα μεζεδοπωλείο από τα παλιά, επέστρεψε μόλις στη Λευκωσία

Επιστρέφουμε για μεζέ σε ένα μεζεδοπωλείο από τα παλιά!

Δημοσιεύτηκε στις 09 Ιανουαρίου 2020

To μεζεδοπωλείο που μας πρωτοσυστήθηκε το 2009 στα σοκάκια του Στροβόλου, άνοιξε και πάλι τις πόρτες του πριν από μερικές ημέρες, με σκοπό να προσφέρει και πάλι ξεχωριστές στιγμές αφιερωμένες στο ευ ζην στους λάτρεις του καλού φαγητού και όχι μόνο. 

Ο λόγος για το μεζεδοπωλείο Αθηνών και Κυλλήνης το οποίο θα βρεις σε μια γωνιά στον Στρόβολο. 

Το concept και η διάθεση… κινούνται περίπου στα ίδια επίπεδα, αν και ο χώρος προβάλλει ανανεωμένος, με την ίδια όμως εναλλαγή. Μέσα ολόλευκα τραπέζια που θυμίζουν καλοκαίρι και στην άλλη πλευρά πέργκολα με ρουστίκ χρώματα, ξύλινες καρέκλες και σκούρο παρκέ που σε φέρνουν κατευθείαν στο χειμώνα της νήσου.

Περνώντας στο μενού, θα αντιληφθείς ότι η ποικιλία των φαγητών που σερβίρεται έχει άμεση σχέση με τα πιο εκλεκτά προϊόντα ποιότητας που διαθέτει η αγορά.

Ωστόσο κυριαρχούν οι παραδοσιακές, αλλά μοναδικές παράλληλα, δικές τους συνταγές με στοιχεία από την ελληνική και κυπριακή κουζίνα. Εξάλλου, η πολύχρονη πείρα που διαθέτουν, δεν μας αφήνει περιθώρια να αμφισβητήσουμε τη γεύση των πιάτων... αλλά και της νοσταλγίας που αυτά "κουβαλούν". Ίσως γιατί εδώ είναι ο τόπος του σπιτικού φαγητού που παραπέμπει νοσταλγικά στη μαγειρική τέχνη της μάνας μας.

Το μόνο που έχεις λοιπόν να κάνεις για να τα δοκιμάσεις όλα είναι να παραγγείλεις τον μεζέ (€20 το άτομο), που αποτελείται από πιάτα νόστιμα, τα οποία ξεφεύγουν από τον κλασικό παραδοσιακό μεζέ. Για να σου δώσω να καταλάβεις σ' αυτόν περιλαμβάνεται το ψαρονέφρι γεμιστό με σος κουμανταρίας. 

Εναλλακτικά  τώρα το χειμώνα μας προτείνουνται η σούπα, η πιατέλα με τσιμπήματα, το φρεσκοψημένο ψωμί, οι σαλάτες, τα κρύα ορεκτικά και ζεστά ορεκτικά, τα μαγειρευτά στην κατσαρόλα και στη σχάρα με γλυκές λιχουδιές ως επιδόρπιο.

Τι θα έλεγες να επιστρέφαμε εκεί; 

ΤΡ-Σ 19.30-23.30 & Κ 12.30-16.00. 

Πληρ. 22 420340.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close