Δημοσιεύτηκε στις 18 Μαΐου 2020
Κάθε δύσκολη περίοδος κρύβει σημαντικές ευκαιρίες, η σωστή αξιοποίηση των οποίων μπορεί να αποδώσει τα μέγιστα αποτελέσματα.
Στο πλαίσιο αυτό, ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού ΓΣΟ και το Runner Magazine πρωτοπορούν για άλλη μια φορά, διοργανώνοντας διαδικτυακό σεμινάριο (webinar) με θέμα: «Αξιοποίησε την περίοδο του κορωνοϊού και γίνε καλύτερος δρομέας - Συμβουλές και οδηγίες για να προετοιμαστείτε κατάλληλα μέχρι τον επόμενό σας αγώνα!» Αρωγός σε αυτή την πρωτότυπη δράση, η εταιρεία PrimeTel, η οποία για 8η συνεχή χρονιά δίνει ηχηρό παρών στον Μαραθώνιο Λεμεσού με τον PrimeTel Εταιρικό Δρόμο 5ΚΜ, στο οποίον συμμετέχουν πέρα των 250 εταιρειών και 10.000 δρομέων.
Στόχος του webinar, που θα πραγματοποιηθεί τη Τρίτη 19 Μαΐου, στις 19:00 είναι η αναστροφή της κατάστασης που έχει δημιουργηθεί λόγω της αποχής από κάθε αγωνιστική δραστηριότητα, ως αποτέλεσμα της πανδημίας του covid-19 και των απαγορευτικών μέτρων που έχουν ληφθεί σε όλο τον κόσμο. Κεντρικοί ομιλητές θα είναι ο Νίκος Πολιάς - Πολυνίκης Μαραθωνίου και κάτοχος πανελλήνιου ρεκόρ κλασικής διαδρομής του Αυθεντικού Μαραθωνίου Αθήνας και η Κατρίν Ασημακοπούλου - ΚΦΑ, Πρωταθλήτρια 5.000μ., 10.000μ. και Μαραθώνιου.
Οι δύο πρωταθλητές θα μοιραστούν τις γνώσεις και την εμπειρία τους, προτείνοντας εναλλακτικές μεθόδους, ώστε το τέλος των πρωτόγνωρων συνθηκών, να μας βρουν καλύτερους δρομείς, μέσα από τη βελτίωση μιας σειράς παραμέτρων, όπως η συναρμογή, ο συντονισμός, η ιδιοδεκτικότητα, η δύναμη, η ταχύτητα και η ευλυγισία. Με τον τρόπο αυτό, το σώμα μας θα αποκτήσει την ιδανική φυσική κατάσταση, ώστε να μπορεί να ανταπεξέλθει στον αυξημένο φόρτο των προπονήσεων, κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας για τον 14ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού ΓΣΟ, ο οποίος θα διεξαχθεί το ερχόμενο Φθινόπωρο, καθώς και οποιοδήποτε άλλο αγώνισμα αντοχής.

Το διαδικτυακό σεμινάριο θα μεταδίδεται ζωντανά μέσω της επίσημης σελίδας του Μαραθωνίου Λεμεσού στο Facebook, ενώ οι συμμετέχοντες θα έχουν τη δυνατότητα να υποβάλουν γραπτώς τις ερωτήσεις τους. Σύντομη παρέμβαση και από τον Διευθυντή Πωλήσεων της PrimeTel, Βασίλη Νικολαΐδη, για το θέμα των τηλεπικοινωνιών εν καιρώ κορωνοϊού. Αξίζει να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο στήριξης των δρομέων του ΟΠΑΠ Μαραθωνίου Λεμεσού ΓΣΟ έχουν ήδη πραγματοποιηθεί, με τη στήριξης πάντοτε της ΟΠΑΠ, MUSKITA, PETROLINA, MEDOCHEMIE και GARMIN, 6 live workout sessions και ένα webinar, με στόχο την επιμόρφωση, την ψυχαγωγία και την ενημέρωση των αθλητών, στην περίοδο της καραντίνας.
Σχετικά
Δωρεάν δεντράκια από το Τμήμα Δασών
Παράταση της περιόδου υποβολής αιτήσεων για το Πρόγραμμα «Φυτεύω για το Κλίμα 2025 - 2026»
Πού θα βρεις αληθινό δέντρο για να στολίσεις τις γιορτές
Αληθινά Χριστουγεννιάτικα δέντρα διατίθενται προς πώληση για το κοινό από το Τμήμα Δασών
Μεμονωμένες βροχές σήμερα – Έρχεται αισθητή πτώση της θερμοκρασίας
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Ανοίγουν (αύριο) οι δηλώσεις για τη μεγάλη παρέλαση του Λεμεσιανού Καρναβαλιού 2026
Τι πρέπει να κάνουν όσα άτομα θέλουν να συμμετάσχουν με άρμα ή ομάδα πεζών στη Μεγάλη Παρέλαση
Καταιγίδες και πιθανή χαλαζόπτωση στο καιρικό μενού της εβδομάδας (ΒΙΝΤΕΟ)
Όσα ανέφερε ο Μετεωρολογικός Λειτουργός Ανδρέας Χρυσάνθου
Ο Σύνδεσμος Μωρά Θαύματα και η Κατρίνα Τσάνταλη χάρισαν μαγικές στιγμές στα παιδιά μέσα από μια σειρά δράσεων
Με αφορμή τα 10 χρόνια προσφοράς, ο Σύνδεσμος ενημερώνει και ευαισθητοποιεί για την προωρότητα
Αλλάζει το σκηνικό του καιρού: Έρχονται βροχές τις επόμενες μέρες
Αναλυτικότερα η πρόγνωση του καιρού
Εδώ θα στηθεί η Παραμυθούπολη της Λεμεσού
Μάθε όλες τις λεπτομέρειες για το πού και πότε θα λειτουργήσει το Limassol Christmas Land
Η Lidl Κύπρου προσφέρει έκπτωση -15% σε όλα τα φρέσκα χοιρινά κρεατικά
Η εταιρεία συνεχίζει να ενισχύει την προσβασιμότητα στο ποιοτικό φρέσκο κρέας, προσφέροντας οικονομικές λύσεις για κάθε κυπριακό νοικοκυριό.
Διαγωνισμός Καλύτερης Χριστουγεννιάτικης Βιτρίνας, και φέτος στη Λεμεσό
Όλα όσα πρέπει να ξέρεις