Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Ανοίγει σήμερα το νέο μεξικάνικο της πόλης

Μία πολύ νόστιμη άφιξη που φαίνεται πως θα ενθουσιάσει τους λάτρεις της εν λόγω κουζίνας

Δημοσιεύτηκε στις 11 Δεκεμβρίου 2019

Η Λευκωσία τελευταία αποκτά πολλά νέα μαγαζιά που δίνουν ζωή στις μικρές γειτονιές και πολλές επιλογές στους κατοίκους και όχι μόνο!  

Το νέο απόκτημα της πόλης, είναι μια μεξικάνικη καντίνα, ένα street food μαγαζί, με εξαιρετικό φαγητό, άφθονη τεκίλα και urban αισθητική, το "Tonantzin". Στα μεξικανικά έτσι ονομάζεται η μητέρα των θεών, στην Μυθολογία των Αζτέκων. Μία ονομασία που ταιριάζει απόλυτα στην περίπτωση αυτή! 

Το μαγαζί ανοίγει επίσημα τις πόρτες του σήμερα Τετάρτη 11 Δεκεμβρίου, στην οδό Πυγμαλίωνος 4 (πάροδος Λήδρας) και θα λειτουργεί από Τρίτη μέχρι Κυριακή από τις 16:00 μέχρι τις 23.00.

Οι πολύχρωμες πλεκτές σημαίες στο εξωτερικό, ο τοίχος με τα μεξικανικά σύμβολα και τα διακοσμητικά, στο εσωτερικό, τα λιγοστα τραπεζάκια και οι... μυρωδιές από τις μεξικανικές γεύσεις που ετοιμάζονται, δίνουν τον τόνο στο νέο μαγαζί που έφτιαξαν η Christina, η οποία κατάγεται από την Πόλη του Μεξικό και ζει στην Κύπρο τα τελευταία τέσσερα χρόνια, μαζί με τον σύζυγό της Γιάννη, θέλοντας να προτείνουν στο κοινό της Κύπρου μεξικανικές γεύσεις.

Αφού έψαξαν πολύ κι οργανώθηκαν ακόμα περισσότερο, σημειώνοντας τις πιο αγαπημένες τους γεύσεις που δεν βρίσκουν εύκολα εδώ στο νησί, έφτιαξαν ένα ζωηρό μαγαζί, όπου οι μεξικάνικες γεύσεις θα σε συνεπάρουν.

Στον κατάλογο θα συναντήσεις  γνωστά μεξικάνικα πιάτα που έχεις ήδη αγαπήσει, όπως τάκος φτιαγμένα ωστόσο με την αυθεντική τορτίγια από καλαμπόκι από το Μεξικό. Tacos με κρέας, χόρτα και άλλα υλικά, όπως επίσης και τα διάσημα tacos al pastor από την Πόλη του Μεξικό.

Η σπεσιαλιτέ του όμως είναι τα enchiladas of mole, φτιαγμένα με σάλτσα με περισσότερα από 100 υλικά, με τη βάση να είναι διάφορα είδη τσίλι και σοκολάτα.

Ο κατάλογος περιλαμβάνει επίσης ροφήματα από το Μεξικό όπως αναψυκτικά, μπύρες, τεκίλα καθώς επίσης και την παραδοσιακή μπύρα Clamato.

Πληρ. 22730942
Πυγμαλίωνος 4, Λήδρας, Λευκωσία.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close