Μουσική , Music News

Η Νατάσσα Μποφίλιου ετοιμάζει δύο live στην Κύπρο, όπως αυτά που αγαπήσαμε

Τη νέα χρονιά, η Νατάσσα και η φίλοι της, φέρνουν στην Κύπρο το Εν Λευκώ Live

Δημοσιεύτηκε στις 07 Δεκεμβρίου 2019

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια Νατάσσα Μποφίλιου επανασυνδέεται εκ νέου με τον "πυρήνα" της, δηλαδή τους Θέμη Καραμουρατίδη και Γεράσιμο Ευαγγελάτο, συνθέτη και στιχουργό των μεγάλων επιτυχιών της, προχωρώντας σε νέες καλλιτεχνικές αναζητήσεις, αλλά παραμένοντας πιστή στην ιδιοσυγκρασία της. 

Εξ ου και οι Νατάσσα Μποφίλιου, Θέμης Καραμουρατίδης και Γεράσιμος Ευαγγελάτος ετοιμάζουν περιορισμένες συναυλίες με τον τίτλο "Εν λευκώ live". Αρχικά στο Piraeus 117 Academy στην Αθήνα (19/12, 23/1  &20/2), ενώ τον Μαρτιο έρχονται στην Κύπρο για 2 μοναδικές εμφανίσεις.

26 Μαρτίου στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας και 27 Μαρτίου στο Θεάτρο Ριάλτο στη Λεμεσό.

Την ανακοίνωση αυτή έκανε στην εκπομπή Καλό Μεσημεράκι του Νίκου Μουτσινά, όπου μπορείς να δεις και πιο κάτω:

Όπως ανέφερε και σε συνέντευξη που παραχώρηση στην ελληνική Lifo "Θα είναι μόνο τα τραγούδια μας σε όλες τους τις φάσεις, πιο κοντά όμως στην πρώτη τους μορφή. Θα έχει την αίσθηση του best of, όμως θα υπάρχουν και δυο-τρεις πινελιές πιο b-side. Νομίζω ότι θέλουμε να δούμε τη νύχτα κι αυτό που λέγεται ψυχαγωγία σε μια άλλη της μορφή, γιατί το live σε ένα μαγαζί έχει κάποιες συνθήκες που πολλές φορές δεν μπορείς να τις αλλάξεις. Όταν ο άλλος έχει μάθει, για παράδειγμα, να σε απολαμβάνει από την άνεση του τραπεζιού, το να τον βάλεις ξαφνικά σε μια διαδικασία συναυλίας εμπεριέχει ένα ρίσκο. Η νύχτα στην Αθήνα πάλλεται. Δηλαδή μπορείς να δεις μια συναυλία «έντεχνη» –τίτλο που εγώ δεν τον αποποιούμαι, αλλά τον αγκαλιάζω και τον φέρνω στα δικά μου μέτρα–, όπως γίνεται στο εξωτερικό. Σιγά-σιγά, αυτά τα στερεότυπα πρέπει να σπάνε. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να είμαστε κολλημένοι στους παραδοσιακούς τρόπους με τους οποίους ακούμε έντεχνη ελληνική μουσική. Όταν πηγαίνουμε σε μια συναυλία και είμαστε όρθιοι, τότε συνδεόμαστε με έναν διαφορετικό τρόπο μ' αυτό που βλέπουμε". Πηγή: www.lifo.gr

Εν λευκώ live Τρεις συναυλίες στο 19/12, 23/1, 20/2, 21:00 Πηγή: www.lifo.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close