Cine News , Κινηματογράφος

Η Disney ετοιμάζει νέα σειρά Star Wars

Αυτή τη φοράμε θηλυκή ματιά

Δημοσιεύτηκε στις 23 Απριλίου 2020

Μπορεί η νέα τριλογία του Star Wars να κορυφώθηκε τον Δεκέμβριο του 2019 με το Star Wars: The Rise of Skywalker, όμως η Disney δεν σταματάει να αναπτύσσει ένα από τα πιο σημαντικά "σύμπαντα" της ιστορίας του κινηματογράφου.

Ήδη στην streaming πλατφόρμα της κυκλοφόρησε την σειρά The Mandalorian, η οποία έκανε θραύση, χάρη στην ατμόσφαιρα που θύμιζε τον παλιό καλό "Πόλεμο των Άστρων" και φυσικά τον αξιολάτρευτο baby Yoda.

Η Disney αναμένεται να δώσει συνέχεια στο Mandalorian με την δεύτερη σεζόν να κάνει πρεμιέρα τον ερχόμενο Οκτώβρη, ενώ φημολογείται ότι ο τρίτος κύκλος βρίσκεται ήδη σε παραγωγή. Στη λίστα της εταιρείας είναι ακόμη δύο σειρές με πρωταγωνιστή τον Ewan McGregor στο ρόλο του Obi Wan Kennobi και του Diego Luna σε αυτόν του κατασκόπου επαναστάτη Cassian Andor.

Ωστόσο, στα "σκαριά" βρίσκεται ακόμη μία παραγωγή. Η Disney έχει συμφωνήσει με την Leslye Headland, η οποία είχε προταθεί πέρσι για δύο βραβεία Emmy ως συνδημιουργός της επιτυχημένης σειράς του Netflix Russian Doll.

Σύμφωνα με το Hollywood Reporter, η Headland θα γράψει και θα "τρέξει" το πρότζεκτ, το οποίο φέρεται να έχει μία περισσότερο γυναικεία ματιά στον κόσμο του Star Wars. Άλλωστε, ο Πόλεμος των Άστρων φημίζεται για τις ισχυρές γυναικείες φιγούρες του, όπως για παράδειγμα η πριγκίπισσα Leia και η Rey.

Πηγή: 24news.gr

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close