Δημοσιεύτηκε στις 27 Νοεμβρίου 2019
Η κυπριακή αεροπορική εταιρεία Cyprus Airways ανακοίνωσε το πτητικό της πρόγραμμα και την έναρξη πώλησης εισιτηρίων για την καλοκαιρινή σεζόν 2020, με προορισμούς προς Ελλάδα, Ευρώπη και Μέση Ανατολή.
Όπως αναφέρεται σε δελτίο Τύπου για το καλοκαίρι 2020, η αερογραμμή διευρύνει το δίκτυό της από Λάρνακα σε ελληνικούς προορισμούς με πτήσεις προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ηράκλειο, Ρόδο, Κέρκυρα, Σαντορίνη, Σκιάθο και Πρέβεζα.
Σε αυτό προστίθεται ότι στην Ευρώπη, η Cyprus Airways θα πραγματοποιεί πτήσεις προς την Ελβετία (Ζυρίχη και Γενεύη) και στην Σλοβακία (Μπρατισλάβα και Κόσιτσε), τη Βερόνα στην Ιταλία και την Πράγα στην Τσεχία.
Η εταιρεία θα συνεχίσει τις πτήσεις της προς Τελ Αβίβ (Ισραήλ) και Βηρυτό (Λίβανο) και θα συνδέσει την Κύπρο με το Κάιρο στην Αίγυπτο.
Επιπρόσθετα, η εταιρεία ενισχύει τη συνδεσιμότητα του αεροδρομίου Πάφου με πτήσεις προς Αθήνα, όπως έχει ήδη ανακοινωθεί και προς Τελ Αβίβ.
Η Εμπορική Διευθύντρια της Cyprus Airways, Natalia Popova, δήλωσε ότι το καλοκαίρι του 2020 αποτελεί ευκαιρία ανάπτυξης, βελτιώνοντας την συνδεσιμότητα στην περιοχή, με επίκεντρο την Ελλάδα και με νέους ενδιαφέροντες προορισμούς με βάση τις προτιμήσεις και τον τρόπο ζωής των πελατών της εταιρείας.
Η πώληση των εισιτηρίων έχει ανοίξει μέσω της ιστοσελίδας της Cyprus Airways www.cyprusairways.com, μέσω του Κέντρου Εξυπηρέτησης Πελατών της εταιρείας (τοπικές κλήσεις δωρεάν 8000 8111 ή από το εξωτερικό +357 24000053) και μέσω ταξιδιωτικών πρακτόρων.
Σχετικά

Κολύμπι με φόντο τον Άιφελ: Oι Παριζιάνοι μπορούν (από σήμερα) να κολυμπήσουν ξανά στον Σηκουάνα
Για πρώτη φορά μετά από εκατό χρόνια, το Παρίσι «βουτάει» ξανά στον Σηκουάνα, μετά από ένα φιλόδοξο έργο καθαρισμού


Η Ryanair θα μεγαλώσει τις διαστάσεις της χειραποσκευής για την καμπίνα
Το αντικείμενο θα πρέπει να ζυγίζει λιγότερο από 10 κιλά και να χωράει κάτω από το κάθισμα μπροστά από τον επιβάτη

Καυτός Ιούλιος: Έρχεται νέα άνοδος της θερμοκρασίας
Αυτό θα είναι το σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο

Διαμονή σε ένα υπέροχο τριγωνικό σπιτάκι, που κρύβεται μέσα στο δάσος της ορεινής Κύπρου
Το ξύλινο σπιτάκι που συνδυάζει την απλότητα με την άνεση

Η Lidl Κύπρου στηρίζει για ακόμα μία χρονιά την καλοκαιρινή κατασκήνωση του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
Έμπρακτη προσφορά της εταιρείας προς τον οργανισμό για την ενδυνάμωση και την κοινωνική ενσωμάτωση των παιδιών


Στους 36 βαθμούς η θερμοκρασία – Αισθητή άνοδος τις επόμενες μέρες
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού

Πρώτες εικόνες από το ανανεωμένο Pendeli Resort στις Πλάτρες
Η αναγέννηση ενός ιστορικού ξενοδοχείου-Η Property Gallery ανακοινώνει το νέο Pendeli Resort στις Πλάτρες

Squid Game: America-Έρχεται το αμερικανικό spin-off με σκηνοθέτη τον David Fincher!
Το φαινόμενο Squid Game ταξιδεύει στο Λος Άντζελες με νέα ιστορία και βαριά ονόματα στο τιμόνι

30 χρόνια Partners: Η διαφημιστική που άλλαξε την επικοινωνία στην Κύπρο
Μια πορεία εξέλιξης, δημιουργικότητας και έργων με ουσία

Νέο μεγάλο ρεκόρ για το Squid Game στο Netflix
Η τρίτη σεζόν κατέλαβε την 1η θέση στα εβδομαδιαία Top 10 της πλατφόρμας σε 93 χώρες. Πρώτη φορά μια σειρά πετυχαίνει κάτι ανάλογο την πρώτη εβδομάδα προβολής της.