Μουσική , Music News

14 Κύπριοι καλλιτέχνες τραγουδούν "Εγώ θα ’μαι εδώ"

Επηρεασμένοι από την παγκόσμια εκστρατεία του «Μένουμε Σπίτι»

Δημοσιεύτηκε στις 15 Απριλίου 2020

Επηρεασμένοι από την παγκόσμια εκστρατεία του «Μένουμε Σπίτι» αλλά  και τους ποικίλους δημιουργικούς τρόπους που ο καθένας εμπνέεται για να ενισχύσει την κοινωνική αυτή καμπάνια, η  Στάλω Γεωργίου- μουσικοσυνθέτρια  από την Πάφο και ο Θεόδουλος Κουλλαπή-δημοσιογράφος(ΡΙΚ) από την Λεμεσό,  σε συνεργασία με μια ομάδα αγαπημένων καλλιτεχνών, έχουν την χαρά να παρουσιάζουν ένα τραγούδι για όλα τα συναισθήματα  που προκαλεί η απομόνωση και η απομάκρυνση από τα αγαπημένα μας πρόσωπα λόγω κορονοϊού.

«Εγώ θα ’μαι εδώ», είναι ο τίτλος του τραγουδιού, σε στίχους του Θεόδουλου Κουλλαπή και μουσική  της Στάλως Γεωργίου, με την ερμηνεία 14 εξαίρετων καλλιτεχνών:

Συντελεστές:
Τίτλος Τραγουδιού: Εγώ θα’μαι  εδώ!
Συνθέτης : Στάλω Γεωργίου
Στιχουργός : Θεόδουλος Κουλλαπή  

Συμμετέχουν:
Κωνσταντίνα, Μιχάλης Χατζημιχαήλ, Άντρη Καραντώνη, Βασιλική Χατζηαδάμου, Ευθύβουλος Θεοχάρους, Ιφιγένεια Λουκαΐδου, Χριστίνα Τσέλεπου, Δημήτρης Σουρουλλάς, Χρίστος Ριαλάς, Δήμητρα Χατζή, Στέλλα Στυλιανού, Καλυψώ Δημητρίου, Έλενα Πολυδώρου, Φάνη Αναστασίου .
Video: Χαράλαμπος Χαραλάμπους 
Διαφημιστικό: Λάζαρος Λαζάρου

Oι καλλιτέχνες ανταποκρίθηκαν άμεσα και πρόθυμα στο κάλεσμα της Στάλως να ενώσει δημιουργικά αγαπημένους καλλιτέχνες μέσω βιντεοκλήσης, τον δημοφιλέστερο τρόπο επικοινωνίας με τα αγαπημένα μας πρόσωπα στην καραντίνα που βρισκόμαστε παγκοσμίως. Παρά τις τεχνικές δυσκολίες υλοποίησης της ιδέας, η επιθυμία όλων να συμμετέχουν στην προσπάθεια δημιουργίας ενός όμορφου κοινωνικού μηνύματος για την αγάπη, την αλληλεγγύη, την ελπίδα, την δύναμη,  καταφέραμε να  το φτιάξουμε.

Απομακρυσμένοι από τις δουλειές τους, χωρίς τεχνικό εξοπλισμό και φανταχτερά ρούχα οι καλλιτέχνες σε όλον τον κόσμο  αποδεικνύουν ότι  η λάμψη τους ,  πηγάζει  μέσα από την ψυχή τους όπου κι αν βρίσκονται και κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες καλούνται να παράξουν έργο.
Μέσα από το τραγούδι αυτό και την λιτή του παραγωγή,  θέλουμε  να στείλουμε μήνυμα αγάπης και αισιοδοξίας σε όσους Μένουμε Σπίτι αλλά και σε όσους αναγκαστικά συνεχίζουν να εργάζονται και να μάχονται εναντία στην πανδημία.

Μέσα από τα λόγια του τραγουδιού δίνουμε την υπόσχεση ότι θα είμαστε εδώ ο ένας για τον άλλο, όχι μόνο τώρα που το έχουμε απόλυτη ανάγκη, αλλά και όταν είμαστε ξανά ελεύθεροι από τον κορονοίο.

Δείτε το βίντεο εδώ: 

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close