Δημοσιεύτηκε στις 09 Απριλίου 2020
Στις 18 Απριλίου, ετοιμάσου για το One World: Together At Home, ένα άλλο παγκόσμιο online event, στο οποίο διάσημοι από όλο τον κόσμο θα τραγουδήσουν για την υποστήριξη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας.
Πιο συγκεκριμένα η Lady Gaga επιμελείται την online live συναυλία, One World: Together At Home, η οποία γίνεται για την υποστήριξη του Ταμείου Αλληλεγγύης για τον COVID-19 του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, και για να τιμήσουν τους εργαζόμενους στον τομέα της υγείας σε ολόκληρο τον κόσμο.
Στην online συναυλία εκτός από την Lady Gaga θα λάβουν μέρος η Billie Eilish με τον αδελφό της Finneas, η Lizzo, ο J Balvin, ο Stevie Wonder, ο Paul McCartney, ο Billie Joe Armstrong των Green Day, η Alanis Morissette, ο Burna Boy, ο Andrea Bocelli, ο Chris Martin των Coldplay, ο Eddie Vedder των Pearl Jam, ο Elton John, ο John Legend, η Kacey Musgraves, ο Keith Urban και ο Κινέζος πιανίστας Lang Lang.
Οι οικοδεσπότες της συναυλίας θα είναι οι Αμερικάνοι παρουσιαστές Jimmy Fallon, Jimmy Kimmel και Stephen Colbert, και η τηλεοπτική μετάδοση θα γίνει από τα κανάλια ABC, CBS και NBC, καθώς και με online streaming στις 18 Απριλίου, 3 π.μ. ώρα Ελλάδος.
Στις 19 Απριλίου, το βρετανικό κανάλι, BBC One, θα παρουσιάσει την δική του εκδοχή με διάφορους Βρετανούς καλλιτέχνες και διάσημους όπως τους David Beckham, Idris και Sabrina Elba, Kerry Washington, Priyanka Chopra Jonas, Shah Rukh Khan και μέλη της παραγωγής από το Sesame Street.
Ο Π.Ο.Υ. και η πλατφόρμα κοινωνικής δράσης, Global Citizen, συνεργάζονται για την παραγωγή της συναυλίας. Το Together at Home, που ξεκίνησε μόλις τον περασμένο μήνα, παρουσίαζε homemade συναυλίες από καλλιτέχνες που είναι στην απομόνωση (Shawn Mendes, Camila Cabello και Rufus Wainwright). Μέχρι στιγμής, η Lady Gaga φαίνεται να έχει καταφέρει να συγκεντρώσει το μεγαλύτερο ποσό για την καταπολέμηση του COVID-19 (35. εκατ. δολάρια), μέσα σε μόλις μία εβδομάδα.
Ο γενικός διευθυντής του Π.Ο.Υ., Δρ. Adhanom Ghebreyesus, αναφέρει ότι: “Μπορεί να χρειάζεται να μείνουμε χωριστά για λίγο καιρό, αλλά μπορούμε ακόμα να συγκεντρωνόμαστε, εικονικά, για να απολαύσουμε υπέροχη μουσική. Η συναυλία One World: Together at Home αποτελεί μια ισχυρή παράσταση αλληλεγγύης ενάντια σε μια κοινή απειλή.”
Πηγή: theguardian.com
Σχετικά
Ξέρουμε ποιοι καλλιτέχνες θα τραγουδήσουν το φετινό καλοκαίρι στο Nava
Μάθαμε τις ημερομηνίες για τα επόμενα 6 πιο ανεβαστικά live που θα γίνουν στο πιο hot καλοκαιρινό μαγαζί
Ο Στέλιος Διονυσίου τραγουδά στο 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού, στο χωριό
Ο Στέλιος Διονυσίου έρχεται στα Αγρίδια για το 5ο Φεστιβάλ του Συνδέσμου Φιλίας και Πολιτισμού «ΧΡΗΣΤΟΣ ΛΑΖΑΡΗ»
Το Χουζούρι (τον Αύγουστο) παίρνει τα βουνά... και ανηφορίζει για Λουβαρά!
Το line up του διημέρου
Μια τζαζ διαδρομή προς την «Ιθάκη» στην Αξιοθέα
Ο Δημήτρης Αγγελάκης παρουσιάζει το «Long Way Home», ένα μουσικό ταξίδι εμπνευσμένο από τον Καβάφη και τις προσωπικές διαδρομές της ζωής
Το μεγαλύτερο ρετρό πάρτι του καλοκαιριού θα στηθεί στον Κάτω Δρυ
Και ετοιμάζεται για πάρτι με Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και ONE
Το 6ο Φεστιβάλ Φιλαρμονικών θα γεμίσει τη Λεμεσό με μελωδίες!
Μια μοναδική ευκαιρία να απολαύσετε υψηλού επιπέδου μουσικές εκδηλώσεις σε ανοικτούς δημόσιους χώρους.
Η ορεινή Κύπρος ετοιμάζεται για μία μεγάλη συναυλία με τον Γιώργο Παπαδόπουλο
Μην χάσετε την ευκαιρία να απολαύσετε από κοντά έναν από τους πιο αγαπημένους Κύπριους καλλιτέχνες
Η Σελίν Ντιόν δίνει μία γεύση από το νέο της τραγούδι
Το νέο κομμάτι αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 3 Ιουλίου
«Rocking Autism» στη Λευκωσία με ζωντανή μουσική από αγαπημένα συγκροτήματα
Κλασικές επιτυχίες Rock 'n' Roll των δεκαετιών του ’50 και του ’60 σε ένα φιλανθρωπικό street party!
O αγαπημένος Πασχάλης επιστρέφει ξανά Κύπρο με την μπάντα του για ένα μοναδικό Disco N Live Party
Η καλύτερη υπαίθρια Summer Disco θα στηθεί (τον Ιούλιο) στο θεατράκι των Λυμπιών
Δύο μεγάλες συναυλίες στο χωριό, σε ένα βράδυ
Με τους Ρίτα Αντωνοπούλου, Κώστα Θωμαΐδη και Γιάννη Διονυσίου