Μουσική , Music News

Επιστρέφει η Ελένη Φουρέιρα στη σκηνή της Eurovision;

Η πρόταση – εκπληξη

Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019

Μπορεί να απέχουμε πολύ περισσότερο από έξι μήνες από τη Eurovision του 2020, η οποία θα διεξαχθεί στην Ολλανδία, ωστόσο πολλές χώρες έχουν ήδη αρχίσει να καταστρώνουν τα σχέδιά τους για τον μεγάλη διαγωνισμό τραγουδιού.

Πολλές χώρες, μάλιστα, έχουν αρχίσει να ψάχνουν για καλλιτέχνες και τραγουδιστές, τους οποίους προσεγγίζουν για να τους εκπροσωπήσουν στον μουσικό διαγωνισμό το 2020.

Ένα από τα ονόματα που γράφει τη δική του ιστορία στη Eurovision, και ας έχει συμμετάσχει μόλις δύο φορές, μια ως διαγωνιζόμενη και μια ως καλεσμένη, είναι η Ελένη Φουρέιρα.

Η διεθνής καριέρα
Η εκρηκτική τραγουδίστρια μετά τη συμμετοχή της στη Eurovision του 2018, οπότε εκπροσώπησε την Κύπρο μας με το "Fuego", έχει δει την καριέρα της να εκτοξεύεται και όπως είναι λογικό πολλές χώρες κάνουν ό,τι περνά από το χέρι τους για να εκπροσωπηθούν από εκείνη στον διαγωνισμό του 2020.

Η Ελένη Φουρέιρα έκανε όλη την Ευρώπη να χορεύει Fuego το 2018 και έφτασε μια ανάσα από τη νίκη, με πολλούς να κάνουν λόγο για αδικία.

Ποια χώρα πλησιάζει στο «ναι»
Η Ισπανία έχει κάνει ήδη τις κινήσεις της, κάνοντας πρόταση στην Ελένη Φουρέιρα.

Μάλιστα, η Φουρέιρα είναι πολύ αγαπητή στην Ισπανία και έχει κάνει ιδιαίτερη επιτυχία εκεί, ενώ η εκρηκτική της παρουσία στη Eurovision του 2018 έκανε, φαίνεται, αρκετές χώρες να ζηλέψουν.

Όπως ανέφερε, όμως, ο Γιάννης Πουλόπουλος στη «Φωλιά των Κου Κου» δεν δέχτηκε την πρόταση καθώς θα μετακομίσει στο Λος Άντζελες για ένα διάστημα με στόχο μία διεθνή καριέρα.

Η νέα της εμφάνιση στην σκηνή της Eurovision
Οι Ολλανδοί µε αφορµή τη διοργάνωση της φετινής Eurovision έχουν αναλάβει να διοργανώσουν ένα εορταστικό πρόγραμμα στο Άµστερνταµ στις 15 ∆εκεµβρίου, στο οποίο θα συµµετάσχουν µια σειρά από καλλιτέχνες που πρωταγωνίστησαν κατά καιρούς στον δηµοφιλή διαγωνισµό τραγουδιού.

Την πρόσκληση αποδέχτηκε η Ελένη Φουρέιρα, ενώ η νικήτρια Έλενα Παπαρίζου και ο Σάκης Ρουβάς, αν και προσκλήθηκαν, δεν θα µπορέσουν να παραβρεθούν λόγω των ανειληµµένων υποχρεώσεών τους στην Ελλάδα.

Πηγή: in.gr

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close