Δημοσιεύτηκε στις 12 Νοεμβρίου 2019
Ο Κυπρο-Γερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος διοργανώνει και φέτος την Γερμανική Παραδοσιακή Χριστουγεννιάτικη αγορά την Κυριακή, 1 Δεκεμβρίου 2019 από τις 1 μ.μ. μέχρι τις 8 μ.μ. Φέτος η εκδήλωση μεταφέρεται στο Δημοτικό Πολυδύναμο Κέντρο Λευκωσίας, στην Νικηφόρου Φωκά 40, 1016, δίπλα στην Πύλη Αμμοχώστου.
Χριστουγεννιάτικες παραδοσιακές γερμανικές λιχουδιές όπως Lebkuchen και Stollen, τα οποίες προμηθεύτηκε ο Σύνδεσμος ειδικά για την εκδήλωση κατευθείαν από τη Γερμανία θα διατίθενται σε προσιτές τιμές. Το κοινό θα μπορεί επίσης να βρει μια μεγάλη ποικιλία από πρωτότυπα χειροποίητα δώρα για τα αγαπημένα του πρόσωπα, καθώς και γερμανικά παραδοσιακά στολίδια για τα Χριστούγεννα.
Η εκδήλωση θα πλαισιώνεται με την συνοδεία χριστουγεννιάτικης ζωντανής μουσικής από το συγκρότημα Windcraft Band. Οι επισκέπτες θα μπορούν να απολαύσουν παραδοσιακά γερμανικά εδέσματα όπως λουκάνικα, νόστιμες βάφλες, το γνωστό «Glühwein» (ζεστό αρωματικό κρασί), γερμανική μπύρα και πολλά άλλα προϊόντα από διάφορους προμηθευτές. Oι μικροί μας φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να δημιουργήσουν Χριστουγεννιάτικες κατασκευές και να φωτογραφηθούν με τον Άη-Βασίλη.
Όπως κάθε χρόνο ο Σύνδεσμος θα διαθέσει μεγάλο των εσόδων για φιλανθρωπικό σκοπό. Η εκδήλωση εντάσσεται στο πρόγραμμα των Εβδομάδων Γερμανικής Γλώσσας.
Για περισσότερες πληροφορίες: info@kyprogermanikos.eu
Facebook: ΚυπροΓερμανικός Πολιτιστικός Σύνδεσμος
-
Πολυδύναμο Δημοτικό Κέντρο Λευκωσίας
01 Δεκεμβρίου 2019
Σχετικά


Ζωντανή μουσική κάτω από τα αστέρια με πλούσιο μπουφέ και αγαπημένες μελωδίες
Λαϊκή – Ρεμπέτικη βραδιά στο Achna Lake Donkey Park

Ο Αύγουστος στον Δήμο Πάφου είναι γεμάτος εκδηλώσεις
Δες αναλυτικά το πλούσιο πρόγραμμα

Η Βασιλική Χατζηαδάμου στην καλοκαιρινή χοροεσπερίδα της Λεμύθου
Όλες οι λεπτομέρειες για το πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων του χωριού


Στα Λεύκαρα θα στηθεί το (πιο μεγάλο) Street Food Party
Με φαγητό, ποτό και την πιο ανεβαστική μουσική

Μια μαγευτική νύχτα κάτω από τον έναστρο ουρανό, στο μουσείο Ελιάς, με δωρεάν μπίρα
Βλέπουμε τα πεφταστέρια του Αυγούστου, με καλή παρέα και μπίρα!

Ο Marky Mark, η επίσημη μασκότ του FIBA EuroBasket 2025, σε μία ξεχωριστή εκδήλωση στην πλατεία
Γιορτάζουμε το FIBA EuroBasket 2025!

Ο Πολύστυπος έφτιαξε πρόγραμμα για το καλοκαίρι
Όλα όσα θα συμβούν στο χωριό τον Αύγουστο

Καλοκαίρι στον Αγρό, με συναυλίες, παραστάσεις και πάρτι
Ένα πλούσιο πρόγραμμα καλοκαιρινών εκδηλώσεων ετοίμασε για το καλοκαίρι ο Αγρός

Tο Access for All Festival επιστρέφει στη Λεμεσό
Η μεγαλύτερη γιορτή ένταξης και συμπερίληψης της Κύπρου για Ανάπηρα και Μη Ανάπηρα άτομα

Ανταμώνουμε παραδοσιακά στο Φοινί και για καλό σκοπό
Το Φοινί στηρίζει τους πυρόπληκτους