Δημοσιεύτηκε στις 02 Απριλίου 2020
Ασθενής χαµηλή πίεση επηρεάζει παροδικά την περιοχή. Από την Παρασκευή στην ατµόσφαιρα θα αιωρείται κατά διαστήµατα αραιή σκόνη.
Σήµερα ο καιρός θα είναι µερικώς συννεφιασµένος και το απόγευµα πιθανό να πέσουν σε κάποιες περιοχές µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς µέχρι µέτριοι 3 µε 4 µποφόρ και το απόγευµα στα προσήνεµα παράλια, µέχρι ισχυροί 5 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη αλλά το απόγευµα στα προσήνεµα θα είναι λίγο ταραγµένη µέχρι ταραγµένη. Η θερµοκρασία θα ανέλθει στους 23 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 21 στα παράλια και στους 13 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Το βράδυ ο καιρός θα παραµείνει µερικώς συννεφιασµένος και σταδιακά αναµένονται µεµονωµένες βροχές, χωρίς να αποκλείεται και το ενδεχόµενο καταιγίδας. Οι άνεµοι θα πνέουν νοτιοδυτικοί ως δυτικοί, ασθενείς 3 και παροδικά στα προσήνεµα, µέτριοι 4 µποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγµένη στα ανατολικά παράλια και µέχρι ταραγµένη στα υπόλοιπα παράλια. Η θερµοκρασία θα πέσει στους 10 βαθµούς στο εσωτερικό, γύρω στους 15 στα παράλια και στους 5 βαθµούς στα ψηλότερα ορεινά.
Την Παρασκευή ο καιρός θα είναι αρχικά µερικώς συννεφιασµένος και το πρωί ενδέχεται να πέσουν τοπικά ελαφρές βροχές, αλλά σταδιακά ο καιρός θα καταστεί κυρίως αίθριος. Το Σαββατοκύριακο ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος αλλά κατά διαστήµατα θα παρατηρούνται αυξηµένες µέσες και ψηλές νεφώσεις.
Η θερµοκρασία θα σηµειώσει σταδιακά άνοδο για να κυµανθεί λίγο πάνω από τους κλιµατικούς µέσους όρους.
Σχετικά
Παίρνει μορφή το νέο Κυπριακό Μουσείο στη Λευκωσία (εικόνες)
Το κτίριο αρχίζει να αποκτά το τελικό του σχήμα, όπως φαίνεται από τις εικόνες
Κίτρινη προειδοποίηση για καταιγίδες, χαλάζι και σφοδρούς ανέμους
Αναλυτικά η πρόγνωση του καιρού
Βροχές και καταιγίδες στο «μενού» του καιρού - Η πρόγνωση μέχρι την Πρωτοχρονιά
Αναλυτικά η πρόγνωση
Οι 10 πόλεις με την καλύτερη νυχτερινή ζωή - Πάρτι, χορός και διασκέδαση
Πόσα μπαρ και παμπ έχει κάθε προορισμός ανά 100 χλμ. Τι ώρα κλείνουν τα καταστήματα. Το κόστος για τα ποτά. Ποιες νυχτερινές δραστηριότητες είναι διαθέσιμες.
Η Πολωνία ανεβαίνει στην κορυφή των χειμερινών προορισμών για τους Ευρωπαίους
Η Πολωνία συγκαταλέχθηκε φέτος στους πιο δημοφιλείς ευρωπαϊκούς προορισμούς για σύντομες αποδράσεις την περίοδο των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς
Οι κορυφαίοι προορισμοί του κόσμου για την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς
Εκεί όπου η τελευταία νύχτα του χρόνου γίνεται πραγματική εμπειρία
Οι ευρωπαϊκές χώρες με τη μεγαλύτερη ζήτηση για τις γιορτές- Η θέση της Αθήνας
Το κλείσιμο του 2025 φέρνει υψηλή ζήτηση όσον αφορά τη ζήτηση στη βραχυχρόνια μίσθωση στα τέλη της χρονιάς- αρχές του 2026
«Παγώνει» το βράδυ η Κύπρος- Αναλυτικά οι θερμοκρασίες ανά περιοχή
Απόψε η θερμοκρασία θα πέσει στους 4 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 8 στα παράλια και στους μηδέν βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά
Ο 9χρονος τερματοφύλακας χωρίς... παλάμη στις "24 Ώρες Μαζί"
Την Κυριακή 4 Ιανουαρίου στις 18:50 στο Σίγμα
The Voice: Αυτοί είναι οι 9 φιναλίστ που διεκδικούν τη νίκη
Οι 9 φιναλίστ του The Voice ετοιμάζονται για τον μεγάλο τελικό στο Σίγμα, σε μια βραδιά γεμάτη ένταση, μουσική και κορυφαίες ερμηνείες.
Αργίες 2026: Αυτά είναι τα τριήμερα της νέας χρονιάς
Αυτές είναι οι αργίες για το νέο έτος, 2026. Ποιες μπορούν να συνδυαστούν με Σαββατοκύριακο και να δημιουργήσουν τριήμερα και τετραήμερα;
Ryanair – προσφορά: 10 εκατομμύρια θέσεις με μεγάλες εκπτώσεις σε πολλούς ευρωπαϊκούς προορισμούς
Ετοιμάσου για νέα ταξίδια το 2026