Πάμε Ταξίδι , Guide

Η Πάφος συνδέεται με νέους προορισμούς

Πάφος: Σε διαβουλεύσεις με αεροπορικές η ΕΤΑΠ

Δημοσιεύτηκε στις 11 Οκτωβρίου 2019

Η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξη και Προβολής Περιφέρειας Πάφου (ΕΤΑΠ) καταβάλλει συνεχείς προσπάθειες για αναβάθμιση και αποτελεσματικότερη προβολή της επαρχίας, αλλά και για την κάλυψη των κενών που παρουσιάζει η συνδεσιμότητα του αεροδρομίου Πάφου με αγορές που την ενδιαφέρουν.

Σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση της ΕΤΑΠ, υπάρχουν σε εξέλιξη σημαντικές επαφές και διαβουλεύσεις με συγκεκριμένες αεροπορικές εταιρείες, για συγκεκριμένα δρομολόγια και η ΕΤΑΠ ευελπιστεί ότι εντός των προσεχών εβδομάδων θα έχουν επιτυχή κατάληξη.
Παράλληλα, εξέφρασε την ικανοποίηση της που αεροπορικές εταιρίες όπως η Ryanair, Easyjet, η Jet2, η TUI, η Globus κ.α αναγνωρίζοντας τις προοπτικές του προορισμού, ενισχύουν συνεχώς τα προγράμματά τους προς την Πάφο.

Η τουριστική Πάφος παρά τις δυσκολίες που αναμένεται να αντιμετωπίσει λόγω κυρίως εξωγενών παραγόντων (ανταγωνισμού, brexit, ισοτιμίας συναλλάγματος κ.ά.) είναι σε τροχιά ανάπτυξης και πιο κοντά στον στόχο για καθιέρωση της λειτουργίας του προορισμού σε ολόχρονη βάση, εμπλουτισμού του μείγματος των επισκεπτών και των διαφόρων τμημάτων της αγοράς που εξυπηρετεί.

Η ΕΤΑΠ επιθυμεί να ευχαριστήσει όλους τους αερομεταφορείς και τους διοργανωτές ταξιδιών για την συμβολή τους στην ανάπτυξη της τουριστικής βιομηχανίας ολόκληρης της επαρχίας καθώς επίσης την εταιρία Hermes airports και το Υφυπουργείο Τουρισμού.

ΠΗΓΗ: ΚΥΠΕ

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close