News , Guide

Πρώτη της θερμοκρασίας και συννεφιά το σκηνικό του καιρού για το σαββατοκύριακο

Η θερμοκρασία τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο και περαιτέρω μικρή άνοδο την Τρίτη

Δημοσιεύτηκε στις 21 Σεπτεμβρίου 2019

Ασθενής χαμηλή πίεση επηρεάζει την περιοχή. Σήμερα ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, ενώ το απόγευμα θα εμφανίζονται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά. Οι άνεμοι θα καταστούν το πρωί κυρίως θαλάσσιοι ασθενείς, 3 μποφόρ, και το απόγευμα κυρίως νοτιοδυτικοί ως βορειοδυτικοί, ασθενείς μέχρι μέτριοι, 3 με 4 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά το πρωί ήρεμη μέχρι λίγο ταραγμένη, στα νότια και τα ανατολικά. Η θερμοκρασία θα ανέλθει γύρω στους 35 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 32 στα νότια και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 30 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 26 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Απόψε ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν κυρίως βορειοδυτικοί ως βορειοανατολικοί ασθενείς, 3 μποφόρ αλλά αργότερα, στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά, μέτριοι και τοπικά ισχυροί, 4 με 5 μποφόρ. Η θάλασσα θα είναι λίγο ταραγμένη, αλλά αργότερα, στα ανατολικά, μέχρι ταραγμένη. Η θερμοκρασία θα πέσει γύρω στους 19 βαθμούς στο εσωτερικό, γύρω στους 22 στα νοτιοανατολικά και τα ανατολικά παράλια, γύρω στους 20 στα υπόλοιπα παράλια και γύρω στους 13 βαθμούς στα ψηλότερα ορεινά.
 
Την Κυριακή ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά και τα δυτικά, που πιθανό να δώσουν μεμονωμένες βροχές, στα ορεινά. Τη Δευτέρα και την Τρίτη ο καιρός θα είναι κυρίως αίθριος, αλλά το απόγευμα θα παρατηρούνται τοπικά αυξημένες νεφώσεις, στα ορεινά.
 
Η θερμοκρασία θα σημειώσει μικρή πτώση την Κυριακή, για να ανέλθει γύρω στις μέσες κλιματολογικές τιμές. Τη Δευτέρα θα σημειώσει μικρή άνοδο και περαιτέρω μικρή άνοδο την Τρίτη, κυρίως στα ορεινά και το εσωτερικό, για να κυμανθεί πάνω από τις μέσες κλιματολογικές τιμές, τουλάχιστον στο εσωτερικό και τα ορεινά.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close