Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο που θα σε καταπλήξει με τα πιάτα του

Στο Πλατέα θα πας για την εξαιρετική κουζίνα του,τους πλούσιους μεζέδες και το καταπληκτικό κλέφτικο που λιώνει στο στόμα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Αυγούστου 2019

Σπουδαία ανακάλυψη γεύσης και φιλοξενίας αποτελεί το μεζεδοπωλείο Πλατέα στην Πόλη Χρυσοχούς. Στον πρόσφατα ανακαινισμένο χώρο του, όπου συνδυάζει το παλιό με το μοντέρνο, απολαμβάνεις εξαιρετικό φαγητό στην πανέμορφη αυλή του τώρα το καλοκαιράκι. Οι άνθρωποί του ετοιμάζουν νόστιμα πιάτα σε σύγχρονη εκτέλεση.

Γεύσεις από την κυπριακή και ελληνική κουζίνα και πλούσιοι μεζέδες έρχονται στο τραπέζι σου σε πολύ λογικές τιμές. Από το αυθεντικό χαλλούμι με μέλι και lime μέχρι το απίθανο κλέφτικο που φτιάχνει, όλα είναι επιλογές που θα ενθουσιάσουν και τον πιο απαιτητικό πελάτη! Το μοντέρνο μεζεδοπωλείο θα σε καταπλήξει με την ποιότητα και την εξυπηρέτησή του. Αλλά και η ίδια η ατμόσφαιρά του θα σε χαλαρώσει και θα σου προσφέρει μια όαση ξεγνοιασιάς, για να απολαύσεις εσύ και η παρέα σου το καλό φαγητό που σερβίρει.

Όλο γεύση
Στο Πλατέα θα πας για την εξαιρετική κουζίνα του. Και για τους πλούσιους μεζέδες του, το καταπληκτικό κλέφτικο που λιώνει στο στόμα, αλλά και το νοστιμότατο χαλλούμι της περιοχής που το σερβίρει με μέλι και lime. Δοκίμασε, ακόμη, τα παϊδάκια -γαλλικής κοπής- που είναι πεντανόστιμα!

A place to be
Το Πλατέα, στην είσοδο της πλατείας της Πόλης Χρυσοχούς, είναι ένα μοντέρνο μεζεδοπωλείο που σερβίρει κυπριακή και ελληνική κουζίνα σε πιο σύγχρονη εκτέλεση. Θα σε ενθουσιάσει ο καταπράσινος χώρος του και η αυθεντική κυπριακή φιλοξενία του και βεβαίως το μενού του με παραδοσιακές, αλλά με ένα έξυπνο twist, γεύσεις που σερβίρει.

(70005310) Πτολεμαίου Φιλαδέλφου 1, Πόλη Χρυσοχούς, επ. Πάφου. Δ & Τετ-Κ 18.00-24.00.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close