News , Guide

Mόνο με αντιολισθητικές σε ορεινές περιοχές στην Πάφο λόγω χιονόπτωσης

Η κατάσταση στο οδικό δίκτυο αυτήν την ώρα

Δημοσιεύτηκε στις 21 Ιανουαρίου 2020

H Αστυνομία Κύπρου ενημερώνει το κοινό ότι στο οδικό δίκτυο των αστικών περιοχών και στους αυτοκινητοδρόμους, δεν παρουσιάζεται οποιοδήποτε σοβαρό πρόβλημα το πρωί σήμερα Τρίτη, 21 Ιανουαρίου.

Στα ορεινά ωστόσο, σημειώθηκε χιονόπτωση και έχει σχηματιστεί παγετός και συστήνεται ιδιαίτερη προσοχή σε όσους διακινούνται στο οδικό δίκτυο. Οι ακόλουθοι δρόμοι είναι ανοιχτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες:

- Δρόμος Παλαιχωρίου – Αγρού – Άλωνας
- Δρόμος Παλαιχωρίου – Ασκά – Φτερικούδι – Άλωνας
- Δρόμος Άλωνας – Πλατανιστάσας
- Δρόμος Άλωνας – Πολυστύπου
- Δρόμος Πολυστύπου – Λαγουδερών
- Δρόμος Λαγουδερών – Χαντριών

Όλοι οι δρόμοι που οδηγούν στο Τρόοδος επίσης είναι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες.

Σε νεότερη ανακοίνωση αναφέρει ότι ανοικτοί μόνο για οχήματα με κίνηση και στους τέσσερις τροχούς ή εφοδιασμένα με αντιολισθητικές αλυσίδες είναι οι δρόμοι Στατού – Πενταλιάς και Στατού – Παναγιάς, στην επαρχία Πάφου, λόγω χιονόπτωσης που σημειώθηκε στις αναφερόμενες περιοχές.

Προτρέπονται οι οδηγοί οχημάτων να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί, να οδηγούν με χαμηλή, ασφαλή ταχύτητα, να διατηρούν απόσταση ασφαλείας από τα προπορευόμενα οχήματα και να παρέχουν προτεραιότητα σε άλλα διερχόμενα οχήματα όπου χρειαστεί.

Επισημαίνεται ότι η κατάσταση στο οδικό δίκτυο στα ορεινά είναι μεταβαλλόμενη λόγω των χειμερινών συνθηκών που επικρατούν και προτρέπεται το κοινό να ενημερώνεται για την κατάσταση του οδικού δικτύου μέσω της εφαρμογής - application "Αστυνομία Κύπρου" ή μέσω της ιστοσελίδας της Αστυνομίας www.cypruspolicenews.com, στην κατηγορία "Οδικό Δίκτυο".

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close