Δημοσιεύτηκε στις 18 Ιουλίου 2019
Εντυπωσιακό θέαμα αναμένεται να προσφέρει για τέταρτη συνεχή χρονιά το εντυπωσιακό Beach Water Polo, που θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων, από τις 2 μέχρι τις 4 Αυγούστου, στην αποβάθρα του Παλιού Λιμανιού στη Λεμεσό, μεταξύ των ωρών 14:00-22:00.
Στο Beach Water Polo που διοργανώνεται από την FAB Sportswear Ελλάδος και τον Υδάτινο Κόσμο στην Κύπρο, θα παρευρεθούν οι μεγαλύτεροι σταρ της ελληνικής υδατοσφαίρισης, τιμώντας με την παρουσία τους το τουρνουά.
Οι Beachpolistas ετοιμάζονται για το μεγάλο τουρνουά της Λεμεσού, έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ιδιαίτερη πρόκληση, την συμμετοχή τους στο νυχτερινό Beach Water Polo Tour. Το εντυπωσιακό αυτό θέαμα έρχεται να συναρπάσει το κυπριακό κοινό, ενώ οι αθλητές της Εθνικής ομάδας της Ελλάδας θα αγωνιστούν υπό το φως των προβολέων και μπροστά σε μια γεμάτη κερκίδα.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή δημιουργώντας τη δική τους ομάδα, αποτελούμενη από 7 άτομα το πολύ, ενώ το κόστος συμμετοχής έχει καθοριστεί στα 10 ευρώ. Για πρώτη φορά στην ιστορία του Κυπριακού Beach Waterpolo υπάρχει η δυνατότητα συμμετοχής στην κατηγορία U15. Όλοι όσοι θα συμμετάσχουν στο τουρνουά θα λάβουν Athletes Kit, που θα περιλαμβάνει αδιάβροχο βραχιολάκι, καθώς και άλλα δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης, ενώ οι νικητές των διαγωνισμών θα λάβουν αναμνηστικό κύπελλο.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι και φέτος η εκδήλωση θα έχει φιλανθρωπικό σκοπό, αφού όλα τα καθαρά έσοδα θα δοθούν στο Σύνδεσμο Στήριξης Ατόμων με Αιματολογικά Νοσήματα.
Η διοργάνωση στη Λεμεσό, είναι η συνέχεια του Beach Water Polo Tour 2019 της Ελλάδας και τελεί υπό την αιγίδα του Δήμου Λεμεσού, καθώς επίσης και της Κυπριακής Ομοσπονδίας Ερασιτεχνικής Κολύμβησης(Κ.Ο.Ε.Κ), της Αρχής Λιμένων, του Κ.Ο.Α., του ΤΕΠΑΚ και του Γραφείου της Επιτρόπου Περιβάλλοντος της Κυπριακής Δημοκρατίας.
Τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού που φέτος στέλνουν το μήνυμα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», επέστρεψαν εμπλουτισμένα γιορτάζοντας 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και με την υπόσχεση να χαρίσουν στο κοινό μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.
Χρυσός Χορηγός του Beach Water Polo η εταιρεία Pafilia Property Developers. Ασημένιοι Χορηγοί:Petrolina και Herbalife Nutriotion. Χορηγοί: Chill Out Burger Bar, KEAN, Il Sapore Ristorante Italiano, Πάλαι Πότε Καφέ – Μπαρ, Οινέας Μεζεδοπωλείο-Μουσικοθεραπευτήριο και McDonald's.
Για δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες:
Τηλ: +357 99 627951 (Κύπρος) / +30 69 09904643 (Ελλάδα)
Web: https://www.beachwaterpolo.gr/limassol-beach-water-polo-world-league-2019/
Facebook Page: https://www.facebook.com/bwaterpolo/
-
Παλιό Λιμάνι Λεμεσού
02 Αυγούστου - 04 Αυγούστου 2019
Σχετικά
Την Κυριακή 20 Σεπτεμβρίου, η οδός Γλάδστωνος κλείνει για τα αυτοκίνητα και ανοίγει για τους πεζούς
Η Λεμεσός θα κινείται Λάου Λάου για 9 ολόκληρες ώρες
End of Summer στην Άλασσα με παιχνίδια για όλους
Παιχνίδια και δραστηριότητες, μουσική, φουσκωτά, εκπλήξεις και πολλές στιγμές διασκέδασης για όλη την οικογένεια
Εργαστήριο παραδοσιακής υφαντικής με αργαλειό στο Παλιό Δημοτικό Σχολείο Γιόλου
Εργαστήρια HerCraft Cyprus: Γυναίκες, παράδοση και βιώσιμη χειροτεχνία
Φερ’ τη φουκού σου και έλα να ψήσουμε παρέα για καλό σκοπό!
Mια όμορφη μέρα γεμάτη παρέα, φαγητό και προσφορά!
Μια όμορφη βραδιά γεμάτη παράδοση, στην Ποταμιά
Με αφορμή το Πανηγύρι του Τιμίου Σταυρού
Στα ωραία Λεύκαρα τον Σεπτέμβριο θα στηθεί μια γιορτή με λευκαρίτικο ταβά, μουσική και χορό
Μια όμορφη διήμερη γιορτή που φέρνει κοντά την πίστη, την παράδοση και την πολιτιστική κληρονομιά των Λευκάρων, με μουσική, χορό και αυθεντικές τοπικές γεύσεις
Let’s Do It! Nicosia 2026: Μία πόλη, δύο κοινότητες, ένα κοινό περιβάλλον
World Cleanup Day το Σάββατο 19 Σεπτεμβρίου 2026
Τα κλασικά αυτοκίνητα βγαίνουν στους δρόμους για το 4ο Φθινοπωρινό Ράλι Κλασικού Αυτοκινήτου
Μια ξεχωριστή φθινοπωρινή διαδρομή, από το Σωματείο Παλαιού Αυτοκινήτου ΛΕΣΠΑ – ΦΙΠΑ, σε συνεργασία με το Κοινοτικό Συμβούλιο Λυθροδόντα
Το υπέροχο Christmas Market 2026 θα στηθεί και φέτος στη Λευκωσία
Η μεγαλύτερη και πιο μεγάλη σε διάρκεια γιορτινή αγορά της πόλης, ετοιμάζεται και φέτος στην πλατεία!
Week Agenda: 14 εκδηλώσεις που αξίζει να βάλεις στην ατζέντα σου αυτή την εβδομάδα
Συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες, θερινό σινεμά, κινηματογραφικά αφιερώματα και ξεχωριστές μουσικές παραστάσεις σε όλη την Κύπρο
Weekend Agenda: 31 πράγματα που αξίζει να κάνεις αυτό το πρώτο σαββατοκύριακο του Σεπτεμβρίου
Συναυλίες με μεγάλα ονόματα, παραδοσιακά φεστιβάλ, πάρτι, θέατρο, όπερα και οικογενειακές διοργανώσεις γεμίζουν την Κύπρο με επιλογές.