Αυτός είναι ο ηθοποιός που θα ενσαρκώσει τον Elvis Presley στη νέα βιογραφική ταινία

Η βιογραφική ταινία για τη ζωή του Elvis Presley, την οποία θα σκηνοθετήσει ο Baz Luhrmann, βρήκε επιτέλους τον "βασιλιά" της.

Μετά από αρκετά δοκιμαστικά, ο ηθοποιός Austin Butler επιλέχθηκε για να ενσαρκώσει τον βασιλιά του rock n' roll στην επερχόμενη ταινία της Warner Bros. Η εταιρεία παραγωγής δοκίμασε πολλούς ηθοποιούς, με πλήρη εμφάνιση (μαλλιά και makeup) για να βρει τον ηθοποιό που θα βρεθεί στο πλευρό του Τοm Hanks, ο οποίος θα παίξει τον manager του Presley, Τοm Parker.

"Ήξερα ότι δε θα μπορούσα να κάνω αυτήν την ταινία αν το casting δεν ήταν απολύτως σωστό, και ψάξαμε διεξοδικά για έναν ηθοποιό με την ικανότητα να αναπαράγει την μοναδική κινησεολογία και φωνητικό επίπεδο αυτού του ασύγκριτου σταρ, αλλά και την εσωτερική ευαισθησία του καλλιτέχνη", δήλωσε ο Luhrmann. "Καθόλη τη διαδικασία του casting, ήταν τιμή για εμένα να έρθω σε επαφή με μια τόσο ευρεία γκάμα ταλέντου. Είχα ακούσει για τον Austin Butler από την ξεχωριστή ερμηνεία του απέναντι στον Denzel Washington στο Broadway και μέσω ενώς ταξιδιού από εκτενή δοκιμαστικά και εργαστήρια μουσικής και ερμηνείας, ήξερα πέρα από κάθε αμφιβολία ότι είχα βρει κάποιον που θα μπορούσε να ενσαρκώσει το πνεύμα μιας από τις πιο εμβληματικές μουσικές φιγούρες"

EVENTS ανά ημέρα

Δευ Τρί Τετ Πέμ Παρ Σάβ Κυρ
1
 
2
 
3
 
4
 
5
 
6
 
7
 
8
 
9
 
10
 
11
 
12
 
13
 
14
 
15
 
16
 
17
 
18
 
19
 
20
 
21
 
22
 
23
 
24
 
25
 
26
 
27
 
28
 
29
 
30