Cine News , Κινηματογράφος

Ταινίες (κάτω από τ' αστέρια) στα 7 θερινά σινεμά της Κύπρου

Όλη η Κύπρος ένα θερινό σινεμά

Δημοσιεύτηκε στις 03 Ιουλίου 2019

Αυτήν την εβδομάδα ερχόμαστε ένα βήμα πιο κοντά στο καλοκαίρι, όχι ημερολογιακά μίας κι αυτό έγινε ήδη, αλλά και γιατί ανάβουν τους προβολείς τους οι θερινοί κινηματογράφοι, κηρύσσοντας την έναρξη της αγαπημένης συνήθειας του καλοκαιριού.

Της προβολής ταινιών κάτω από τ’ αστέρια. 

Ετοιμάσου λοιπόν για απόδραση σε κήπους και παραλίες, θερινούς κινηματογράφους και πλατείες, από το κέντρο μέχρι τα παράλια. 

Θερινό σινεμά στην Παραμυθούπολη Λευκωσίας
Ο χώρος της Παραμυθούπολης , στο Στρόβολο, διαμορφώνεται για να φιλοξενήσει 250 περίπου άτομα, και αναμένεται να αποτελέσει το νέο hot spot της πρωτεύουσας. Μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να ζήσουν μια αξέχαστη και ξεχωριστή κινηματογραφική εμπειρία. Στον χώρο του θερινού κινηματογράφου θα προσφέρεται φαγητό και ποτό, έτσι ώστε να μπορεί ο καθένας με την παρέα του να παρακολουθήσει την αγαπημένη του ταινία, απολαμβάνοντας δροσερά κοκτέιλ, ή μια φέτα παγωμένου καρπουζιού ή το σουβλάκι ή το μπέργκερ του.  Οι θερινές προβολές θα συνεχιστούν μέχρι και τα μέσα Σεπτεμβρίου. Οι θερινές προβολές θα είναι καθημερινές και θα διαρκέσουν για δύο περίπου μήνες. Θα αποτελούνται από μεγάλη γκάμα ταινιών του αμερικανικού, του ελληνικού και του κυπριακού κινηματογράφου, που αγαπήθηκαν από το κοινό. Κάθε εβδομάδα θα υπάρχει προβολή τεσσάρων διαφορετικών ταινιών.
Μάθε περισσότερα ΕΔΩ.

Μαραθώνιος Θερινών Προβολών
Αρχίζει το μήνα Ιούλιο ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών που πραγματοποιείται στον μοναδικό θερινό κινηματογράφο της Λευκωσίας «Κωνστάντια». Συγκεκριμένα οι προβολές θα πραγματοποιηθούν από τις 10 Ιουλίου μέχρι και τις 8 Σεπτεμβρίου, κάθε Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή, στις 21.00 (εξαιρείται η 15η  Αυγούστου). Ο Μαραθώνιος Θερινών Προβολών, 20 χρόνια μετά την έναρξή του, παραμένει ένας από τους πιο σημαντικούς θεσμούς του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού, τόσο στον τομέα του κινηματογράφου, όσο και στον τομέα της αναβάθμισης της κοινωνικής και πολιτιστικής ζωής του τόπου. Ταυτόχρονα με τον Μαραθώνιο αναβιώνει, προς μεγάλη ικανοποίηση των κινηματογραφόφιλων, ο καλοκαιρινός κινηματογράφος «Κωνστάντια», ένα από τα ωραιότερα παλιά «σινεμά» της πρωτεύουσας.
Από τις 10 Ιουλίου-8 Σεπτεμβρίου στο Κινηματοθέατρο Κωνστάντια στη Λευκωσία. 
Μάθε το πρόγραμμα προβολών ΕΔΩ 


Δωρεάν σινεφίλ βραδιές κάτω από τα αστέρια, στη Λευκωσία
Ο Δήμος Λατσιών, οπως κάθε χρόνο, διοργανώνει το καλοκαιρινό σινεμά και μας προσκαλεί να δούμε ταινίες κάτω από τον έναστρο ουρανό της Λευκωσίας. Έτσι λοιπόν μεταμορφώνει και φέτος την αυλή του Δ΄ Δημοτικού σχολείου Λατσιών, και μας καλεί να απολαύσουμε 4 παιδικές κινηματογραφικές ταινίες, κατάλληλες για όλα τα παιδιά, κάθε ηλικίας. Ολες οι ταινίες είναι μεταγλωτισμένες και κατάλληλες για όλες τις ηλικίες. Η είσοδος είναι ελεύθερη για όλους μικρούς και μεγάλους. Το καλοκαιρινό σινεμά του Δήμου Λατσιών ολοκληρώνεται στις 4 Ιουλίου 2019. Οι προβολές αρχίζουν στις 20.30.
Μάθε πρισσότερα ΕΔΩ.

 

Φανερωμένη 19
Για άλλη μία χρονιά το Πολιτιστικό Ίδρυμα της Τράπεζας Κύπρου ανοίγει την μεγάλη του αυλή στη Φανερωμένη στην Παλιά Λευκωσία διοργανώνοντας το φεστιβάλ Φανερωμένη 19. Στο πλαίσιο του φεστιβάλ θα προβληθούν και ταινίες με δωρεάν είσοδο. Οι ταινίες θα προβάλλονται από τις 11 Ιουλίου-29 Αυγούστου στο Πολιτιστικό Ίδρυμα Τράπεζας Κύπρου.
Μάθε τις ταινίες ΕΔΩ
 

Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Νεολαίας Δήμου Λακατάμειας
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λακατάμειας συνδιοργανώνει με τον Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, καλοκαιρινές προβολές ταινιών στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμειας.Όλες οι προβολές ξεκινούν στις 21:00 και η είσοδος είναι ΔΩΡΕΑΝ. Οι προβολές πραγματοποιούνται στο Δημοτικό Αμφιθέατρο Λακατάμειας μέχρι τις 7 Ιουλίου.
Όλο το πρόγραμμα προβολών ΕΔΩ 
 

Summer Film Festival στον Πρωταρά
Ο θεσμός του Θερινού Φεστιβάλ Κινηματογράφου, μετά την επιτυχία των προηγούμενων χρόνων, διευρύνεται με περισσότερες προβολές και αποκτά ακόμα πιο καλοκαιρινή διάθεση, με το φετινό φεστιβάλ να πραγματοποιείται σε δύο τοποθεσίες στον Πρωταρά, η μία μάλιστα παραλιακή! Οι προβολές, που θα διαρκέσουν από τις 17 Ιουλίου 2019 μέχρι τις 11 Αυγούστου, έχουν ως εξής από τις 17 Ιουλίου-4 Αυγούστου θα πραγματοποιούνται στην Πλατεία ΛΕΥΚΟΛΛΑ στον Πρωταρά και από τις 5 Αυγούστου μέχρι τις 11 Αυγούστου στην Παραλία ΣΚΟΥΤΑΡΟΙ στον Κάππαρη.



"Γαστρονομία και Σινεμά" από το Θερινό Ριάλτο
Τρεις ταινίες που έχουν στον πυρήνα των ιστοριών τους τη μαγειρική προβάλλει το Θέατρο Ριάλτο στο αυτοσχέδιο θερινό σινεμά του, στην πίσω πλευρά του κτηρίου του. Το Θερινό Ριάλτο θα πραγματοποιηθεί στα τέλη Ιουλίου και με αυτό θα ολοκληρωθεί το καλλιτεχνικό πρόγραμμα του λεμεσιανού θεάτρου για τη σεζόν 2018-19. Το πρόγραμμα προβολών θα το δεις ΕΔΩ.

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close