Guide , Ξενοδοχεία να μείνεις

Σ' αυτό το υπέροχο ξενοδοχείο ετοιμάσου να απολαύσεις μια ξεχωριστή διαμονή

Βρίσκεται σε ένα ιδιαίτερα προνομιακό σημείο της Αγίας Νάπας με την υπέροχη φύση να το περιτριγυρίζει και την απρόσκοπτη θέα προς τη θάλασσα να το αγκαλιάζει!

Δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουλίου 2019

Στο υπέροχο Alion Beach Hotel ετοιμάσου να αφεθείς και να απολαύσεις μια ξεχωριστή διαμονή.

Το ειδικό, περιβαλλοντικό του πρόγραμμα και η πλούσια εξωτική του βλάστηση σού προσφέρουν την απόλυτη όαση ηρεμίας και χαλάρωσης. Το ξενοδοχείο διαθέτει δύο γήπεδα τένις, aqua aerobic, θαλάσσια σπορ, yoga, spa & wellness, fitness studio, κομμωτήριο, κατάστημα souvenir και εσωτερική-εξωτερική πισίνα. Οι επιλογές των εστιατορίων του είναι το ίδιο προσεγμένες με τις υπόλοιπες υπηρεσίες του.

Το μοντέρνο εστιατόριο Symposion διαθέτει μια πλούσια κάβα και σου προσφέρει ανώτερης ποιότητας γαστρονομία. Το Thea Lounge Bar, με θέα στη θάλασσα, σερβίρει μια μοναδική ποικιλία ποτών και cocktail, ενώ το εντυπωσιακό terrace εστιατόριο Τhe Deck σίγουρα θα σε κερδίσει με τις μοντέρνες, μεσογειακές γεύσεις του και τα γκουρμέ πιάτα του - έχει ήδη γίνει το hot spot του ξενοδοχείου αλλά και της γύρω περιοχής.

Στο εστιατόριο Akti, που βρίσκεται στους χώρους της πισίνας, θα απολαύσεις νόστιμη κουζίνα και τέλος στο Amethystos Cocktail Bar θα διασκεδάσεις συντροφιά με μοναδικά ποτά, ζωντανή μουσική και όμορφη ατμόσφαιρα.

ΔΙΑΜΟΝΗ
Έχεις να επιλέξεις ανάμεσα σε οκτώ πανοραμικά δωμάτια, 40 με θέα αποκλειστικά στη θάλασσα, 20 με πλαϊνή θέα στον κήπο και στη θάλασσα και 32 με θέα στο πάρκο. Όλα διαθέτουν αναβαθμισμένες διευκολύνσεις, δωρεάν Wi-Fi και υπέροχο διάκοσμο, για να απολαμβάνεις μία προνομιακή διαμονή.



SO SPECIAL
Το Alion Βeach Ηotel αποτελεί ένα πραγματικό διαμάντι της περιοχής και βρίσκεται μέσα στη λίστα με τα καλύτερα ξενοδοχεία του μεγαλύτερου τουριστικού οργανισμού της Ευρώπης, της γερμανικής εταιρείας TUI.

AT YOUR SERVICE
Το πλήρως ανακαινισμένο, πολυτελές και αναβαθμισμένο Armonia Spa & Wellness μυεί τον επισκέπτη του σε μια όαση ευεξίας και ομορφιάς. Ανακάλυψε τις ευεργετικές θεραπείες που προσφέρει και κλείσε το δικό σου προσωπικό ραντεβού απολαμβάνοντας την ευεργετική δύναμη των οργανικών προϊόντων Aegli.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ & ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ
Tηλ.: 23722900
Φαξ: 23722901
Website: www.alion.com
Εmail: alion@alion-beach.com.cy

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close