Εστιατόρια , Νέες Αφίξεις

Αυτό το ξεχωριστό στέκι στην ορεινή Κύπρο πρέπει να το ανακαλύψεις

Ένας ιδιαίτερος χώρος με θέα το πευκόδασος που πρέπει να επισκφεφτείς φέτος το καλοκαίρι

Δημοσιεύτηκε στις 24 Ιουνίου 2019

Το καλοκαίρι βρίσκεται σχεδόν στη μέση του και οι εξορμήσεις μας στις παραθαλάσσιες και ορεινές περιοχές αυξάνονται και θα γίνονται περισσότερες όσο πλησιάζουμε προς τον Αύγουστο. Αυτό το καλοκαίρι αναζητάμε νέα στέκια, ιδιαίτερα και ξεχωριστά. Ένας τέτοιος χώρος είναι και ο συγκεκριμένος στο χωριό Πλάτρες της ορεινής Λεμεσού που θα σου προσφέρει θέα στο πευκόδασος σε ένα όμορφο περιβάλλον. 

Το Valley Espresso Coffee θα το βρεις λίγα μέτρα μακριά από την πλατεία των Πλατρών ακριβώς στην κοιλάδα της κοινότητας με μία δροσερή βεράντα με θέα το πευκόδασος. Ιδιαίτερο χαρακτηριστικό του χώρου είναι η χρήση καθισμάτων λεοφωρείου αντί καναπέδων ενώ στα πανέμορφα ξύλινα τραπέζια υπάρχουν στηρίγματα με την πρόσοψη λεωφορείου. 

Εδώ θα απολαύσεις κρύους και ζεστούς καφέδες από το πρωί, διάφορα δροσιστικά ροφήματα και χυμούς, μία ποικιλία από σνακ, σάντουιτς και μπέργκερ αλλά και αρτοποιήματα γλυκά και αλμυρά. Ένα στέκι που αν ανέβεις φέτος προς τις Πλάτρες και γενικότερα την ορεινή περιοχή Λεμεσού καλό θα ήταν να το βάλεις στη λίστα σου με τα στέκια που θα ήθελες να επισκεφθείς. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close