Δημοσιεύτηκε στις 12 Ιουνίου 2019
Η Αναστασία Αχιλλέως, την οποία η Financial Times ανέδειξε ως «magic hands», έχει αναγνωριστεί διεθνώς για τη μοναδική θεραπεία της, η οποία είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή περιποίηση προσώπου (facial). Η Αναστασία έχει αφιερώσει πολλά χρόνια αναπτύσσοντας και τελειοποιώντας μια πολυπλατφορμική θεραπεία. Οι εκλεκτοί πελάτες της και οι πιστοί πρωτοκλασάτοι οπαδοί της, διανύουν μεγάλες αποστάσεις για να επωφεληθούν από τα μυστικά της μεθόδου της, η οποία συνδυάζει στοιχεία κρανιοϊερής θεραπείας και μασάζ.
Η μέθοδος της Αναστασίας Αχιλλέως
Η μέθοδος της Αναστασίας Αχιλλέως δρα σε δύο επίπεδα: προσφέρει ολιστικές συναισθηματικές εμπειρίες, ενώ παράλληλα προσφέρει αποτελεσματική θεραπεία του δέρματος και μασάζ. Με ένα αξιοθαύμαστο τρόπο, αξιοποιεί τους κρανιοϊερείς ρυθμούς του οργανισμού, χρησιμοποιώντας την εμπειρία της στο ρέικι και τις θεραπευτικές γραμμές ενέργειας. Αυτή η καινοτόμος μέθοδος, ευθυγραμμίζει το κεντρικό νευρικό σύστημα, ανακουφίζοντας τους συνδετικούς ιστούς οι οποίοι γίνονται ολοένα πιο δύσκαμπτοι και σκληροί με το πέρασμα του χρόνου. Ως αποτέλεσμα, η μέθοδος της Αναστασίας κάνει το δέρμα δείχνει νεότερο. H ίδια πιστεύει ότι ο καθένας από εμάς χρειάζεται μια εξατομικευμένη θεραπεία, προσαρμοσμένη στις ανάγκες μας.
Η Αναστασία Αχιλλέως στο Anassa και το Almyra
Στα είκοσι χρόνια παρουσίας της στο χώρο της ομορφιάς, η Αναστασία δεν σταμάτησε ποτέ να εξελίσσει τη μέθοδό της. Εργάστηκε ακούραστα με τις ομάδες σπα των ξενοδοχείων Anassa και του Almyra και μοιράστηκε μαζί τους τα μυστικά των εξαιρετικά εξειδικευμένων μεθόδων της. Οι θεραπεύτριες παρακολούθησαν εντατικά, ιδιαίτερα μαθήματα με την Αναστασία, ώστε να κατανοήσουν πλήρως τα βασικά στοιχεία της μεθόδου της και να μπορούν να εντοπίζουν την ένταση στο πάνω μέρος του σώματος και να ανακουφίζουν με επιδεξιότητα τους μύες και τους συνδετικούς ιστούς, προσφέροντας την απόλυτη θεραπεία προσώπου.
Κάτι πολύ περισσότερο από ένα απλό facial – μια σφαιρική μέθοδος Ομορφιάς και Ευεξίας
Η μέθοδος της Αναστασίας Αχιλλέως είναι κάτι πολύ περισσότερο από μια απλή περιποίηση προσώπου (facial). Δεν σκοπεύει μόνο να βελτιώσει την εμφάνιση του προσώπου αλλά να δώσει επίσης μια αίσθηση ισορροπίας στον οργανισμό, συμβάλλοντας στην γενική ευεξία του ατόμου. Είναι μια καθηλωτική εμπειρία με ατμό και μασάζ που αναζωογονεί και χαλαρώνει. Κάποιες πρακτικές συμπεριλαμβάνουν, καθαρισμό των φραγμένων πόρων, μάσκες, φυσικό λίφτινγκ με μασάζ, ανακούφιση της έντασης στο σαγόνι, χαλάρωση της μυϊκής δυσκαμψίας, μείωση της κούρασης των ματιών, ανακούφιση ρινικών ενοχλήσεων και μείωση του πρηξίματος στο πρόσωπο και αύξηση της λάμψης του. Τα προϊόντα είναι μοναδικά και έχουν αναπτυχθεί με ιδιαίτερη φροντίδα, ώστε να διασφαλίζεται ότι προσφέρουν τις μέγιστες θεραπευτικές ιδιότητες και άμεσα αποτέλεσματα. Οι θεραπευτές χρησιμοποιούν μια συλλογή από εκχυλίσματα φυτών και αιθέρια έλαια, επιλεγμένα για κάθε πελάτη ξεχωριστά, ανάλογα με τις δικές του ανάγκες, απαιτήσεις και τύπο δέρματος. Κατά τη διάρκεια της θεραπείας, οι πελάτες ξαπλώνουν σε ένα στρώμα με νερό, το οποίο δημιουργεί ένα χαλαρωτικό αίσθημα αιώρησης, επιτρέποντας στους θεραπευτές να φθάσουν με ευκολία, τα δύσκαμπτα σημεία στην πλάτη και το λαιμό.

Σχετικά
Η Pafilia και το Minthis στηρίζουν το πρώτο φιλανθρωπικό τουρνουά γκολφ της UNICEF στο Καζακστάν
Η Pafilia και το Minthis συμμετείχαν σε μια σημαντική φιλανθρωπική διοργάνωση στο Καζακστάν, παρουσιάζοντας την Κύπρο σε ένα διεθνές κοινό και ενισχύοντας τις σχέσεις τους με την Κεντρική Ασία
Οι καλύτεροι προορισμοί για διακοπές με φίλους
Πού θα ταξιδέψουν οι παρέες για το υπόλοιπο του 2026; Οι ευρωπαϊκές πόλεις βρίσκονται στην κορυφή των προορισμών με τις περισσότερες αναζητήσεις
Ένα μοναδικό Iglu Retreat με ξεχωριστές boutique κατοικίες, μέσα στη φύση και με θέα στο Τρόοδος
Ένας διαφορετικός χώρος διαμονής και ευεξίας, που θα δημιουργηθεί μόλις 20 λεπτά από τη Λεμεσό, στον Άγιο Μάμα, σε μια προνομιακή τοποθεσία πάνω στο βουνό, με ανεμπόδιστη θέα προς το Τρόοδος
Αυτές είναι οι 100 καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 21ου αιώνα, για τους New York Times
Οι New York Times απευθύνθηκαν σε εκατοντάδες ηθοποιούς, showrunners, σεναριογράφους, στελέχη, τεχνικούς και άλλους επαγγελματίες της τηλεόρασης, ζητώντας τους να επιλέξουν έως και δέκα από τις καλύτερες σειρές του 21ου αιώνα
Η Πρεσβεία του Ισραήλ παρουσιάζει την ψηφιακή έκδοση «Όταν η Αφροδίτη συνάντησε τον βασιλιά Δαυίδ»
Η εκδήλωση σηματοδότησε τόσο την επίσημη παρουσίαση της έντυπης έκδοσης όσο και την κυκλοφορία της σε νέα ψηφιακή μορφή
Η «Πανσέληνος της Συγκομιδής» φωτίζει τον ουρανό
Πότε κορυφώνεται η εντυπωσιακή πανσέληνος του Σεπτεμβρίου
Το PlayPlanet άλλαξε επίπεδο: Η νέα cosmic εποχή του απόλυτου προορισμού διασκέδασης
Ο Γενικός Διευθυντής του PlayPlanet, Ραφαήλ Χατζημιτσής, μιλά για την εξέλιξη του χώρου, τη νέα εμπειρία που προσφέρει και τα σχέδια για το μέλλον.
To σκηνικό του καιρού το σαββατοκύριακο
Στους 31 βαθμούς ο υδράργυρος – Βροχερό σκηνικό από την Κυριακή
Μόλις ανακοινώθηκε ο Βασιλιάς του Λεμεσιανού Καρναβαλιού για το 2027
Άνθρωπος με βαθιά αγάπη για το Λεμεσιανό Καρναβάλι και ενεργή παρουσία στον θεσμό εδώ και χρόνια, ο Σπύρος αποτελεί μέλος της μεγάλης καρναβαλίστικης οικογένειας της πόλης
Ποια είναι τα 3 εστιατόρια που αξίζει να επισκεφτώ στο Λονδίνο;
Τρεις διαφορετικές γαστρονομικές στάσεις αποκαλύπτουν το Λονδίνο μέσα από γεύσεις, γειτονιές και ιστορίες.
Ξεκίνησαν οι πτήσεις Λάρνακας-Μαδρίτης με τη Wizz Air
Επιπλέον, η Wizz Air άνοιξε φέτος τις πόρτες της Ακαδημίας Πιλότων της (WAPA) στους Κύπριους