Δημοσιεύτηκε στις 28 Νοεμβρίου 2019
Είναι ένα αυθεντικό, παρεΐστικο ταβερνάκι σε μια πολύ γραφική γειτονιά του Στροβόλου. Σερβίρει πλούσιο μεζέ και νόστιμα πιάτα εποχής που τα φτιάχνει με πολύ μεράκι.
Με την είσοδό σου στον ζεστό, ατμοσφαιρικό του χώρο θα χαλαρώσεις και θα πάρεις θέση, για να γευτείς όλα όσα θα σου ετοιμάσει. Από σουβλάκι αρνίσιο μέχρι ψαρονέφρι, βοδινό συκώτι και σαλιγκάρια. Θα γλείφεις τα δάχτυλά σου με όσα φτιάχνει, γιατί είναι της ώρας, καλομαγειρεμένα και όσα μπαίνουν στα κάρβουνα ψήνονται από μάστορα του είδους.
Τώρα, τους χειμερινούς μήνες, το ταβερνάκι του Φίλιππου θα σε ζεστάνει με την ξυλόσομπα και με το κρασί χύμα που σερβίρει σε καραφάκι. Και είτε πας με παρέα για να απολαύσεις τα πιάτα του στον ατμοσφαιρικό χώρο της ταβέρνας είτε παραγγείλεις take away, το σίγουρο είναι πως σύντομα θα επιστρέψεις, για να ξαναγευτείς τα μοναδικής ποιότητας μεζεδάκια και μαγειρευτά που φτιάχνει.

Ο ΜΕΖΕΣ ΜΑΣ
Τον μεζέ του (€17/άτομο) θα τον απολαύσεις και με το παραπάνω, γιατί αποτελείται από πολλά πιατάκια. Πρέπει να δοκιμάσεις τη ζουμερή σούβλα αρνί, το ψαρονέφρι σχάρας με ρίγανη και τα αρνίσια σουβλάκια μαριναρισμένα σε σουμάκι, που τα σερβίρει με ψιλοκομμένο κρεμμυδάκι, ντομάτα και μαϊντανό.

ΣΥΝΔΥΑΣΕ ΤΟΝ
Οι νοστιμιές του Φίλιππου είναι ένας μεγάλος πειρασμός και όσοι αγαπούν το καλό φαγητό αγαπούν και αυτό το μικρό, μερακλίδικο μαγαζί. Με τον εντυπωσιακό σε ποικιλία μεζέ του, που θα γλείφεις τα δάχτυλά σου, αξίζει να παραγγείλεις καλό κρασάκι ή παγωμένη μπιρίτσα για να έχεις μια ολοκληρωμένη εμπειρία σε ένα ταβερνάκι, που θέλει να σε έχει ευτυχισμένο και χορτασμένο!
INFO:
(22316307, 99407767) Δήμητρας 2ΑΒ, πάροδος Σταδίου, Στρόβολος, Λευκωσία. Δ-Σ 19.00-01.00.
Σχετικά
Πρώτες εικόνες από τη νέα άφιξη που έρχεται να ταράξει τα νερά της Λεμεσού
Το νέο beach restaurant της Λεμεσού, με boho αισθητική, βελτιώνει την εμπειρία της ξαπλώστρας, της μουσικής και της μοντέρνας μεσογειακής κουζίνας στο νησί
Η νέα άφιξη -πάνω στη θάλασσα- είναι άκρως εντυπωσιακή
Ένα από τα -πιο πάνω στο κύμα- εστιατόρια του νησιού, ανανεώθηκε κι έγινε κούκλα
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο AMARA: Ένα εμβληματικό διήμερο με τον Chef Nobu Matsuhisa
Ο σεφ πίσω από τη μαγειρική «μαγεία» του Matsuhisa θα βρίσκεται ο ίδιος στην Κύπρο
Ανοίγει ξανά το πιο καλοκαιρινό μεζεδοπωλείο της Λευκωσίας δίπλα στην πισίνα
Mια ξεχωριστή εμπειρία δείπνου δίπλα στην πισίνα, κάτω από τον καλοκαιρινό ουρανό.
Καμπαναρκό: Εκεί που τα καλοκαιρινά βράδια αποκτούν γεύση και οι αναμνήσεις γεννιούνται γύρω από ένα τραπέζι
Η γεύση της Κύπρου, η ψυχή του καλοκαιριού.
Η επιστροφή του 7Skies Roof bar στον Πρωταρά σηματοδοτεί τη νέα σεζόν
To απόλυτο rooftop destination του Πρωταρά, άνοιξε πρόσφατα ξανά τις πόρτες του
Η Ice Cream Week του Colors Café επιστρέφει με άρωμα Κύπρου
To Ice Cream Week του Colors Café σάς προσκαλεί να γευτείτε την Κύπρο αλλιώς, μέσα από δημιουργίες που συνδυάζουν παράδοση, φαντασία και καλοκαιρινή διάθεση!
Τρεις οθόνες, παγωμένες μπύρες και ειδικό menu: Εδώ θα δεις το Μουντιάλ στη Λεμεσό
Εσύ έκλεισες τραπέζι; Το Maison Anemi μπαίνει σε ρυθμούς Μουντιάλ
Οι 15 pubs που θα «παίζουν» μπαλίτσα όλο το καλοκαίρι
Μεγάλες οθόνες, δυνατός ήχος, απολαυστικό φαγητό, παγωμένες μπίρες και τη σωστή παρέα. Όλα όσα χρειάζεσαι για ένα καλοκαίρι γεμάτο Μουντιάλ βρίσκονται σε αυτά τα 15 pubs
Ένα αυθεντικό, ζεστό και παρεΐστικο μαγαζί για λαχταριστό οφτό και μεζέδες
Σημείο αναφοράς για όσους αγαπούν το καλό φαγητό, τις γενναιόδωρες μερίδες και τη γνήσια κυπριακή φιλοξενία.
Κρασί, premium steaks και live cooking: Ο viral chef Jeffrey κατεβαίνει στη Λεμεσό
Μια ξεχωριστή βραδιά αφιερωμένη στο καλό φαγητό, το κρασί και τη ζωντανή μουσική, στο Winecase
Burger Nights με ζουμερά burgers και καλοκαιρινά cocktails, στον «μυστικό κήπο» της Λευκωσίας
Το απόλυτο σημείο συνάντησης για φαγητό και ποτό