Δημοσιεύτηκε στις 13 Νοεμβρίου 2019
Την Κυριακή, 1η Δεκεμβρίου 2019 στις 9.30 το πρωί, η Εταιρεία Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Περιφέρειας Λεμεσού σε συνεργασία με την Cyprus Sightseeing και το Πολυδύναμο Κέντρο Παροχής Κοινωνικών Υπηρεσιών "Ο Άγιος Ιωάννης ο Ελεήμων", διοργανώνουν Αγώνα Δρόμου Άη Βασίληδων.
Το γνωστό ως "Santa’s Race" πραγματοποιείται σε πολλές χώρες του εξωτερικού και προσελκύει χιλιάδες κόσμου με στολές Άη Βασίλη για να τρέξουν ή να περπατήσουν.
Η διαδρομή 5 χιλιομέτρων κατά μήκος του παραλιακού δρόμου, με έναρξη και λήξη στην Επίχωση Λεμεσού, είναι φιλική για όλες τις ηλικίες και ικανότητες.
Στόχος της εκδήλωσης είναι να σηματοδοτήσει την έναρξη της εορταστικής περιόδου και να προσκαλέσει τον κόσμο να συνεισφέρει στους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, καθώς τα καθαρά έσοδα θα διατεθούν για την παροχή Χριστουγεννιάτικων και Πρωτοχρονιάτικων γευμάτων σε οικογένειες της Λεμεσού που το έχουν ανάγκη.
Το "Santa’s Race"πραγματοποιείται με την υποστήριξη του Δήμου Λεμεσού και της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λεμεσού. Ελάτε λοιπόν να νιώσουμε το Χριστουγεννιάτικο πνεύμα σε μια γιορτή που μπορείτε να απολαύσετε με φίλους, συναδέλφους και μέλη της οικογένειας!
Για εγγραφές www.cyprus-sightseeing.com
Ας κάνουμε αυτά τα Χριστούγεννα λίγο πιο φωτεινά για όλους!

Σχετικά
Και φέτος θα επισκεφτούμε το σπίτι του Άγιου Βασίλη στη Σιά
Η πιο μαγική χριστουγεννιάτικη γιορτή έρχεται και φέτος
Η μουσικοθεατρική παράσταση «Το Κόκκινο Γράμμα» για πρώτη φορά στην Κύπρο
Η παράσταση συνδυάζει θεατρική δράση, αρχειακό υλικό, γράμματα, ντοκουμέντα και τα μελοποιημένα ποιήματα του Ευαγόρα Παλληκαρίδη
Η «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» έρχεται στον πάγο σε 4 πόλεις της Κύπρου
Πατινάζ, εναέρια ακροβατικά και μουσική ζωντανεύουν το παραμύθι του Λιούις Κάρολ, από τις 4 έως τις 7 Δεκεμβρίου.
Ο «Καρυοθραύστης» φέρνει τη μαγεία των Χριστουγέννων σε 3 πόλεις της Κύπρου
Το Grand International Classic Ballet παρουσιάζει το αγαπημένο μπαλέτο του Τσαϊκόφσκι σε Λεμεσό, Λευκωσία και Πάφο
Ο Λουβαράς γίνεται χριστουγεννιάτικο χωριό για μια μέρα
Παιδική και μουσική σκηνή, χριστουγεννιάτικη αγορά, φαγητό και ποτό μάς περιμένουν την Κυριακή 13 Δεκεμβρίου.
Το Limassol Greens υποδέχεται το Movember με μια ξεχωριστή εκδήλωση στις 31 Οκτωβρίου
Γκολφ, ψυχαγωγία και δράσεις για καλό σκοπό, σε μια ανοικτή εκδήλωση αφιερωμένη στην υγεία των ανδρών
Ακυρώνεται η γιορτή για τα 12 χρόνια της Golden Donkeys Farm
Η ανακοίνωση των διοργανωτών
Accessibility Is the Aesthetic: Όταν η προσβασιμότητα γίνεται μέρος της τέχνης
Τρεις καλλιτεχνικές δημιουργίες από Κύπρο, Ελλάδα και Εσθονία παρουσιάζονται σε μια ανοιχτή διαδικτυακή εκδήλωση την Τρίτη 3 Νοεμβρίου, στο πλαίσιο του ευρωπαϊκού έργου P.A.I.R.
CYBERNESS: THE DARK WEB — Το Halloween καταλαμβάνει την Κόλλα, στη Λεμεσό
Για δύο ημέρες, η Κόλλα θα μεταμορφωθεί σε έναν κόσμο εμπνευσμένο από το Halloween
Εκπαίδευση, αθλητική απόδοση και υγεία στο επίκεντρο του 3ου Παγκύπριου Επιστημονικού Συνεδρίου Αθλητικής Επιστήμης και Φυσικής Αγωγής
Το Συνέδριο φιλοδοξεί να αποτελέσει σημείο συνάντησης για την ακαδημαϊκή κοινότητα, τους εκπαιδευτικούς, τους επαγγελματίες του αθλητισμού και τους επιστήμονες υγείας
Μια δωρεάν βόλτα μάς συστήνει ξανά την παλιά Λευκωσία
Το «Γνωρίζω την πόλη μου» επιστρέφει στις 7 Νοεμβρίου με μια περιήγηση σε ιστορικά σημεία, μνημεία και γειτονιές εντός των τειχών.
Λόγια που Ανθίζουν στην Κάτω Μονή
Αποκορύφωμα της εκδήλωσης, το γλέντι στις 22 Νοεμβρίου με παραδοσιακή μουσική και χορούς