Μουσική , Music News

Δριμύτατη επίθεση βρετανικής εφημερίδας στην Τάμτα

Βρετανοί στο Twitter, με το γνωστό τους χιούμορ σχολίασαν την Τάμτα

Δημοσιεύτηκε στις 16 Μαΐου 2019

Τι και αν η Τάμτα το βράδυ της Δευτέρας ξεσήκωσε το κοινό με την ερμηνεία της και τις μουσικοχορευτικές της ικανότητες στη σκηνή της Eurovision με το Replay; Ο βρετανικός Τύπος και συγκεκριμένα η «Sun» δεν είχε να πει και τα καλύτερα για το outfit που επέλεξε για να βγει στη σκηνή. «Η Τάμτα, που εκπροσωπεί την Κύπρο, έδειξε τον καβάλο της με μια εμφάνιση bondage. Η όμορφη ξανθιά φόρεσε τις PVC μπότες της και το δερμάτινο μπουφάν της και τίποτα άλλο», έγραψε χαρακτηριστικά η βρετανική εφημερίδα.

Τα σχόλια στο Twitter

Βρετανοί στο Twitter, με το γνωστό τους χιούμορ, σχολίαζαν τόσο τις μπότες της Τάμτα όσο και την επιλογή της να βάλει το διάφανο κορμάκι. Μεταξύ άλλων, έγραφαν ότι… θα χρειαστεί χρόνια για να βγάλει αυτές τις μπότες και ελπίζουν να μην συγκαεί, ότι δεν είναι σίγουροι αν τους αρέσουν τα διαφανή εσώρουχα και κάποιος άλλος ότι… νομίζει ότι βρήκε πού πήγαν τα σιδερένια εσώρουχά της.

Η εμφάνιση που «σόκαρε» τους Βρετανούς

Η Τάμτα, στην αρχή του τραγουδιού της στον προ-ημιτελικό της Eurovision, φορούσε μαύρες πανύψηλες μπότες από PVC και ένα επίσης μαύρο τζάκετ από PVC, το οποίο έβγαλε στη συνέχεια, προκαλώντας υστερία, καθώς αποκάλυψε το κορμάκι-οπτική ψευδαίσθηση που φορούσε και έμοιαζε… σαν να μην φοράει τίποτα.

Πηγή: ΠρώτοΘέμα 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close