Things to Do , Τα καλύτερα της Κύπρου

Παραμυθούπολη Χριστουγέννων: μάθε πότε ανοίγει τις πόρτες της

Μάθαμε όλες τις λεπτομέρειες για την Παραμυθούπολη των Χριστουγέννων στο Στρόβολο και σου τις μεταφέρουμε.

Δημοσιεύτηκε στις 29 Οκτωβρίου 2019

Αν είσαι παρατηρητικός τύπος, κι αν έτυχε σήμερα να περάσεις από τα φώτα τροχαίας του πρώην Ορφανίδη και πλέον της Παραμυθούπολης, θα αντιλήφθηκες ότι κάτι έχει αλλάξει!

Υπάρχει πλέον μια κινητικότητα, ένας αναβρασμός έργων στην περιοχή!

Ο λόγος δεν είναι άλλος, από το γεγονός ότι ο Δήμος Στροβόλου ετοιμάζεται να υποδεχθεί τα φετινά Χριστούγεννα. Και στην πρωτεύουσα αυτό που προαναγγέλλει τον ερχομό των Χριστουγέννων και το γιορτινό κλίμα δεν είναι άλλο από την Παραμυθούπολη Χριστουγέννων!

Στο χώρο λοιπόν όπου στήνεται τα τελευταία χρόνια, δηλαδή στη διασταύρωση των Λεωφόρων Ιωσήφ Χατζηιωσήφ και Τροόδους (Φώτα Ορφανίδη), εκεί, στο ίδιο σημείο, και φέτος, από τα μέσα Νοεμβρίου (υπολογίζεται περίπου μεταξύ 15-17 του μήνα) μέχρι τις 12 Ιανουαρίου 2020, το Parko Paliatso της Αγίας Νάπας θα στήσει τα παιχνίδια του, για να μας προσφέρει ξεχωριστές στιγμές.

Αυτό που αλλάζει φέτος στην Παραμυθούπολη είναι ο διάκοσμος, ο οποίος φέτος θα είναι πιο πλούσιος και λαμπερός, και η ατμόσφαιρα... που θα σε παραπέμπει σε ένα μαγευτικό χριστουγεννιάτικο χωριό, με σπιτάκι που θα σερβίρουν λιχουδιές, πολλά παιχνίδια και τον Άγιο Βασίλη που θα καταφθάσει από το μακρινό Ροβανιέμι της Φινλανδίας.

Και φέτος, πέρα από τα παιχνίδια (καρουζέλ, παγοδρόμιο, τρενάκι του τρόμου, formula one booster και άλλα) που θα διασκεδάζουν μικρούς και μεγάλους, θα υπάρχει και καλλιτεχνικό πρόγραμμα που θα περιλαμβάνει συναυλίες με γνωστούς Ελλαδίτες και Κύπριους καλλιτέχνες, τα ονόματα των οποίων θα ανακοινωθούν τις επόμενες μέρες.

Το μόνο βέβαιο ωστόσο είναι ότι τα εγκαίνια, που θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου, θα είναι λαμπερά, μιας και στη σκηνή θα βάλει φωτιά η εκρηκτική Ελένη Φουρέιρα.

Το πλήρες πρόγραμμα καθώς και όλες οι λεπτομέρεις θα ανακοινωθούν σύντομα.

Παραμυθούπολη και στη Λεμεσό
Παραμυθούπολη Χριστουγέννων φέτος θα αποκτήσει και η Λεμεσός, με παιχνίδια και συναυλίες δημοφιλών καλλιτεχνών. Η Παραμυθούπολη της Λεμεσού θα στηθεί στο χώρο του Παλιού Λιμανιού Λεμεσού και αναμένεται πολύ εντυπωσιακή. Σύντομα θα ανακοινώσουμε όλες τις λεπτομέρειες. 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close