Εστιατόρια , Τα Καλύτερα της Κύπρου

Η ψαροταβέρνα με την καλύτερη θέα του Πρωταρά επέστρεψε δυναμικά

Με τα φρεσκότατα ψαρικά του και τις αγγιγμένες με ελληνικό twist ψαροδημιουργίες του, ο Αιγιαλός αναμφισβήτητα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για ψαγμένους ουρανίσκους

Δημοσιεύτηκε στις 03 Μαΐου 2019

Κάτι διαφορετικό και ιδιαίτερα νόστιμο σε περιμένει και φέτος στον Αιγιαλό. Η προνομιακή του τοποθεσία παραμένει πόλος έλξης που σε συνδυασμό με την εξαιρετική του κουζίνα θα σε ταξιδέψει και θα σου ανοίξει την όρεξη! Εξάλλου, οι δύο ιδιοκτήτες του, Αντώνης και Χάρης, θέλουν να σου φτιάχνουν τα καλύτερα πιάτα και να απολαμβάνεις μόνο φρέσκο, ντόπιο ψάρι. Γι’ αυτό και στον Αιγιαλό έχεις το προνόμιο να παραγγείλεις το πιο λαχταριστό ψάρι της ημέρας που έρχεται κατευθείαν από τις δικές τους επαγγελματικές βάρκες. Όμως, στον Αιγιαλό θα φας και νόστιμα μαγειρευτά που φτιάχνονται με ιδιαίτερο τρόπο και από την 1η Μαΐου πίνεις δροσερά cocktail, που φτιάχνουν βραβευμένοι bartender. Πουθενά αλλού δεν θα βρεις έναν τόσο εξαίρετο συνδυασμό καλών γεύσεων και δροσερών ποτών σε μια τόσο πανέμορφη τοποθεσία. Κλείσε τραπέζι για την παρέα ή την οικογένειά σου και χόρτασε ήλιο, θάλασσα και καλό φαγητό με υπογραφή ΑΙΓΙΑΛΟΣ.

Ξεχωρίζει
Με τα φρεσκότατα ψαρικά του και τις αγγιγμένες με ελληνικό twist ψαροδημιουργίες του, ο Αιγιαλός αναμφισβήτητα αποτελεί μια μοναδική εμπειρία για ψαγμένους ουρανίσκους. Νοστιμότατο είναι το ριζότο με γαρίδες και μύδια που πραγματικά αξίζει να δοκιμάσεις.

Φρέσκο-φρέσκο
Το φαγητό στον Αιγιαλό είναι ΑΑ! Όλα φτιάχνονται με πρώτης ποιότητας υλικά, πάντοτε ντόπια και εκλεκτά. Από τα ολόφρεσκα ψάρια μέχρι τα κρέατα και τα χορταρικά, που συνοδεύουν κάθε πιάτο. Και επίσης, μπορείς να περάσεις όλη τη μέρα σου αρχίζοντας από τις ξαπλώστρες του beach bar και δοκιμάζοντας ό,τι πιο δροσερό υπάρχει.

Info: (23823800) Βρυσουδιών 79, Αγία Τριάδα, Πρωταράς, ελ. επ. Αμμοχώστου. Δ-Κ 12.00-23.00.

Σχετικά

Ατζέντα
May 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close