Δημοσιεύτηκε στις 18 Οκτωβρίου 2019
Mε τον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου», τους Αγώνες Μεικτών Πολεμικών Τεχνών και το Mediterranean Fudokan Shotokan Karate Cup συνεχίζονται και αυτή τη βδομάδα, υπό το σύνθημα «Ζήσε, αθλήσου στην πόλη σου», οι αθλητικές εκδηλώσεις, στο πλαίσιο των 20ων Λεμεσίων.
Μικροί και μεγάλοι αναμένεται να ζήσουν μια μοναδική εμπειρία, την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, στις 9 το πρωί, στο Μόλο Λεμεσού, συμμετέχοντας στον 22ο Διεθνή Αγώνα Δρόμου «Μάριος Αγαθαγγέλου». Ο αγώνας περιλαμβάνει τις διαδρομές Askanis Group Road Race 10KM, Λεμέσια Fun Race 3KM για ατομικές αλλά και ομαδικές συμμετοχές και Kids Fun Run 1KM, για τους μικρούς μας φίλους από 5-12 ετών.

Παράλληλα, την Κυριακή 20 Οκτωβρίου, στις 10 το πρωί, στην κυκλική αποβάθρα του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου, θα διεξαχθούν και οι Αγώνες Μεικτών Πολεμικών Τεχνών, οι οποίοι εντάσσονται, για πρώτη φορά, στο αθλητικό καλεντάρι των Λεμεσίων. Αθλητές από τις σχολές της Κυπριακής Ομοσπονδίας Μ.Μ.Α, θα συναντηθούν στο ειδικό «κλουβί», προσφέροντας εντυπωσιακό θέαμα, στους λάτρεις των πολεμικών τεχνών και όχι μόνο.
Την ίδια μέρα, από τις 16:00 – 21:00, θα διεξαχθεί και το Mediterranean Fudokan Shotokan Karate Cup, στο Αμφιθέατρο του Πολυλειτουργικού Παραθαλάσσιου Πάρκου. Στη διάρκεια της εκδήλωσης, αθλητές από διάφορα σωματεία της Κύπρου, αλλά και του εξωτερικού, θα διαγωνιστούν σε όλα τα αγωνίσματα του παραδοσιακού καράτε. Στόχος της διοργάνωσης, είναι να αναδειχθούν οι αρετές του αθλήματος, όπως η ευγενής άμιλλα, ο σεβασμός, η πειθαρχία, η αυτοπεποίθηση και το αγωνιστικό πνεύμα. Το τουρνουά τελεί υπό την αιγίδα της Παγκύπριας Ομοσπονδίας Fudokan Καράτε.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Λεμέσια, η μεγαλύτερη αθλητική διοργάνωση του Δήμου Λεμεσού, γιορτάζουν φέτος 20 χρόνια προσφοράς στον αθλητισμό και υπόσχονται να χαρίσουν στο κοινό, μοναδικό θέαμα και έντονες συγκινήσεις. Περισσότερες πληροφορίες στη σελίδα στο Facebook Λεμέσια.

Σχετικά
Circus Atmosphere: Το διάσημο τσίρκο ξεκινά παραστάσεις στη Λάρνακα
Το πρόγραμμα της εβδομάδας
«Αγάπη δίχως όρια»: Mια γιορτή για τα ζώα στη Λεμεσό
Υιοθέτησε ένα φίλο, παίξε και απόλαυσε μία μέρα γεμάτη δραστηριότητες και προσφορά
Πρωτομαγιά στην Κύπρο: 15 όμορφες εκδηλώσεις για κάθε διάθεση, από φεστιβάλ μέχρι μεγάλα live
Μουσική, παράδοση, φύση και διασκέδαση γεμίζουν το νησί την 1η Μαΐου
Το Graphic Stories επιστρέφει για 12η χρονιά, αυτή τη φορά στη Λάρνακα
Με διεθνείς ομιλητές, εργαστήρια, έκθεση και βραβεία διαγωνισμού αφίσας
Η εντυπωσιακή «Αλίκη στη Χώρα των Θαυμάτων» από το Ballet Philippines στη Λεμεσό
Η μουσική βασίζεται σε έργα του Κλοντ Ντεμπισί, δημιουργώντας μια ατμόσφαιρα αέρινη και ρευστή
Μεγάλη Γιορτή Αγάπης στη Λεμεσό, με μουσική, χορό, καλλιτέχνες και κοινωνικό μήνυμα
Το Ίδρυμα «Άγιος Στέφανος» εγκαινιάζει την Πτέρυγα Ανηλίκων με μια ανοιχτή εκδήλωση για όλους, μια βραδιά αφιερωμένη στην αγάπη, την αποδοχή και τη στήριξη των παιδιών που το έχουν ανάγκη
«Ανεράδων»: Μία παράσταση σύγχρονου χορού με ζωντανή μουσική
Πρόκειται για μια καλλιτεχνική πρόταση που εστιάζει στο άυλο, στο θηλυκό και στο οριακό
Ένα από τα πιο όμορφα μαγιάτικα φεστιβάλ θα στηθεί στο χωριό
Γιορτάζουμε την άνοιξη σε ένα μαγικό τοπίο, με φόντο τα βουνά της Ακρούντας
Μία δωρεάν αρχιτεκτονική περιήγηση αποκαλύπτει τα μυστικά της Λευκωσίας
Οι «Φίλοι της Λευκωσίας» προσκαλούν το κοινό σε ένα μοναδικό ταξίδι ιστορίας και αστικής εξέλιξης
Week Agenda: Αποχαιρετάμε τον Απρίλη με 12 ενδιαφέρουσες προτάσεις για έξοδο
Από πειραματικό θέατρο και δυνατές παραστάσεις μέχρι live εμφανίσεις και φεστιβαλικές στιγμές σε όλη την Κύπρο
Τoν Μάιο στο Δάλι θα ιππεύσουμε άλογα, θα παίξουμε και θα προσφέρουμε!
Ιππεύω & Προσφέρω: Μια ημέρα γεμάτη αγάπη, σύνδεση και προσφορά σας περιμένει
Ανακοινώθηκε το πρώτο γλέντι του καλοκαιριού, το μεγαλύτερο γλέντι στην Κύπρο!
Τον Ιούνιο στην πλατεία Αγίου Γεωργίου στο Παραλίμνι θα στηθεί το καθιερωμένο νησιώτικο γλέντι