Δημοσιεύτηκε στις 26 Σεπτεμβρίου 2019
Τα Coffee Berry τα οποία αντιπροσωπεύει στην κυπριακή αγορά ο Όμιλος Ζορπάς στηρίζουν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά την πρωτοβουλία του Παγκύπριου Συνδέσμου Καρκινοπαθών και Φίλων «Καφές με Αγάπη». Στο πλαίσιο ενίσχυσης του Συνδέσμου και του θεσμού, τα Coffee Berry με το μήνυμα «η αγάπη ξεκινάει από ένα ποτήρι καφέ» επέλεξαν να γιορτάσουν την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ προσφέροντας 0,10€ από κάθε ρόφημα καφέ την Τρίτη 1 και την Τετάρτη 2 Οκτωβρίου στον ΠΑΣΥΚΑΦ.
Σε συνέντευξη Τύπου που πραγματοποιήθηκε σήμερα στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, εκπρόσωποι του Ομίλου Ζορπάς και του ΠΑΣΥΚΑΦ αναφέρθηκαν στη μεταξύ τους συνεργασία, η οποία εγκαινιάστηκε πέρσι με στόχο τη στήριξη των υπηρεσιών και προγραμμάτων που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ.

Μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου, η κ. Σοφία Τσενέ, Group Marketing Manager του Ομίλου Ζορπάς, αναφέρθηκε στην διαχρονική και έμπρακτη κοινωνική ευαισθησία του Ομίλου με έμφαση στις δραστηριότητες του ΠΑΣΥΚΑΦ, σημειώνοντας ότι «αξιοποιούμε την Παγκόσμια Ημέρα Καφέ, η οποία αποτελεί σημείο αναφοράς για τους λάτρεις του πιο αγαπητού ροφήματος σε όλο τον κόσμο, για να μεταφέρουμε ταυτόχρονα τα μηνύματα αγάπης και στήριξης προς τους συνανθρώπους μας που αγωνίζονται και μας χρειάζονται δίπλα τους».

Εκ μέρους του ΠΑΣΥΚΑΦ, η κ. Σόφη Χριστοφόρου, Αναπληρώτρια Εκτελεστική Διευθύντρια του Συνδέσμου, ευχαρίστησε τα Coffee Berry και τον Όμιλο Ζορπάς για τη στήριξη που παρέχουν στον Σύνδεσμο και τόνισε πως «Η συμπαράσταση από κοινωνικά ευαισθητοποιημένους οργανισμούς, αποτελεί για εμάς την κινητήριο δύναμη που βοηθά να συνεχίζουμε το έργο μας αλλά και που επιτρέπει να θέτουμε νέους στόχους και να επεκτείνουμε τις προσφερόμενες υπηρεσίες μας.»

O ΠΑΣΥΚΑΦ διοργανώνει από το 2011 τον θεσμό «Καφές με Αγάπη», με τη συνεργασία διαφόρων κοινωνικών συνόλων, που αναλαμβάνουν να διοργανώσουν συνάξεις για καφέ, προκειμένου να συγκεντρωθούν εισφορές υπέρ του έργου του Συνδέσμου. Φίλοι, οικογένειες, σχολεία, εκπαιδευτικά ιδρύματα, εταιρείες, οργανισμοί, κοινότητες και άλλοι οργανωμένοι φορείς ή άτομα που επιθυμούν να στηρίξουν τις υπηρεσίες και τα προγράμματα που προσφέρει ο ΠΑΣΥΚΑΦ δωρεάν στους ασθενείς και τις οικογένειές τους σε όλη την Κύπρο, μπορούν επικοινωνήσουν με το 77771986 ώστε να διοργανώσουν τον δικό τους «Καφέ με αγάπη», κατά τη διάρκεια του οποίου ο ΠΑΣΥΚΑΦ ενημερώνει τους προσκεκλημένους για τις υπηρεσίες που μπορεί να παρέχει σε καρκινοπαθείς και στο στενό τους περιβάλλον. Από την πλευρά τους, τα Coffee Berry προσφέρουν δωρεάν τον καφέ στους καλεσμένους.

Σχετικά
Το πολυβραβευμένο εστιατόριο που επιστρέφει στην πιο κοσμοπολίτικη βεράντα της Λεμεσού
Στο τραπέζι, η Ανατολή και η Δύση συναντιούνται μέσα από sushi, ceviche, premium grills και πιάτα για sharing
Διάσημο μαγαζί της Λευκωσίας, πάει παραλία
Ένα νέο seaside concept ετοιμάζεται να γίνει το talk of the summer
Ένα γλυκό με σκοπό: Η όμορφη πρωτοβουλία του TOY CONFECTIONERY by PUNIN
Η πιο γλυκιά πρωτοβουλία με αφορμή τη Διεθνή Ημέρα Παιδιού
Αφιέρωμα Οφτό Κλέφτικο στην Κύπρο: Τα 7 στέκια που κρατούν ζωντανή την πιο αυθεντική γεύση του τόπου
Τα μερακλίδικα στέκια του νησιού, που σερβίρουν το λατρεμένο πιάτο του καλοκαιριού στα καλύτερά του
The Late Batch: τα «κολασμένα» μπισκότα που θα σε ενθουσιάσουν
Αν είσαι cookie lover, διάβασε προσεκτικά!
Ανακαλύπτοντας τη Μάμος: Μια Βραδιά, Μια Ιστορία
H μπίρα είναι η αφορμή για να βρεθούμε, να μοιραστούμε στιγμές, να φτιάξουμε αναμνήσεις και να κρατήσουμε τις παρέες μας ζωντανές
Η επιστροφή του Seline Rooftop Bar: το απόλυτο hot-spot της πρωτεύουσας
Tο ιδανικό σκηνικό για after-work drinks, βραδινές εξόδους και ιδιαίτερες στιγμές κάτω από τα αστέρια.
Κωνσταντίνα Παπαϊωάννου: «Οι μάχες είναι αθόρυβες»: Από την Ασγάτα στο παγκόσμιο βάθρο της γαστρονομίας
Η νεαρή Κύπρια σεφ μιλά για τη διεθνή διάκριση στον Global Young Chefs Challenge, την 4η θέση που κατέκτησε, τις θυσίες της διαδρομής και το όνειρο ενός δικού της εστιατορίου
Ένα από τα πιο iconic rooftops της Λευκωσίας επιστρέφει
Με ανανεωμένο μενού διά χειρός και πάλι Άγγελου Μπακόπουλου
Το Noodle House άνοιξε επίσημα τις πόρτες του σε μία υπέροχη πλατεία
Η επιστροφή του dine-in concept του αγαπημένου brand, στην Πλατεία Δημαρχείου Αγίου Αθανασίου
25 εστιατόρια και ταβέρνες για ψάρια και θαλασσινά για το τριήμερο του Κατακλυσμού
Αυτή η περίοδος μυρίζει καλοκαίρι και θα μας βρει με μαλάκια και γευστικά πιάτα θαλασσινών στο τραπέζι μας
Στο SCALE, η επόμενη έξοδός σου γράφεται σε Chapters!
Το βραβευμένο εστιατόριο της πρωτεύουσας φέρνει ένα νέο γαστρονομικό concept