Μη χάσετε , Μουσική

20 συναυλίες που δεν χάνουμε τον Απρίλιο

Δες τι πρόκειται να ακούσεις τις επόμενες εβδομάδες και γίνε ο πιο (μουσικά) ενημερωμένος τύπος της παρέας

Δημοσιεύτηκε στις 04 Απριλίου 2019

Ο Απρίλιος είναι ήδη εδώ, όπως και η άνοιξη (ημερολογιακά τουλάχιστον), που τόσο περιμέναμε. Μία άνοιξη που μαζί της κουβαλά, μεταξύ άλλων, και πολλές συναυλίες με αγαπημένους καλλιτέχνες σε θέατρα, μουσικές σκηνές, δημοφιλή μαγαζιά και όχι μόνο, οι οποίες μας επιφυλάσσουν πολλές στιγμές διασκέδασης! Διάβασε παρακάτω ποιους θα υποδεχθούμε στην Κύπρο τον Απρίλιο, και βάλε υποσημείωση 'να μην ξεχάσω να πάω'.

Το μόνο βέβαιο είναι ότι είναι ένας μήνας με μουσικές προκλήσεις για όλα τα γούστα!  

 

Χρήστος Θηβαίος, String Demons
Κακόφημα, δημιουργικά, συκοφαντημένα, ιδιαίτερα, καλλιτεχνικά, παραμελημένα είναι κάποιοι από τους χαρακτηρισμούς που έχουν συνοδεύσει τα Εξάρχεια. Του χθες και του σήμερα. Την πιο εναλλακτική γειτονιά της Αθήνας. Τη γειτονιά που συνδέθηκε με μερικές από τις πιο σημαντικές μορφές του νεότερου πολιτισμού μας: Νικόλα Άσιμο, Παύλο Σιδηρόπουλο, Αρλέτα, Κατερίνα Γώγου. Το αποτύπωμά τους στο παρόν αναζητά ο Χρήστος Θηβαίος, σε μια ‘Βόλτα στα Εξάρχεια’, τη γειτονιά που αγαπά και κατοικεί από μικρός. Μια βόλτα στους μύθους και στα τραγούδια που φέρνουν το άρωμα των Εξαρχείων. Μαζί του οι εκρηκτικοί String Demons, ο Κωνσταντίνος και η Λυδία Μπουντούνη, το ντουέτο των αιρετικών εγχόρδων, που ξεχώρισε με τις αναιδείς και πρωτότυπες διασκευές του σε τραγούδια κλασικής, rock, δημοτικής και pop μουσικής. Επιπρόσθετα, στο δεύτερο μέρος των παραστάσεων, ο Χρήστος Θηβαίος τραγουδά όσα έχει και έχουμε αγαπήσει όλα αυτά τα χρόνια.
>> Πεμ 4 Απρ | Downtown Live, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 99810011.
>> Σ 6 Απρ | Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30, €17 & €14. Πληρ. 77777745.


Παιδί - Θαύμα
Ήταν 11 χρόνων όταν εκπροσώπησε τη Μάλτα στον Διαγωνισμό Νεαρών Μουσικών της Eurovision το 2016, ενώ στις 15 Φεβρουαρίου φέτος γιόρτασε τα 14α του γενέθλια. Μιλάμε για τον γεννημένο στη Ρωσία Dmitry Ishkhanov, ο οποίος υπόσχεται να μας μαγέψει με το Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 12 του Mozart, γραμμένο όταν ο συνθέτης ήταν 32 χρόνων. Ο μαέστρος και συνθέτης Μιχάλης Οικονόμου (γεννημένος το 1973) επίσης πήρε νωρίς το βάπτισμα του πυρός στη μουσική σκηνή, κάνοντας την πρώτη του δημόσια εμφάνιση ως μαέστρος στην ηλικία των 15 με δικό του έργο, ενώ στη συναυλία αυτή διευθύνει άλλο ένα έργο του. Ο Beethoven ήταν 36 όταν έγραψε το δεύτερο έργο της συναυλίας αυτής, τη Συμφωνία του αρ. 4, την οποία ο Schumann περιέγραψε σαν «μια λεπτή Ελληνίδα κόρη ανάμεσα σε δυο βορεινούς γίγαντες» (την 3η και 5η του Beethoven).
M. Οικονόμου: Concerto Grosso για ορχήστρα
W. A. Mozart: Κοντσέρτο για πιάνο αρ. 12 σε Λα μείζονα, K. 414
L. v. Beethoven: Συμφωνία αρ. 4 σε Σι ύφεση μείζονα, έργο 60
Σολίστ: Dmitry Ishkanov (πιάνο)
Μαέστρος: Μιχάλης Οικονόμου
>> Πεμ 4 Απρ | Κινηματοθέατρο Παλλάς, Λευκωσία, 20.30. Τιμές εισιτηρίων: €12, €7 (18-26 ετών, συνταξιούχοι), €5 (κάτω των 18). Πληρ. 22463144.
>> Παρ 5 Απρ | Δημοτικό Θέατρο Λάρνακας, Λάρνακα, 20.30. 

Της Αγάπης το Βοτάνι
Το σύνολο παραδοσιακή μουσικής του Μουσικού Σχολείου Λεμεσού "Μάριος Τόκας", υπό τη διδασκαλία και διεύθυνση του καθηγητή παραδοσιακής μουσικής Ανδρέα Χριστοδούλου, παρουσιάζει σκοπούς και τραγούδια από τη μουσική παράδοση της Κύπρου και του ευρύτερου ελληνικού χώρου. Παραδοσιακή μουσική εναλλάσσεται με σμυρναίικα τραγούδια επώνυμης δημιουργίας, και αραβικές, βουλγάρικες, αρμένικες και τουρκικές μελωδίες, σε μια συναυλία που αναδεικνύει την κοινή πολιτιστική παράδοση λαών που μοιράζονται τον ίδιο γεωγραφικό χώρο. Συμμετέχουν οι καθηγητές και μαθητές του Συνόλου Παραδοσιακής Μουσικής του Μουσικού Σχολείου Λεμεσού «Μάριος Τόκας».
>> Πεμ 4 Απρ | Θέατρο Ριάλτο, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 77777745.

Μαριώ
Γνήσια, αυθεντική μα πάνω απ όλα ρεμπέτισσα! Ο Κουρσάρος Music Bar παρουσιάζει με περηφάνια μια από τις πιο γνωστές ρεμπέτικες φωνές του ελληνικού πενταγράμμου. Η Μαριώ φιλοξενείται στη σκηνή μας το Σάββατο 6 Απριλίου.
>> Σ 6 Απρ | Κουρσάρος Music Bar, ελ. επ. Αμμοχώστου, 22.30. Πληρ. 99852419.
>> Κ 7 Απρ | Κύκλος Μουσική, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 25107230.

Νατάσσα Μποφίλιου
Ύστερα από έναν άκρως επιτυχημένο πρώτο κύκλο εμφανίσεων σε Πειραιά και Θεσσαλονίκη, τα ‘Ελληνικά διάφορα’, η νέα παράσταση-πρόταση της Νατάσσας Μποφίλιου, του Θέμη Καραμουρατίδη και του Γεράσιμου Ευαγγελάτου ταξιδεύει στην Κύπρο! Οι ίδιοι περιγράφουν την παράστασή τους ως εξής: ‘Εκπλήσσοντας ακόμα κι εμάς τους ίδιους, φτιάξαμε ένα πρόγραμμα-φόρο τιμής στους δημιουργούς και τους δίσκους της ελληνικής δισκογραφίας που μας έμαθαν να αγαπάμε τη μουσική και τους ανθρώπους της. Από το ελαφρό και το λαϊκό τραγούδι έως τους μεγάλους συνθέτες της δεκαετίας του ’60 και από τους πιο τρυφερούς δίσκους των 80ς και τους τραγουδοποιούς της δεκαετίας του ’90, βάλαμε στο τραπέζι τραγούδια ετερόκλητα που συνθέτουν το μωσαϊκό μιας χώρας που δεν ξέρει να ζει χωρίς να τραγουδά, με μόνο άξονα τη συλλογική συγκίνηση, τα κοινά σημεία αναφοράς και το καθαρό συναίσθημα. Αυτή η σειρά παραστάσεων -σαν μια ζεστή βραδιά στο σαλόνι του σπιτιού μας- έχει έναν στόχο: να ξαναθυμηθούμε ποιοι είμαστε και να το τραγουδήσουμε παρέα’.
>> Τετ 10 & Πεμ 11 Απρ | Μουσική Σκηνή Red, παλιά Λευκωσία, 21.00, €30 & €25. Πληρ. 99059257 & 96245929.

Μπάμπης Στόκας, Νικόλας Φιλήτας, Δημήτρης Μεσημέρης
Ένα ακουστικό πρόγραμμα, με μπαλάντες και λαϊκά, τρυφερότητα και δυναμισμό, ερμηνείες και συναίσθημα. Στην παράσταση συμμετέχει στα πλήκτρα ο Φίλιπ Ζίλφο.
>> Παρ 5 Απρ, Dolly Snack Bar, Λεμεσός, 22.00. Πληρ. 96312523.
>> Παρ 12 Απρ | Χόβολη, Πάφος, 21.00, €20. Πληρ. 99412120 & 99489999.
>> Σ 13 Απρ, Κουρσάρος Rock Bar, ελ. επ. Αμμοχώστου, 22.00. Πληρ. 99852419.

 

Ηλίας Βρεττός
Ο Ηλίας, ανανεωμένος και με τη γνωστή του αστείρευτη ενέργεια, συνεχίζει να μας διασκεδάζει. Και σου το ορκίζομαι θα έρθω, Όσα χιλιόμετρα αν απέχω, Καμιά απόσταση μακριά δε με κρατά. Φώναξέ με!
>> Σ 13 Απρ, A Club, Αγία Νάπα. Πληρ. 97722150.

Παντελής Θαλασσινός
Ο Παντελής Θαλασσινός, κανταδόρος διαχρονικής στόφας, με φωνή μελωδική και τρυφερή που σμίγει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το παραδοσιακό με το νησιώτικο τραγούδι, φέρνει μαζί του τα ‘Σμυρναίικα Τραγούδια’ και το ‘Καλαντάρι’ του, για να τραγουδήσουμε και να καλωσορίσουμε όλοι μαζί τους μήνες της νέας χρονιάς. Σε αυτήν την παράσταση ο Παντελής Θαλασσινός συναντά τη ‘Διάσταση’, που φέτος συμπληρώνει 35 χρόνια έντονης πολιτιστικής παρουσίας, κρατώντας μας συντροφιά με ωραίες περιπλανήσεις στους όμορφους δρόμους της τέχνης και του πολιτισμού.
>> Τετ 17 Απρ | Παττίχειο Θέατρο, Λεμεσός, 20.30, €20 & €15. Πληρ. 25377277.

Βασίλης Παπακωνσταντίνου
‘Κράτα ρε φίλε, γερά’ μας λέει από τη σκηνή κι εμείς ακολουθούμε, σε μια εποχή που τέτοιες παροτρύνσεις από μεγάλους κι αγαπημένους καλλιτέχνες ενδυναμώνουν την ελπίδα. Εμείς απλώς απαντάμε με ένα ‘Βασίλη ζούμε για να σ’ ακούμε’. Κουβαλώντας πάντα την κληρονομιά των συνεργασιών του με τους σπουδαίους συνθέτες (Θεοδωράκης, Λοΐζος, Μικρούτσικος, Άσιμος κ.ά.) και έχοντας τραγουδήσει μεγάλους ποιητές (Λειβαδίτης, Καββαδίας, Άλκης Αλκαίος, Καρυωτάκης), αλλά και
σπουδαίους στιχουργούς (Κώστας Τριπολίτης και Οδυσσέας Ιωάννου), ο ακούραστος αιώνιος έφηβος, όπως συνηθίζουμε να τον αποκαλούμε, έρχεται ξανά Κύπρο, έτοιμος για άλλο ένα ‘ταξίδι’! Ο Παπακωνσταντίνου κλείνει φέτος 45 χρόνια παρουσίας στο ελληνικό τραγούδι και τα γιορτάζει με τον πιο αγαπημένο του τρόπο, με συναυλίες σε Κύπρο και Ελλάδα.
>> Τετ 17 Απρ | Downtown Live, Λευκωσία, 21.00. Πληρ. 99810011.
>> Παρ 19 Απρ, Στο Πέραμα, Λεμεσός, 21.00. Πληρ. 25373763.
>> Σ 20 Απρ, Aloft, Αγία Νάπα, 22.30. Πληρ. 99637831
.



Μιχάλης Ρακιντζής
Αυτήν τη φορά επιλέγει να παρουσιάσει με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο αγαπημένες δικές του μελωδίες, υπό τον ήχο του σαξοφώνου, του πιάνου, του κοντραμπάσου και των κρουστών, σε ρυθμούς jazz, swing και bossa nova.
>> Παρ 19 Απρ | Opa Opa Club, Λεμεσός, 23.00, €10 (με ένα ποτό). Πληρ. 95560056.
>> Σ 20 Απρ | Μουσική Σκηνή Red, Λευκωσία, 22.30, €20 & €15. Πληρ. 99059257 & 96245929.

Δημήτρης Μπάσης - Γυμνά Τραγούδια
Ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα. Γνήσιος λαϊκός τραγουδιστής, με πάθος και αυθεντικότητα, από τους σημαντικότερους της γενιάς του, ο Δημήτρης Μπάσης συναντά τον βιρτουόζο κιθαριστή και συνθέτη Μανόλη Ανδρουλιδάκη σε ένα απαιτητικό ρεσιτάλ για φωνή και κιθάρα. Τραγούδια «γυμνά», ντυμένα μοναδικά με τη φωνή του Δημήτρη και την κιθάρα του Μανόλη συνθέτουν ένα ακουστικό ρεσιτάλ που θα μας ταξιδέψει σε γνώριμες μελωδίες μεγάλων Ελλήνων δημιουργών όπως ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Σταύρος Ξαρχάκος, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Μίμης Πλέσσας, ο Γιάννης Σπανός κ.ά. Ο ακροατής θα έχει την ευκαιρία να ακούσει σπουδαία τραγούδια σύγχρονα και κλασσικά ερμηνευμένα με το ιδιαίτερο ηχόχρωμα της φωνής του Δημήτρη Μπάση και να εστιάσει τόσο στην απλότητα όσο και στην ουσία των στίχων τους.
>> Σ 20 Απρ, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός. Πληρ. 99300430.

Μιχάλης Χατζηγιάννης, Κώστας Χατζής
Ο πολύ δημοφιλής, λαϊκόw κιθαρωδός και τραγουδοποιός, ο οποίος διανύει αισίως την όγδοη δεκαετία της ζωής του, συναντιέται με έναν ταλαντούχο και πολύ δημοφιλή τραγουδοποιό της νεότερης γενιάς για δυο συναυλίες στη Λάρνακα. Αν και δεν γνωρίζουμε πολλά για το ύφος και το ρεπερτόριο της παράστασης, είμαστε σίγουροι πως τα τραγούδια τους, αλλά και οι επιλογές, που θα κάνουν από το πλούσιο, ελληνικό, καλό τραγούδι, θα αποτελέσουν το καλύτερο soundtrack για δυο δυνατές εμφανίσεις με φόντο τη θάλασσα της Λάρνακας.
>> Παρ 19 & Σ 20 Απρ | Radisson Blu Hotel, Λάρνακα. Πληρ. 24505800.

Παπαδόπουλος, Γιοκαρίνης, Μηλιώκας, Ζιώγαλας
Ήτανε δύο, γίνανε τρεις και η παρτίδα έκλεισε τελικά στους τέσσερις. Και όπου φύγει-φύγει… Κι εμείς μαζί τους φυσικά! Τέσσερα νέα παιδιά, κοντά στα 30 και κάτι, οι Λάκης Παπαδόπουλος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Γιάννης Μηλιώκας και Νίκος Ζιώγαλας, ταξιδεύουν σε όλη την Ελλάδα και την Κύπρο. Μαζί τους τα πιο hot instrumental μουσικά τραγούδια... με μια ιστορία που εξελίσσεται ως εξής: Η Γυριστρούλα Ευλαμπία που έγινε Σταρ του σινεμά, έβαλε ρούχα που πλύθηκαν μαζί και έχουνε γίνει ροζ, βάφει τις κουρτίνες στο χρώμα που μισούσες, το σκάει με τον νοσταλγό του ροκ εν ρολ, αλλάζει το όνομά της σε Βασιλική και είναι στον θάλαμο 9 για το καλό της. Η συνέχεια… επί της σκηνής!
>> Σ 20 Απρ | Διαχρονική Μουσική Σκηνή, Λευκωσία, 23.00. Πληρ. 99156683.

Στέφανος Κορκολής & Σοφία Μανουσάκη 
Ο Στέφανος Κορκολής και η Σοφία Μανουσάκη σε έργα Μίκη Θεοδωράκη, όπως "Επιτάφιος", "Επιφάνια", "Μπαλάντα του Μαουτχαουζεν", "3η Συμφωνία (Α παγκόσμια εκτέλεση για πιανο/φωνή). Τη Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, στις 20.30. Τρεις από τους πιο εμβληματικούς κύκλους τραγουδιών του Μίκη Θεοδωράκη παρουσιάζονται από τον Στέφανο Κορκολή στο πιάνο και τη Σοφία Μανουσάκη στην ερμηνεία. Ο «Επιτάφιος» σε ποίηση Γιάννη Ρίτσου, που σηματοδότησε την έναρξη του έντεχνου λαϊκού τραγουδιού στην Ελλάδα. Τα «Επιφάνια» σε ποίηση Γιώργου Σεφέρη και η «Μπαλάντα του Μαουτχάουζεν» σε ποίηση Ιάκωβου Καμπανέλλη σε μεταγραφή για πιάνο-φωνή του Μίκη Θεοδωράκη από κοινού με τον Στέφανο Κορκολή. Επίσης σε πρώτη παγκόσμια εκτέλεση θα ακουστεί το τρίτο μέρος από την 3η συμφωνία του οικουμενικού μας συνθέτη (σε μεταγραφή- διασκευή για πιάνο & φωνή , από τον Στέφανο Κορκολή), το οποία εμπεριέχει μελοποιημένο απόσπασμα από το αριστουργηματικό ποίημα «η πόλις» του Κ.Π Καβαφη σε συνδυασμό με ύμνους της Μεγάλης Εβδομάδας.
>>  Μεγάλη Δευτέρα 22 Απριλίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: €20 & €15.

Ορφέας Περίδης
Ο τραγουδοποιός, ο οποίος φέτος γιορτάζει τη συμπλήρωση 30 χρόνων από την πρώτη δισκογραφική του παρουσία, κατάφερνε ανέκαθεν να φτιάχνει -χωρίς τυμπανοκρουσίες- δίσκους ρεπερτορίου, που αφηγούνται διαχρονικές ανθρώπινες ιστορίες. Με ένα πλούσιο μουσικό ρεπερτόριο, ο Ορφέας Περίδης καταφέρνει πάντα στις παραστάσεις του να δημιουργεί ένα κλίμα που προσφέρει στους ακροατές τη διασκέδαση μαζί με την ποιότητα, τη μουσική τρυφερότητα μαζί με τον ενθουσιώδη δυναμισμό, περνώντας με δεξιοτεχνία από το έντεχνο στο λαϊκό τραγούδι και από την μπαλάντα στη ροκ διάθεση. Στη μουσική του παράσταση θα απολαύσεις ένα πλήθος από ηχοχρώματα και ρυθμούς, σαν φωτοβολίδα να ‘σκάνε’ και να μεταφέρουν εκρηκτικά τις νύχτες μας από την Ανατολή ως τη Δύση, έτσι όπως ανέκαθεν γνωρίζει να κάνει το καλό ελληνικό τραγούδι.
>> Κ 28 Απρ | Μουσική Σκηνή Red, 22.00, €20. Πληρ. 99059257, 96245929 & 77777040.
>> Δ 29 Απρ | Κύκλος Μουσική, Λεμεσός, 22.00, €20. Πληρ. 77777040.



Ελένη Δήμου
Φέτος το Πάσχα θα το περάσουμε με την Ελένη Δήμου, η οποία έρχεται για ένα Live στο Vinylio Wine Etc. Την Κυριακή του Πάσχα 28 Απριλίου, βάζουμε τα γιορτινά μας κσι τα ανοιξιάτικα μας και πάμε στο Vinylio wine etc που υποδέχεται με μεγάλη χαρά (για ακόμα μια φορά) μια από τις πιο ζεστές γυναικείες φωνές του Ελληνικού πενταγράμμου την Ελένη Δήμου. Σε "εφ όλης της ύλης" τραγούδια που αγαπήσαμε και αγαπάμε και μας ταξιδεύουν ακόμα! Τραγούδια όπως τα "Προσωπικά", "Πάρε με", "Τραγούδι γενεθλίων (Τα τραγούδια λένε πάντα την αλήθεια)". Στις 28/4 θα βρεθούμε για ακόμα μια φορά σε κόσμους γεμάτους νότες που συνθέτουν αγαπημένα τραγούδια απ’ το προσωπικό της ρεπερτόριο και όχι μόνο. Τραγούδια παλιά αγαπημένα, τραγούδια καινούργια που θα γίνουν αγαπημένα! Πιάνο-φωνή Μαρίνα Τσοκάνη.
>> Κ 28 Απρ | Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.30 Πληρ. 99300430.

 

Γυμνά Καλώδια
Δευτέρα του Πάσχα και σας προσκαλούμε στην πιο δυνατή συναυλία του μήνα! Τα Γυμνά Καλώδια επιστρέφουν κοντά μας με ακόμη ένα δίσκο στις αποσκευές τους για να μας ανεβάσουν στα ύψη σαν το πιο δημιουργικό και δυναμικό σχήμα των τελευταίων χρόνων! Ανοίγουν οι NOFRENO. Μετά την πρόσφατη κυκλοφορία του δίσκου «Έβαψα Μαύρο τον Ήλιο», τα Γυμνά Καλώδια γεμάτα ενέργεια ταξιδεύουν στην Κύπρο, και μαζί τους φέρνουν και τις μουσικές τους, που για 19 περίπου χρόνια μας κρατάνε παρέα. Σκοπός τους, όπως και σε κάθε συναυλία, να βγούμε από το σκοτάδι, να το δαμάσουμε με στίχους και μουσικές, και να ταξιδέψουμε σαν μια μεγάλη οικογένεια σε δρόμους και σε μονοπάτια της ψυχής μας. Τα Γυμνά Καλώδια είναι οι: Χρήστος Καλογράνης: φωνή – κιθάρα, Θανάσης Μπουρίκας: τύμπανα, Κωνσταντίνος Γεροδήμος: μπάσο – φωνή.
>> Δ 29 Απρ, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.00. 
>> Τρ 30 Απρ, Ravens, Λεμεσός, 22.30.

Νατάσα Θεοδωρίδου
Λίγες μέρες μετά την εμφάνισή της στα Βραβεία Madame Figaro Γυναίκες της Χρονιάς (Τρ 16 Απρ, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου), η λαϊκή ερμηνεύτρια επιστρέφει εκ νέου στο νησί, αυτήν τη φορά για μια μεγάλη εμφάνιση στο Pavilion, με άρωμα μαστίχας. Ένα Μαστίχομα by night, λοιπόν, με ένα πρόγραμμα αποτελούμενο από τα πιο γνωστά δικά της τραγούδια, αλλά και μεγάλα λαϊκά τραγούδια από το σύνολο του ελληνικού πενταγράμμου, ισάξιο του προγράμματος που παρουσιάζει στην Αθήνα αυτόν τον καιρό μαζί με τους Πέτρο Ιακωβίδη και Stan.
>> Τρ 30 Απρ | Pavilion, Λευκωσία. Πληρ. 22322222.

Γιώργος Σαμπάνης
To Re.Buke Lounge παρουσιάζει το νούμερο ένα τραγουδιστή αυτή τη στιγμή στην Ελλάδα, τον Γιώργο Σαμπάνη, για μια μοναδική μουσική βραδιά που θα σας απογειώσει. Ο Γιώργος Σαμπάνης, αποδεδειγμένα αποτελεί έναν από τους πιο πετυχημένους καλλιτέχνες της νέας γενιάς. Πέραν από αξιόλογος τραγουδιστής, είναι και σπουδαίος μουσικοσυνθέτης. Τα τραγούδια του έχουν σχεδόν πάντα την υπογραφή του και γίνονται αμέσως όλα επιτυχίες.
>> Τρίτη 30 Απρ | Re.Buke Lounge, Λάρνακα, 22.00. Πληρ. 24626212.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close