Μη χάσετε , Μουσική

17 top συναυλίες γι' αυτόν το μήνα

Δες τι πρόκειται να ακούσεις τις επόμενες εβδομάδες και γίνε ο πιο (μουσικά) ενημερωμένος τύπος της παρέας

Δημοσιεύτηκε στις 07 Μαρτίου 2019

Ένας μήνας γεμάτος αξιόλογα μουσικά events. Από σύγχρονη μουσική μέχρι κλασική, από τζαζ μέχρι ποπ και διαχρονικό ροκ. 

Με πνευστά από τη Βιρτζίνια
Μια ξεχωριστή συναυλία με τη Συμφωνική Μπάντα Δήμου Στροβόλου-Ευρωπαϊκού Πανεπιστημίου Κύπρου που θα ενώσει δυνάμεις με το Σύνολο Πνευστών του Christopher Newport University από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ. Το 85-μελές σύνολο που αποτελείται από όλα τα πνευστά και κρουστά όργανα, συμπεριλαμβανομένης και της άρπας, θα παρουσιάσει ένα ποικίλο ρεπερτόριο με έργα από το χώρο της παραδοσιακής, Ελληνικής, ροκ, τζαζ και γκόσπελ μουσικής, καθώς και λάτιν επιλογές που συνάδουν με την περίοδο του καρναβαλιού. Καλλιτεχνική διεύθυνση: Dr. Mark Reimer & Δρ. Γιάννης Μυράλης.
>> Παρασκευή, 8 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.30.  Πληρ. 22470341.

Λούκας Γιώρκας
Αυτή την Παρασκευή 8 Μαρτίου o μοναδικός Λούκας Γιώρκας θα εμφανιστεί στο Opa Opa Club, για ένα βράδυ γεμάτο τραγούδια και επιτυχίες. Μαζί του ο Νικόλας Ντίμας και η ''παρέα'' του (Full band). On Decks : Dj Ntinos.
>> Παρασκευή, 8 Μαρτίου, Opa Opa Club, Λεμεσός, 23.30. Είσοδος ελεύθερη. Πληρ. 95560056.

Sing, play, love
Στις 9 Μαρτίου 2019, στις 20:00 στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο η λαμπρή Αναστασία Μαξίμοβα (μεσόφωνος) και η Εκατερίνα Κνιάζεβα (πιάνο) θα παρουσιάσουν το νέο κοινό τους πρόγραμμα "Sing, play, love" αφιερωμένο στην Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας. Το πρόγραμμα "Sing, play, love" περιλαμβάνει μια ποικιλία μουσικών στυλ: από τον Chopin μέχρι τον Piazzola. Η δεξιοτεχνία και το βάθος αυτών των ερμηνευτριών αναγνωρίζονται σε όλο τον κόσμο: η Αναστασία Μαξίμοβα - μεσόφωνος, απόφοιτος του Κρατικού Ωδείου Ρίμσκι-Κορσάκοφ της Αγίας Πετρούπολης, γνωστή για την θεϊκή ομορφιά και το βάθος της φωνής της, που μπορεί να κατακτήσει όλες τις πιο γνωστές άριες του κλασικού ρεπερτορίου χωρίς καμία εξαίρεση. Η Εκατερίνα Κνιάζεβα είναι σόλο πιανίστρια, που έχει στο ενεργητικό της συναυλίες σε κορυφαία θέατρα της Ελβετίας, της Γερμανίας, της Γαλλίας, της Ιταλίας, της Ισπανίας, των ΗΠΑ και της Ρωσίας. Από το 2018 διευθύνει το τμήμα πιάνου της Μουσικής Ακαδημίας της Ζυρίχης. Με απλά λόγια - πολύ παθιασμένη μουσική σε μια πολύ παθιασμένη ερμηνεία. Η Aria της Dalila, το τάνγκο του Piazzola, το τραγούδι του Llorando από τη θρυλική ταινία "Mulholland Drive" που ερμηνεύεται για πρώτη φορά σε στυλ όπερας, τα ειδύλλια του Kurt Weil, τόσο αγαπημένα από τη μεγάλη ντίβα Έλενα Ομπραζτσόβα. Στις 9 Μαρτίου, στο Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο, δύο ταλαντούχα κορίτσια θα εκτελέσουν κλασική μουσική με την ευκαιρία της Διεθνούς Ημέρας της Γυναίκας, ώστε κανείς να μην παραμένει αδιάφορος!
>> Σάββατο 9 Μαρτίου, Ρωσικό Πολιτιστικό Κέντρο, Λευκωσία, 20.00. Τα εισιτήρια διατίθενται στο διαδίκτυο στη διεύθυνση: shop.tickethour.com/, και καλώντας το τηλέφωνο 22 761 607 και το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο roscentcyprus@gmail.com. Τιμή εισιτηρίου - 16 ευρώ για ενήλικες και 10 ευρώ για παιδιά κάτω των 14 ετών.

Ας Μπούμε στο Ρυθμό!
Οικογενειακές Συναυλίες Συμφωνικής Ορχήστρας Κύπρου. Με την Άνοιξη να μας κλείνει χαμογελαστά το μάτι, η Συμφωνική Ορχήστρα Κύπρου με τη συμμετοχή των παιδιών του Sistema Cyprus και ο φιλοξενούμενος μαέστρος Gerardo Estrada Martinez μας βοηθάνε να μπούμε στον ρυθμό με παραδοσιακούς ή εμπνευσμένους από την παράδοση χορούς του Dvořák και του Bartók, ενώ η «Φούγκα με ένα Μικρό Πουλί» του Βενεζουελανού συνθέτη Aldemaro Romero (1928-2007) έχει χαρακτηριστεί ως «ένα από τα ωραιότερα κομμάτια που μπορεί ν’ακούσει κάποιος σ’ολόκληρη του τη ζωή». Πάμε όμως πίσω στη Μπαρόκ εποχή με αποσπάσματα από την όπερα-μπαλέτο «Οι αρχοντικές Ινδίες» του Jean-Philippe Rameau, ενώ όποιος έχει δει την ταινία «Μαδαγασκάρη» δεν θα δυσκολευτεί καθόλου να αναγνωρίσει το κύριο μουσικό θέμα όπως το έγραψε ο σύγχρονος μας συνθέτης Hans Zimmer. Ας μπούμε στον ρυθμό τότε!
>> Σάββατο 9 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 16:00 και 17:30. Εισιτήρια €5. Πληροφορίες: 22 463144, www.cyso.org.cy.

Πάολα
Η νούμερο ένα γυναίκα καλλιτέχνης σε Ελλάδα και Κύπρο, επιστρέφει στην Κύπρο τον Μάρτιο.  Η Πάολα, η γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια έρχεται να ξεσηκώσει τους Λεμεσιανούς τραγουδώντας τις πιο μεγάλες τις επιτυχίες και αναμένεται το γλέντι να διαρκέσει μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες! «Να μ' αφήσεις ήσυχη θέλω», «Ψεύτικα» , «Θυμός» καθώς και το «Δεν σε φοβάμαι ουρανέ» και πολλά άλλα κομμάτια που σημειώνουν μεγάλη επιτυχία, θα σε ανεβάσουν και θα σε διασκεδάσουν.
>> Κυριακή 10 Μαρτίου (Κυριακή της Αποκριάς), Colosseo, Λεμεσό. Πληρ. 99994040.

Hoviq
Tο Inner Wheel Λευκωσία Λευκοθέα σε συνεργασία με τον ΠΑΣΥΚΑΦ μάς επιφυλάσσουν άλλη μία υπέροχη βραδιά γεμάτη μουσική και καλό κρασί! Πρόκειται για την εκδήλωση «ΜΕΛΩΔΙΕΣ ΑΓΑΠΗΣ», μια μουσική διαδρομή με Jazz μελωδίες και όχι μόνο από τον Hovig και την παρέα του. Πάμε να περάσουμε όμορφα, με φίλους και συνεργάτες! Η εκδήλωση τελεί υπό την αιγίδα της Πρώτης Κυρίας Άντρης Αναστασιάδη. Πριν την έναρξη του προγράμματος θα προσφερθεί Cheese & Wine Cocktail: 5:30 – 6:30 μ.μ.
>> Τετάρτη 13 Μαρτίου, Προεδρικό Μέγαρο, Λευκωσία, 18.30. Είσοδος €15 το άτομο. Για πληροφορίες και κρατήσεις μπορείτε να καλέσετε τον ΠΑΣΥΚΑΦ στο 22345444 και το Inner Wheel Λευκωσία Λευκοθέα  στο 99447344 μέχρι την Παρασκευή 8 Μαρτίου 2019.

Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά
Ο Δημήτρης Φανής, η Λαϊκή Τετρακτύς, ο Δημήτρης Μεσημέρης, οι Μικροί Ρεμπέτες, ο Χορευτικός Όμιλος "Ρύμβος", ο Κυριάκος Χατζιηστυλλής -σε έναν ιδιαίτερο ρόλο - και μια μεγάλη καλοκουρδισμένη λαϊκή ορχήστρα, συμπράττουν επί σκηνής και μας ταξιδεύουν στις εποχές που γεννήθηκε, αναπτύχθηκε και καθιερώθηκε το ρεμπέτικο ή λαϊκό αστικό τραγούδι, το οποίο σημάδεψε και καθοδηγεί μέχρι σήμερα το καλό ελληνικό τραγούδι! Σ’ αυτή λοιπόν την κορυφαία και αναλλοίωτη μέσα στα χρόνια αξία, αφιερώνονται οι παράστασεις του Δημήτρη Φανή που φέρουν τον τίτλο "Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά". Στις παραστάσεις αυτές θα ακουστούν μνημειώδη τραγούδια από τη ρεμπέτικη περίοδο, μεταφέροντας έτσι την αισθητική και την κουλτούρα πάνω στην οποία οικοδομήθηκε το καλό λαϊκό τραγούδι. 40 περίπου καλλιτέχνες όλων των ηλικιών, θα μιλήσουν για τον Τσιτσάνη, τον Βαμβακάρη, τον Τούντα, τον Παπαϊωάννου και άλλους πολλούς μεγάλους συνθέτες, που σφράγισαν ανεξίτηλα με το ατόφιο τους ταλέντο, το ελληνικό λαϊκό τραγούδι. "Όλοι οι Ρεμπέτες του Ντουνιά" για 2 παραστάσεις, των οποίων τα καθαρά έσοδα θα δοθούν για καλό σκοπό! Μέσα από τον πολιτισμό, ενισχύουμε το κοινωνικό Παντοπωλείο Λατσιών και το ´Ιδρυμα ΚΕΠΑ, Άγιος Χριστόφορος!
>> Τετάρτη 13 Μαρτίου, Ιδιωτική Σχολή Ξένιον, Παραλίμνι, 20.00.
>> Τρίτη 19 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 20.00. 
Είσοδος €10. Πληροφορίες: @demetrisfanisofficial / 99650187

Απόστολος Ρίζος - Minimals
Από το «Τι να θυμηθώ» και τη «Φυσαλίδα», στο «Σ΄αυτή τη χώρα» και το «Ντούρου-Ντούρου». Δεκαεφτά χρόνια δισκογραφίας και ο Απόστολος Ρίζος, ένας από τους πιο ενδιαφέροντες ερμηνευτές και τραγουδοποιούς της εποχής μας, σε ένα μινιμαλιστικό μουσικό project μυσταγωγίας. Με τη χαρακτηριστική του επιμέλεια στην επιλογή των τραγουδιών και τις ξεχωριστές του ερμηνείες συμπράττει μουσικά τα τελευταία χρόνια με τον δεξιοτέχνη του κοντραμπάσου Θεοδωρος Κουελης και παρουσιάζουν μια παράσταση εφ’ όλης της ύλης που εξαφανίζει τα σύνορα μεταξύ των μουσικών ειδών, δημιουργώντας μια μοναδική μουσική εμπειρία στον ακροατή. Αγαπημένα κομμάτια από την παλαιότερη δισκογραφία του Απόστολου Ρίζου συναντούν τα πιο πρόσφατα από το νέο του ψηφιακό album με τίτλο ‘ΕΛΛΗΣ ΑΗ ΛΑΝΤ’, για να συνομιλήσουν άλλοτε συνωμοτικά και άλλοτε ανατρεπτικά με τον Βαμβακάρη, τον Λοΐζο, τον Χατζιδάκι, τον Θοδωράκη, τον Ξυδάκη, τον Τσιτσάνη, τον Μικρούτσικο, τον Θ. Παπακωνσταντίνου, τον Ζούδιαρη, τον Καζαντζή, τον Ζερβουδάκη, τον Σουρή, τον Λειβαδίτη, τον Ρασούλη, τη Νικολακοπούλου. Παίζουν: Θεόδωρος Κουέλης: κοντραμπάσο / effects bass. Απόστολος Ρίζος: κιθάρες / φυσαρμόνικα/ loops.
>> Παρασκευή 15 Μαρτίου, Κουρσάρος Rock Bar, Παραλίμνι, 22.30. 
>> Σάββατο 16 & Κυριακή 17 Μαρτίου, καφενείο Χουζούρι, Λεμεσός, 21.00. 

Χρήστος Δάντης
Το Notes Live, το μαγαζί της Λεμεσού που ξέρει τι θα πει διασκέδαση, γιορτάζει και ετοιμάζει πολλές εκπλήξεις τις Κυριακές! Μία από αυτές, είναι και η συνύπαρξη πέντε αγαπημένων καλλιτεχνών στην ίδια σκηνή! Στις 17 Μαρτίου, λοιπόν, ο Γιώργος Θεοφάνους, η Ευρυδίκη, ο Κωνσταντίνος Χριστοφόρου και η Δέσποινα Ολυμπίου, οι οποίοι εμφανίζονται στις Notes Live κάθε Σάββατο και Κυριακή, υποδέχονται τον Χρήστο Δάντη. Η πιο must έξοδος του κοινού όλης της Κύπρου, που απολαμβάνει το καλύτερο μουσικό πρόγραμμα και μια εξαιρετική καλλιτεχνική ομάδα, στον καλύτερο μουσικό χώρο live εμφανίσεων.
>> Κυριακή 17 Μαρτίου, Νότες Live, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 25344344.

Τάκης Ζαχαράτος
Ο Τάκης Ζαχαράτος φέρνει στην Κύπρο ένα λαμπερό show. Ο αγαπημένος showman Τάκης Ζαχαράτος, ο οποίος αυτή την περίοδο εμφανίζεται στο Vergina Theatro του Regency Casino Thessaloniki, καταφέρνει σε κάθε του εμφάνιση να "σπάει" κάθε προηγούμενο ρεκόρ πωλήσεων, παρουσιάζοντας το «Ζω για σένα». Το πιο εντυπωσιακό show της καριέρας του με τις περισσότερες μιμήσεις και τις περισσότερες μεταμφιέσεις που έχει κάνει ποτέ, φαντασμαγορικά σκηνικά & κοστούμια, μοναδικές χορογραφίες και καταιγιστικά κείμενα γέλιου, χαράς & αισιοδοξίας! Ο Τάκης Ζαχαράτος λοιπόν ετοιμάζεται να κατέβει και στο νησί μας για μια τρεις βραδιές στη Μουσική Σκηνή RED.
>> Κυριακή 17, Δευτέρα 18 & Τρίτη 19 Μαρτίου, Μουσική Σκηνή RED, Λευκωσία, 21.00.  Τιμές εισιτηρίων: Κεντρικές θέσεις €50 το άτομο συμπεριλαμβάνει μια φιάλη whisky / vodka ανά 4 άτομα. Κανονικές θέσεις €35 απλά είσοδος. Προκρατήσεις μόνο με την αγορά των εισιτηρίων στο RED στα τηλέφωνα 99059257 και 96245929. Εισιτήρια: www.tickehour.com.cy.

Συναυλία Γιώργου Κατσαρού
Για το Σωματείο Κοινωνικής Μέριμνας Αγ. Ομολογητών. Ο Γιώργος Κατσαρός συνθέτης, μαέστρος και δεξιοτέχνης του σαξοφώνου, με την ορχήστρα του. Με μικρό αφιέρωμα στον Θεοδωράκη – Χατζιδάκι. Ερμηνεύουν: Λένα Αλκαίου, Τάνια Τρύπη, Νικόλας Καραγκιαούρης. Υπό την αιγίδα του Προέδρου της Κυπριακής Δημορατίας κ. Αναστασιάδη.
>> Τρίτη 19 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Στροβόλου, Λευκωσία, 20.00. Εισιτήρια: www.tickethour.com.cy. 

Σούλη Ανατολή (Ρένα Μόρφη)
Καινούργιος δίσκος κυκλοφορεί αρχές Μαρτίου 2019 και εμείς φιλοξενούμε δυο βδομάδες μετά ξανά και ξανά την Σούλη Ανατολή και ετοιμαζόμαστε για τρελό κέφι! Δυο βραδιές μόνο για πάρτι μας, 23/3 & 24/3 στη Λεμεσό στο Vinylio Wine Etc! Η Ρένα Μόρφη μας παρουσιάζει την φανταχτερή περσόνα Σούλη Ανατολή στο Vinylio Wine Etc στη Λεμεσό. Η ζαργάνα του Παγασητικού έχοντας στις αποσκευές της τη μεγάλη της επιτυχία «Όταν σου χορεύω», που έχει ξεπεράσει τα 7.000.000 views, αλλά και το «Αμάντο μίο», που μόλις κυκλοφόρησε, αλλά έχει ήδη αγαπηθεί, ανεβαίνει στη σκηνή , για να μας ταξιδέψει μπρoς και πίσω στο χρόνο και τον Ατλαντικό , ανακατεύοντας το Αιγάλεω city του Ζαμπέτα με το Siboney της Αβάνα σε ένα ξεχωριστό μουσικό πάντρεμα. Εκτός από τις επιτυχίες του Φοίβου Δεληβοριά και του Δημήτρη Μπαλογιάννη που υπογράφουν τον δίσκο της, θα ακούσουμε ασυνήθιστες διασκευές που θα συζητηθούν. Μέσα από 60s και 70s επιτυχίες που άφησαν ιστορία και χτυπήσαν στην καρδιά μας, η Σούλη Ανατολή ανακατεύει ξανά την τράπουλα και μας τραγουδά ό,τι επέζησε από τις περασμένες δεκαετίες, χωρίς ταμπέλες και ταμπού, υποσχόμενη αυθεντική διασκέδαση. Δύο κορυφαίοι περκασιονίστες, ο Κουβανός Carlos Menéndez και ο Άγγελος Πολυχρόνου ενώνουν μαγικά Ανατολή και Δύση, με cumbia και καρσιλαμά, bachata και Τσιφτετέλι, κάνοντας την Λατινική Αμερική με το Κουκάκι να μοιάζει ένα τσιγάρο δρόμος. Οι συνήθεις ύποπτοι με το αστείρευτο ταλέντο τους, Λάμπης Κουντουρόγιαννης στην ηλεκτρική κιθάρα και Αστέρης Παπασταματάκης στη φαρφίσα και ο Σπύρος Λιγκώνης στα ντραμς μπαίνουν στην χρονομηχανή και μας φέρνουν απογειωτικές μελωδίες που δύσκολα ξεχνιούνται. Επί σκηνής στην κλασική κιθάρα και ο συνθέτης Δημήτρης Μπαλογιάννης. Στον ήχο ο Αγαπητός Καταξάκης.
>> Σάββατο 23 & Kυριακή 24 Μαρτίου, Vinylio Wine Etc, Λεμεσός, 21.30. Πληρ. 99300430.

Μάριος Φραγκούλης - Let's Fall in Love
Κάθε εμφάνιση του Μάριου Φραγκούλη είναι μια γιορτή της μουσικής. Αυτή τη φορά ο πολυαγαπημένος διεθνής σταρ διαλέγει να ερμηνεύσει εμβληματικά τραγούδια που έχουν χαραχτεί στο μυαλό και τις καρδιές των απανταχού φίλων του με θέμα την αγάπη και τον έρωτα. “Let’s fall in love” είναι το σύνθημα της συναυλίας, ο κωδικός για να ανοίξουν οι πόρτες και το κοινό να ακολουθήσει τη φωνή του Μάριου Φραγκούλη στα μονοπάτια των ωραιότερων ερωτικών τραγουδιών. Με το“Let’s fall in love”, ο Μάριος Φραγκούλης συναντά μεταξύ άλλων ξανά αγαπημένους πρωταγωνιστές και ρόλους που έχει υποδυθεί στο παρελθόν στα πιο διάσημα θέατρα του κόσμου στην Σκάλα του Μιλάνο, αλλά και στο περίφημο West End του Λονδίνου. O Μάριος Φραγκούλης θα γιορτάσει την ζωή, το πάθος και τον έρωτα μέσα από τις μελωδίες που διάλεξε για εσάς στις 24 Μαρτίου στο Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού και ώρα 8.30 μ.μ.
>> Kυριακή 24 Μαρτίου, Παττίχειο Δημοτικό Θέατρο Λεμεσού, 20.30. Εισιτήρια: www.soldoutticketbox.com & Περίπτερα SoEasy.

Νίκος Μακρόπουλος
Ο  Νίκος Μακρόπουλος δεν χρειάζεται πολλές συστάσεις. Αισίως έκλεισε τα 20 χρόνια στην ελληνική δισκογραφία, χαρίζοντας μας πάρα πολλά σπουδαία και διαχρονικά τραγούδια. Ο τραγουδιστής θα έχει στις αποσκευές του τις νέες του επιτυχίες όπως το "Παράδεισέ μου" και "Κάνε χιλιοστά τα χιλιόμετρα" που έχουν κερδίσει την αγάπη του κοινού και με αυτά, αλλά και με τις μεγαλύτερες επιτυχίες του θα καταφέρει να μας χαρίσει ακόμα μια μοναδική εμφάνιση στην Κύπρο.
>> Κυριακή 24 Μαρτίου, Pavilion Hall, Λευκωσία, 22.30. Η προπώληση αρχίζει την Τρίτη 26/2 στο Pavilion Hall, μεταξύ των ωρών 11.00-19.00 (Τρ-Σ). Πληροφορίες: 22322 222 / 99053417.

“Οι ποιητές μας τραγουδούν”, με τον Μανώλη Μιτσιά και την Καρυοφυλλιά Καραμπέτη 
Από την Σαπφώ στον Σολωμό , τον Σεφέρη, τον Ελύτη και τον Ρίτσο. Μια καλλιτεχνική πρόταση που αγαπήθηκε, μια περιδιάβαση στο μαγικό κόσμο της ελληνικής ποίησης από τον 6ο π.Χ. αιώνα έως τις μέρες μας. Ακούγονται μελοποιημένοι οι: Σαπφώ,  Διονύσιος Σολωμός, Κωστής Παλαμάς, Άγγελος Σικελιανός , Κ.Π Καβάφης, Κώστας Βάρναλης, Ναπολέων Λαπαθιώτης, Κώστας Καρυωτάκης, Γιώργος Σαραντάρης, Γιώργος Σεφέρης, Οδυσσέας Ελύτης, Γιάννης Ρίτσος, Μυρτιώτισσα, Τάσος Λειβαδίτης, Μανώλης Αναγνωστάκης, Μιχάλης Κατσαρός, Νίκος Καββαδίας, Νίκος Γκάτσος, Ιάκωβος Καμπανέλης, Κώστας Γεωργουσόπουλος,  Λευτέρης Παπαδόπουλος, Γιώργος Χρονάς ,Μάνος Ελευθερίου, Γιώργος Σκούρτης, Άλκης Αλκαίος και Διονύσης Σαββόπουλος . Οι συνθέτες  που μελοποίησαν αυτά  τα ποιήματα είναι ο Μίκης Θεοδωράκης, ο Μάνος Χατζιδάκις, ο Γιάννης Μαρκόπουλος ο Σταύρος Ξαρχάκος,ο Δήμος Μούτσης, ο Ηλίας Ανδριόπουλος,  ο Διονύσης Σαββόπουλος , ο Θάνος Μικρούτσικος , ο Χρήστος Λεοντής, ο Γιάννης Σπανός, ο Νίκος Ξυδάκης και η  Λένα Πλάτωνος. Ο Μανώλης Μητσιάς και η Καρυοφυλλιά Καραμπέτη μετά την περσινή  μεγάλη τους επιτυχία «Ο Γκάτσος που αγάπησα »  ανοίγονται τολμηρά στο αρχιπέλαγος της ελληνικής ποίησης παρουσιάζοντας τα διαμαντικά της.
Συντελεστές:  Επιμέλεια προγράμματος: Γιώργος Λιάνης, Πιάνο - Ενορχηστρώσεις : Αχιλλέας Γουάστωρ, Μπουζούκι -Μαντολίνο: Ηρακλής Ζάκκας, Οργάνωση παραγωγής : Cricos Productions.
>> Πέμπτη 28 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Λατσιών, Λευκωσία, 20.30. Πληρ. 70007705.


Βασίλης Καρράς
Ο άρχοντας της καψούρας επιστρέφει στη Λευκωσία. Στην καλύτερη και πιο ώριμη στιγμή του, ο Βασίλης Καρράς έρχεται για μια μοναδική συναυλία, ερμηνεύοντας τις μεγάλες του επιτυχίες. «Νύχτα ξελογιάστρα», «Λέγε ότι θες» «Άστην να λέει», «Δεν πάω πουθενά», «Απορώ αν αισθάνεσαι τύψεις», «Φταις εσύ», «Όλα ένα ψέμα», «Πριγκηπέσα», «Θα της περάσει», «Δεν μ ακούς», «Άλλοθι», «Όπως παλιά», «Απ τον Βορρά μέχρι τον Νότο», «Τα καλύτερα ταξίδια» και τόσες άλλες μεγάλες επιτυχίες...
>> Σάββατο 30 Μαρτίου, Royal Hall, Λευκωσία. Πληρ. 99819992.
>> Κυριακή 31 Μαρτίου, Opa Opa Club, Λεμεσός. Πληρ. 95560056.

Μιλτιάδης Πασχαλίδης - Στις Ξερολιθιές
Ο Σύνδεσμος Αποδήμων Λόφου και το Κέντρο Νεότητας Λόφου καινοτομούν και πάλι διοργανώνοντας συναυλία με τον δημοφιλή τραγουδοποιό Μιλτιάδη Πασχαλίδη το Σάββατο 30 Μαρτίου 2019 στο Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, το οποίο βρίσκεται εντός του Δημαρχείου Ύψωνα. Η συναυλία αναμένεται να ξεκινήσει στις 8:30 μ.μ. και να διαρκέσει 3 περίπου ώρες. Θα ακουστούν παλιές και νέες επιτυχίες του καλλιτέχνη όπως «Πηνελόπη», «Κακές Συνήθειες», «Βυθισμένες Άγκυρες», «Στις Ξερολιθιές» κ.ά. Τα εισιτήρια θα προπωλούνται από την ιστοσελίδα www.tickethour.com.cy καθώς και από τα καταστήματα της ACS Courier σε Λεμεσό και Ύψωνα. Θα τιμώνται προς €23 για τις πρώτες θέσεις του κάτω διαζώματος, προς €20 για τις υπόλοιπες θέσεις του κάτω διαζώματος και προς €17 για τις θέσεις του εξώστη. Υπό την αιγίδα του Διευθυντή του Γραφείου του Πρόεδρου της Δημοκρατίας κος Πέτρος Δημητρίου. 
>> Σάββατο 30 Μαρτίου, Δημοτικό Θέατρο Ύψωνα, Λεμεσός, 20.30. Πληρ. 25395600.

Σχετικά

Ατζέντα
April 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close