Eating News , Εστιατόρια

Ένα vintage ζαχαροπλαστείο της Λευκωσίας σου φτιάχνει εντυπωσιακές τούρτες

Το "Άρωμα Βανίλιας" προσφέρει απίθανες ιδέες για τούρτες βάφτισης, κεραστικά και candy tables για εκείνη τη ξεχωριστή μέρα

Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019

Εν αναμονή της άνοιξης, όλες οι μανούλες ξεκινούν να προετοιμάζονται για τη βάφτιση του μικρού τους, αναζητώντας πρωτότυπα θέματα και ιδέες για τούρτα και κεραστικά γι’ αυτή την τόσο ξεχωριστή περίσταση. Eπισκεφτήκαμε το «Άρωμα Βανίλιας» δια χειρός Γιάννη, ένα ζεστό, φιλόξενο και vintage αισθητικής ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της Λευκωσίας, το οποίο υπόσχεται μέσα από εντυπωσιακές δημιουργίες να επισφραγίσει με τον πιο γλυκό τρόπο την μοναδική αυτή ημέρα.



Ο pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας, διαθέτει τεχνική, φαντασία και δημιουργικές ιδέες και είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στις δικές σας προτιμήσεις, αντιμετωπίζοντας όλες τις πρωτότυπες ιδέες σας ως πρόκληση. Χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα και άριστης ποιότητας υλικά, υπόσχεται να δημιουργήσει πανέμορφες τρισδιάστατες τούρτες στο σχέδιο και στη γεύση της επιλογής σας, και λαχταριστά ιδιαίτερα κεραστικά που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα κάνουν τη βάφτισή σας ονειρεμένη, γεμάτη χρώματα και μοναδικές γεύσεις. 

Και επειδή οι τούρτες εκτός από πανέμορφες πρέπει να είναι και γευστικές, επιλέξτε ως βάση για το γλυκό σας είτε υπέροχο σοκολατένιο κέικ, victoria sponge κέικ ή red velvet κέικ, παντρέψτε το με γέμιση ganache βελγικής σοκολάτας, white cream ή cream cheese frosting και εμπλουτίστε το με τη δική σας επιλογή από λαχταριστά feelings, όπως pistachio cream, forest fruits, black cherry, ferrero, bueno, λευκή καραμέλα κτλ σε ένα υπέροχο μοναδικό συνδυασμό που θα απογειώσει γευστικά τον ουρανίσκο σας.



Στις προτάσεις του «Άρωμα Βανίλιας» για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεραστικό βάφτισης, αποτελούν οι υπέροχες τάρτες (salted caramel peanut tart, pistachio praline tart και hazelnut praline tart), οι λαχταριστές πραλίνες, τα pistachio με γέμιση ganache, και τα brownies (walnut, cheese). Στις πρώτες επιλογές των πελατών του «Άρωμα Βανίλιας», παραμένουν επίσης τα λαχταριστά καρυδάτα, με γέμιση ganache ή πραλίνας χαλεπιανού. Τα δύο αυτά γλυκά διακρίνονται για την πλούσια γεύση τους, καθώς δεν περιέχουν καθόλου αλεύρι, ενώ ενδείκνυνται και για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη. 



Το "Άρωμα Βανίλιας", ετοιμάζει επίσης για σας ολοκληρωμένες προτάσεις για πανέμορφα candy tables. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές λιχουδιές όλες φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά. Χειροποίητα μπισκότα, εντυπωσιακά cupcakes, πολύχρωμα cakepops, macarons, μαρέγκες, δροσιστική λεμονάδα και ροδόνερο είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του, που σίγουρα θα χαρίσουν πολλά «γλυκά» χαμόγελα και θα μετατρέψουν τη βάπτιση σας σε ένα αξέχαστο πάρτυ.

Το «Άρωμα Βανίλιας» με ζεστή διάθεση και επαγγελματισμό, σας περιμένει να το επισκεφθείτε, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia).

Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.
 

Σχετικά

Ατζέντα
March 2024
Δ Τ Τ Π Π Σ Κ
1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
Όλη η ατζέντα

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις το email σας!

Eγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να λαμβάνετε τις τελευταίες ειδήσεις στο email σας!

Close