Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019
Εν αναμονή της άνοιξης, όλες οι μανούλες ξεκινούν να προετοιμάζονται για τη βάφτιση του μικρού τους, αναζητώντας πρωτότυπα θέματα και ιδέες για τούρτα και κεραστικά γι’ αυτή την τόσο ξεχωριστή περίσταση. Eπισκεφτήκαμε το «Άρωμα Βανίλιας» δια χειρός Γιάννη, ένα ζεστό, φιλόξενο και vintage αισθητικής ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της Λευκωσίας, το οποίο υπόσχεται μέσα από εντυπωσιακές δημιουργίες να επισφραγίσει με τον πιο γλυκό τρόπο την μοναδική αυτή ημέρα.
Ο pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας, διαθέτει τεχνική, φαντασία και δημιουργικές ιδέες και είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στις δικές σας προτιμήσεις, αντιμετωπίζοντας όλες τις πρωτότυπες ιδέες σας ως πρόκληση. Χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα και άριστης ποιότητας υλικά, υπόσχεται να δημιουργήσει πανέμορφες τρισδιάστατες τούρτες στο σχέδιο και στη γεύση της επιλογής σας, και λαχταριστά ιδιαίτερα κεραστικά που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα κάνουν τη βάφτισή σας ονειρεμένη, γεμάτη χρώματα και μοναδικές γεύσεις.
Και επειδή οι τούρτες εκτός από πανέμορφες πρέπει να είναι και γευστικές, επιλέξτε ως βάση για το γλυκό σας είτε υπέροχο σοκολατένιο κέικ, victoria sponge κέικ ή red velvet κέικ, παντρέψτε το με γέμιση ganache βελγικής σοκολάτας, white cream ή cream cheese frosting και εμπλουτίστε το με τη δική σας επιλογή από λαχταριστά feelings, όπως pistachio cream, forest fruits, black cherry, ferrero, bueno, λευκή καραμέλα κτλ σε ένα υπέροχο μοναδικό συνδυασμό που θα απογειώσει γευστικά τον ουρανίσκο σας.
Στις προτάσεις του «Άρωμα Βανίλιας» για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεραστικό βάφτισης, αποτελούν οι υπέροχες τάρτες (salted caramel peanut tart, pistachio praline tart και hazelnut praline tart), οι λαχταριστές πραλίνες, τα pistachio με γέμιση ganache, και τα brownies (walnut, cheese). Στις πρώτες επιλογές των πελατών του «Άρωμα Βανίλιας», παραμένουν επίσης τα λαχταριστά καρυδάτα, με γέμιση ganache ή πραλίνας χαλεπιανού. Τα δύο αυτά γλυκά διακρίνονται για την πλούσια γεύση τους, καθώς δεν περιέχουν καθόλου αλεύρι, ενώ ενδείκνυνται και για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.
Το "Άρωμα Βανίλιας", ετοιμάζει επίσης για σας ολοκληρωμένες προτάσεις για πανέμορφα candy tables. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές λιχουδιές όλες φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά. Χειροποίητα μπισκότα, εντυπωσιακά cupcakes, πολύχρωμα cakepops, macarons, μαρέγκες, δροσιστική λεμονάδα και ροδόνερο είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του, που σίγουρα θα χαρίσουν πολλά «γλυκά» χαμόγελα και θα μετατρέψουν τη βάπτιση σας σε ένα αξέχαστο πάρτυ.
Το «Άρωμα Βανίλιας» με ζεστή διάθεση και επαγγελματισμό, σας περιμένει να το επισκεφθείτε, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia).
Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.
Σχετικά

Γνωστή κυπριακή εταιρεία δημιούργησε την Σοκολάτα Μελομακάρονο
Ένα γλυκό αφιέρωμα στην ελληνική κληρονομιά και στη δεξιοτεχνία της χειροποίητης σοκολάτας

Ο Πορφύριος θα σερβίρει το διάσημο οφτό του και παραδοσιακό σουβλάκι (για δύο μέρες)
Με αφορμή το πανηγύρι στην Περιστερώνα, ο Πορφύριος προσφέρει ένα special μενού

Ο διάσημος Ιταλός σεφ και κριτής του MasterChef Italia, Giorgio Locatelli, έρχεται Κύπρο για τη γιορτή της Λευκής Τρούφας
Μαζί του και ο προμηθευτής τρούφας του σεφ, Carlo Caporicci, που θα μοιραστεί τα μυστικά αυτού του πολύτιμου συστατικού

25 χρόνια «Κυρά Γιωργένα»: Μια ιστορία γεμάτη αυθεντικές γεύσεις και διασκέδαση
Η αγαπημένη ταβέρνα της Λάρνακας γιορτάζει ένα τέταρτο του αιώνα με αυθεντικές συνταγές, φιλοξενία και στιγμές που έγιναν αναμνήσεις

Γιατί είναι τόσο δύσκολο να βρεις τραπέζι στους 7 Λινούς
Πήγαμε, δοκιμάσαμε και μεταφέρουμε εικόνες, γεύσεις κι εντυπώσεις από ένα χώρο που έχει καταφέρει να γίνει το πιο πολυσυζητημένο τραπέζι της επαρχίας Λεμεσου

25 στάσεις για καλό φαγητό με θέα το βουνό
Αυθεντικοί μεζέδες, ζεστή φιλοξενία και τοπικές νοστιμιές αναδεικνύουν τις ορεινές γωνιές του νησιού

Έφυγε από τη ζωή ο Δημήτρης Καψής, ο άνθρωπος πίσω από τη «Στοά του Δημήτρη»
Η Λευκωσία αποχαιρετά έναν άνθρωπο που σφράγισε με το έργο του την τοπική γαστρονομική ιστορία

Οι πιο λαμπερές νέες αφίξεις στη γαστρονομική σκηνή της Κύπρου
Fine dining εμπειρίες, casual concepts, αυθεντικές κουζίνες και δυνατά ονόματα αλλάζουν το γαστρονομικό τοπίο του νησιού.

Η Νεφέλη, η Ελισάβετ, η Αθηνά και η Στέφανη έφτιαξαν ένα πολύ χαριτωμένο καφέ-ζαχαροπλαστείο μέσα στη φύση
O ιδανικός προορισμός για καφέ, γλυκό, αλμυρό ή ένα χαλαρό απόγευμα μέσα στη φύση

Πρώτες εικόνες από το Khora, το ολοκαίνουριο εστιατόριο της Λευκωσίας
Πότε αναμένεται το opening της νέας άφιξης

Cyprus Wine Expo - Oenognosia 2025: Η μεγάλη γιορτή του κρασιού έρχεται στη Λευκωσία
100+ οινοποιεία από Κύπρο, Ελλάδα αλλά και το εξωτερικό θα παρουσιάσουν εκατοντάδες ετικέτες κρασιού και θα ταξιδέψουν τις αισθήσεις μας

Όλοι μιλούν γι’ αυτό: Η νέα άφιξη του νησιού, με υπογραφή σεφ Andrew Tzo
Πρώτες εικόνες από τη νέα, πολυαναμενόμενη άφιξη της Λεμεσού, που μόλις άνοιξε τις πόρτες της