Δημοσιεύτηκε στις 14 Φεβρουαρίου 2019
Εν αναμονή της άνοιξης, όλες οι μανούλες ξεκινούν να προετοιμάζονται για τη βάφτιση του μικρού τους, αναζητώντας πρωτότυπα θέματα και ιδέες για τούρτα και κεραστικά γι’ αυτή την τόσο ξεχωριστή περίσταση. Eπισκεφτήκαμε το «Άρωμα Βανίλιας» δια χειρός Γιάννη, ένα ζεστό, φιλόξενο και vintage αισθητικής ζαχαροπλαστείο στην καρδιά της Λευκωσίας, το οποίο υπόσχεται μέσα από εντυπωσιακές δημιουργίες να επισφραγίσει με τον πιο γλυκό τρόπο την μοναδική αυτή ημέρα.
Ο pastry chef και ιδιοκτήτης, Γιάννης Τούμπας, διαθέτει τεχνική, φαντασία και δημιουργικές ιδέες και είναι πάντα έτοιμος να ανταποκριθεί στις δικές σας προτιμήσεις, αντιμετωπίζοντας όλες τις πρωτότυπες ιδέες σας ως πρόκληση. Χρησιμοποιώντας πάντα φρέσκα και άριστης ποιότητας υλικά, υπόσχεται να δημιουργήσει πανέμορφες τρισδιάστατες τούρτες στο σχέδιο και στη γεύση της επιλογής σας, και λαχταριστά ιδιαίτερα κεραστικά που θα ενθουσιάσουν τους καλεσμένους σας και θα κάνουν τη βάφτισή σας ονειρεμένη, γεμάτη χρώματα και μοναδικές γεύσεις.
Και επειδή οι τούρτες εκτός από πανέμορφες πρέπει να είναι και γευστικές, επιλέξτε ως βάση για το γλυκό σας είτε υπέροχο σοκολατένιο κέικ, victoria sponge κέικ ή red velvet κέικ, παντρέψτε το με γέμιση ganache βελγικής σοκολάτας, white cream ή cream cheese frosting και εμπλουτίστε το με τη δική σας επιλογή από λαχταριστά feelings, όπως pistachio cream, forest fruits, black cherry, ferrero, bueno, λευκή καραμέλα κτλ σε ένα υπέροχο μοναδικό συνδυασμό που θα απογειώσει γευστικά τον ουρανίσκο σας.
Στις προτάσεις του «Άρωμα Βανίλιας» για ένα ξεχωριστό και ιδιαίτερο κεραστικό βάφτισης, αποτελούν οι υπέροχες τάρτες (salted caramel peanut tart, pistachio praline tart και hazelnut praline tart), οι λαχταριστές πραλίνες, τα pistachio με γέμιση ganache, και τα brownies (walnut, cheese). Στις πρώτες επιλογές των πελατών του «Άρωμα Βανίλιας», παραμένουν επίσης τα λαχταριστά καρυδάτα, με γέμιση ganache ή πραλίνας χαλεπιανού. Τα δύο αυτά γλυκά διακρίνονται για την πλούσια γεύση τους, καθώς δεν περιέχουν καθόλου αλεύρι, ενώ ενδείκνυνται και για άτομα με δυσανεξία στη γλουτένη.
Το "Άρωμα Βανίλιας", ετοιμάζει επίσης για σας ολοκληρωμένες προτάσεις για πανέμορφα candy tables. Οι καλεσμένοι σας μπορούν να απολαύσουν μια μεγάλη ποικιλία από γλυκές λιχουδιές όλες φτιαγμένες με τα πιο αγνά υλικά. Χειροποίητα μπισκότα, εντυπωσιακά cupcakes, πολύχρωμα cakepops, macarons, μαρέγκες, δροσιστική λεμονάδα και ροδόνερο είναι μόνο μερικές από τις προτάσεις του, που σίγουρα θα χαρίσουν πολλά «γλυκά» χαμόγελα και θα μετατρέψουν τη βάπτιση σας σε ένα αξέχαστο πάρτυ.
Το «Άρωμα Βανίλιας» με ζεστή διάθεση και επαγγελματισμό, σας περιμένει να το επισκεφθείτε, στη Λεωφόρο Στροβόλου 162, 2048 Στρόβολος (απέναντι από Corso Italia).
Τηλ. Επικοινωνίας: 22 510234 και 99 837744.
Σχετικά

Tο ταβερνάκι που σερβίρει οφτό και μεζεδάκια και ανοίγει μόνο κάθε Παρασκευή
Ετοιμάσου για αυθεντικές Παρασκευές στο χωριό

H Λευκωσία (από χθες) πίνει καφέ και κοκτέιλ «στες Κορούες»
Η Αλεξάνδρα και η Άντρεα έκαναν το όνειρό τους πραγματικότητα, δημιουργώντας το νέο all-day εναλλακτικό καφενείο-μπαρ της πόλης

Το Παλιό Σινεμά στον Καλοπαναγιώτη ανοίγει ξανά τις πόρτες του, με ένα ολοκαίνουριο concept
Διπλό άνοιγμα στον Καλοπαναγιώτη: Το χωριό γεμίζει ζωή με Μωροκανέλλα & Παλιό Σινεμά

Πάμε για νόστιμο σουβλάκι σε 10 ξεχωριστές αυλές της Λευκωσίας
Καλοκαιράκι στην πρωτεύουσα βγαίνουμε για χαλαρή έξοδο για λαχταριστό σουβλάκι στην πίτα

Το Πατρικόν μάς κάνει το τραπέζι στην καρδιά της Λευκωσίας (για μία μόνο μέρα)
Ένα ξεχωριστό τραπέζωμα στην καρδιά της Λευκωσίας

Συνταγή για σπαγγέτι με γαρίδες και πέστο βασιλικού - Η απόλυτη καλοκαιρινή μακαρονάδα σε 10'
Το καλοκαίρι θέλουμε να τρώμε συνεχώς θαλασσινά

Ο θρυλικός σεφ Nobu Matsuhisa επιστρέφει στο AMARA για δύο μοναδικές βραδιές
Ένα εκλεπτυσμένο ταξίδι γεύσεων, με εμβληματικά πιάτα του σεφ, καθώς και ειδικά επιλεγμένα Osusume πιάτα

Πήγαμε πρώτοι στο Seline, το νέο rooftop της Λευκωσίας
Και σου μεταφέρουμε εικόνες κι εντυπώσεις!

Ένα μεζεδοπωλείο-όαση στο πολύβουο κέντρο της πρωτεύουσας σε περιμένει για αυθεντικό ελληνικό φαγητό
O Λούκουλλος επέστρεψε και φέτος στην αυλή

Ραντεβού στην αυλή: 13 ταβέρνες στη Λευκωσία για νόστιμα μεζεδάκια
Γνωστές ή πιο «κρυμμένες», μικρές ή λίγο πιο μεγάλες, πλακόστρωτες ή με γρασίδι, νόστιμες και αεράτες

Δύο γαστρονομικές βραδιές με τον διάστερο Arnaud Bignon στη Λεμεσό
Ο βραβευμένος με δύο αστέρια Michelin σεφ θα παρουσιάσει ένα ειδικό μενού στο ατμοσφαιρικό εστιατόριο Anaïs του City of Dreams Mediterranean

Η τιμή και τα συνοδευτικά του οφτού σε 10 top ταβερνάκια του νησιού
Πού τρως καλοφτιαγμένο οφτό κλέφτικο στο νησί και πόσα θα το πληρώσεις